Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53277 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Пушите ли?
« Отговор #280 -: Март 04, 2010, 06:44:54 pm »

Скарлет, добре ли си напоследък? кое по-точно те натоварва? Вещичка искаше да намаля цигарите и дебатираме по въпроса. Теб какво те тревожи?

Добре съм. Благодаря,че попита.  :blink: Натоварва ме това,което усещам четейки ви . Сссссссссссссс! Мен нищо не ме тревожи по отношение на вас. Това е форум. Но написаното не ми звучи като дебат. Възможно е само аз да го усещам така, затова и няма да се възползвам от позволението да пиша повече в тази тема, след като го усещам така.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #281 -: Март 04, 2010, 06:51:35 pm »
[
И за мене хората, които пушат цигари са абослютни неудачници, висши ЕГОИСТИ - защото те не се спират от ниюо от тоя вреден навик - пушат и тровят собствените си деца!
Освен това смърдят ужасно устите, дрехите и ръцете им!!!
И пожълтяват ноктите им...абе ужас!!
Масови самоубийци и убийци на околните!   :-X

Втори път няма да коментирам този пост.  :angry: Съмнявам се само,че всеки пушач е неудачник.

elfidka:
Цитат
Забелязала съм, че от време на време форума много сериозно изпростява.

Не форума,мила. Форума не изпростява. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #282 -: Март 04, 2010, 07:05:18 pm »

Скарлет, на всички жени в критическата им е трудно, но моля те, спри да "кълвеш" хората от тоя форум,в това число и мене, защото вече ми писна.
Има хапчета и хормони за смекчаване на симптомите на този период.

това е обида Небесна! тъй че мен хич не ме намесвай!

Не се притеснявай,мила. Простотията ходи по хората, не по гората. Аз поне съм щастлива,че съм доживяла тази възраст.  ;D И никак не се чувствам нито зле, нито обидена. Съскат и обиждат слабите хора и тези, които нямат редовен полов живот. Аз може и да съм в критическа възраст, но не съм неудовлетворена сексуално, за разлика от някои по-млади от мен жени. 

*

Helo

« Отговор #283 -: Март 04, 2010, 07:07:37 pm »

Добре съм. Благодаря,че попита.  :blink: Натоварва ме това,което усещам четейки ви . Сссссссссссссс!

Но не се натоварваше, когато се представяше за друг и с ник Салатка Измилова ме обиждаше и псуваше като каруцар.

Оттогава си сложи този подпис, че и ти си хора. Но колко точно сте на брой, не знам.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #284 -: Март 04, 2010, 07:10:43 pm »

Добре съм. Благодаря,че попита.  :blink: Натоварва ме това,което усещам четейки ви . Сссссссссссссс!

Но не се натоварваше, когато се представяше за друг и с ник Салатка Измилова ме обиждаше и псуваше като каруцар.

Оттогава си сложи този подпис, че и ти си хора. Но колко точно сте на брой, не знам.  ;D

Е Хело....как не се измори бе човек ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #285 -: Март 04, 2010, 07:16:52 pm »

Мога и ще се представям с колкото си искам ника. Когато това се забрани от админа,ще спра. Но не си ти човека,който ще ми забрани или нареди. Нито пък аз мога да нареждам нещо на някого. Може и с нещо да съм те обидила, но не съм "оправила" на думи всичките вулви на лелите ви? Мен също са ме обиждали и съм търпяла, както го правя и сега. Да,човек съм като всеки. И всеки греши. Но интелигентен човек не проявява нахалство и не настоява по 300 пъти да му се каже нещо,когато му намекнат,че досажда. А ти го правиш понякога.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #286 -: Март 04, 2010, 07:19:00 pm »

Е Хело....как не се измори бе човек ...

е ти си говориш, ма оно си рупа ли рупа  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #287 -: Март 04, 2010, 07:19:07 pm »
Абе що само за секс се говори тука.  :rolleyes: Кой бил задоволен, кой не бил, стига сте били тъпана, аман с тез пишки, все са ви в устата.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Март 04, 2010, 07:20:16 pm »
...аман с тез пишки, все са ви в устата.  ;D

;D ;D ;D

Те ако са им в устата, няма да имат време да пишат по цял ден във форума. Стига да не са с Марс в Близнаци де.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #289 -: Март 04, 2010, 07:21:07 pm »
Абе що само за секс се говори тука.  :rolleyes: Кой бил задоволен, кой не бил, стига сте били тъпана, аман с тез пишки, все са ви в устата.  ;D

И аз това се питам. Тези неща не се демонстрират някак.

*

Divna

« Отговор #290 -: Март 04, 2010, 07:38:21 pm »

Доказано е, че двете най-големи удоволствия за хората са яденето и секса. Хората в репродуктивна възраст говорят изключително за секс (с изключение на някой държави табута, където за жените е срамно да си го помислят даже, а камо ли да го обсъждат, но са длъжни да го правят например).
Хубаво е, че България излезе от тоя стереотип на секс=табу.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #291 -: Март 04, 2010, 07:40:51 pm »

Доказано е, че двете най-големи удоволствия за хората са яденето и секса. Хората в репродуктивна възраст говорят изключително за секс (с изключение на някой държави табута, където за жените е срамно да си го помислят даже, а камо ли да го обсъждат, но са длъжни да го правят например).
Хубаво е, че България излезе от тоя стереотип на секс=табу.

амчи то кои са най дългите теми у форумо а  ;)  за готвенето и за секса/мъжете  :57:  и всяка втора тема се изражда накъмто запушване на дупки/празнини/усти  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #292 -: Март 04, 2010, 07:43:37 pm »
Сещате ли се за Миоджералвомбо, дето някои от вас мислеха, че е Van Helsing от форумите dir.bg? Мисля, че тея са прави, че много астроложки си плачат за онова с името на десетата планета. ;D

*

Nebesna

« Отговор #293 -: Март 04, 2010, 08:00:26 pm »

аз си набавям никотинова киселина от цигарите, страшно е полезна :)

Ми дъвчи никотинови дъвки. Никотинът не е вреден, колкото катраните и другите над 200 оксиданти + радиоактивните вещества.

*

Nebesna

« Отговор #294 -: Март 04, 2010, 08:06:21 pm »
Борьба с курением в нацистской Германии

Как Хитлер намалява уупотребата на тютюн в Германия и как американците раздават безплатно цигари в следвоенна Германия и Италия в рамките на плана Маршал.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%B1%D0%B0_%D1%81_%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC_%D0%B2_%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B8

http://www.from-ua.com/kio/ae8dad0d634db.html

*

Nebesna

« Отговор #295 -: Март 04, 2010, 08:10:47 pm »

*

Nebesna

« Отговор #296 -: Март 04, 2010, 08:23:07 pm »

аз си набавям никотинова киселина от цигарите, страшно е полезна :)

Ми дъвчи никотинови дъвки. Никотинът не е вреден, колкото катраните и другите над 200 оксиданти + радиоактивните вещества.
да, знам, че вредните вещества са предимно от изгарянето на хартията, с удоволствие бих пушила лула, но нямам нерви да я тъпча и чистя, а пурите са ми силни :)

не е от изгарянето на хартията, а катраните, които се съдържат в тютюна. хартията е най-малкия проблем.

« Отговор #297 -: Март 04, 2010, 08:54:39 pm »
кой според вас е най-агресивно атакуващият марс/дом,знак,аспекти/ , с най нисък праг на търпение и толерантност  :rolleyes: най- доказващият се и обичащ споровете :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #298 -: Март 04, 2010, 09:13:48 pm »
Според мен Марс в 8 дом е "най-страшен". Може да те докосне дълбоко и знае как да го направи. Той може да играе психологически с хората. Провокацията е типична за него.
С най-пърлив език е Марс в Близнаци отново в 8 дом.
А за водене на спор най-добър си остава Марс във Везни (8 дом). Този Марс сам може да започне спор и да си го проведе сам, защото така или иначе не дава никаква възможност на останалите да се включат.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #299 -: Март 04, 2010, 09:18:06 pm »
И аз имам наргиле, но незнам до колко и то може да вреди, не съм наясно. Вижън казваш, че е слаба ракия значи и да не го мисля толкоз. Обожавам вкус на диня или пъпеш. Абе аз съм си родена в цигара с ръка, направо съм си родена пушач, ако това е въобще възможно, дано този път поне да успея да се откажа, да съм си изпушила основните кутии цигари за тоз живот. Явно и в предишен съм димяла на околните.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.