Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254604 Прегледи
*

Nebesna

Re:бисерите на сайта!
« Отговор #740 -: Юни 30, 2010, 06:16:24 pm »
Е, ТВА Е! ПАТКАТА СИ Е ПАТКА.
Тя била учителка, моля ви се. Кой знае колко деца се напикават вечер, заради нея.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #741 -: Юни 30, 2010, 06:17:20 pm »
те в Китай много ги обичат с портокали  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #742 -: Юни 30, 2010, 06:22:50 pm »
Мойта Луна е скорпионска, ама не страдам чак дотакава степен при липса на обич и внимание, но познавам една друга, която е много зле горката, в съвпад със Сатурн и южен възел в Скорпион, жадна е за любов и топлина.

Това са най-проблематичните Луни. Същото се отнася и за Луна в съпад с Раху и Сатурн, но в по-силна степен може би.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #743 -: Юни 30, 2010, 06:27:46 pm »
Мойта Луна е скорпионска, ама не страдам чак дотакава степен при липса на обич и внимание, но познавам една друга, която е много зле горката, в съвпад със Сатурн и южен възел в Скорпион, жадна е за любов и топлина.

Това са най-проблематичните Луни. Същото се отнася и за Луна в съпад с Раху и Сатурн, но в по-силна степен може би.

Как бихте сравнили психичните проблеми на Луна в Скорпион, в сравнение с тези на стара мома-астроложка в климактериума, която започва да изпада в истерии?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #744 -: Юни 30, 2010, 06:31:57 pm »
Хело, въобще не ми се занимава с ничий климактериум и с ничие надървено его  ;D, изяснете си отношенията без да намесвате останалите съфорумци.
Може би в темата, която се превърна в ябълка на раздора, не си целяла да злословиш по адреса на момчето, но коментарът ти се прие лично. Ти пък прекаляваш с обобщенията понякога.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #745 -: Юни 30, 2010, 06:33:18 pm »
Как бихте сравнили психичните проблеми на Луна в Скорпион, в сравнение с тези на стара мома-астроложка в климактериума, която започва да изпада в истерии?  :rolleyes:

кого имаш предвид? За разлика от теб, аз обожавам децата...имам свое дете, а ти не ги желаеш и не искаш да имаш такива. За разлика от теб, аз без мъж до себе си не съм оставала в живота си и пак за разлика от теб съм доста далеч от описаното от теб състояние, към което ти се приближаваш с бясна скорост и от което би се отдалечила поне малко, ако вземеше та се вразумиш да родиш поне едно дете, та да посветиш живота си на него, вместо на жалкото си егоцентрично съществуване.

« Отговор #746 -: Юни 30, 2010, 06:35:17 pm »
Хи , иди някъде да ти изстискат отровата, поне с нещо да си полезна................. Спри се вече, прекали. За всеки е ясно нивото на Небесна. Имай малко самокритичност.
Каква е тая злоба, е тва не мога да го разбера...................

*

Helo

« Отговор #747 -: Юни 30, 2010, 06:36:21 pm »

кого имаш предвид? За разлика от теб, аз обожавам децата...имам свое дете, а ти не ги желаеш и не искаш да имаш такива. За разлика от теб, аз без мъж до себе си не съм оставала в живота си и пак за разлика от теб съм доста далеч от описаното от теб състояние, към което ти се приближаваш с бясна скорост и от което би се отдалечила поне малко, ако вземеше та се вразумиш да родиш поне едно дете, та да посветиш живота си на него, вместо на жалкото си егоцентрично съществуване.

Човек, който не намира смисъл в собственото си съществуване търси смисъл само в съществуването на детето си.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #748 -: Юни 30, 2010, 06:38:17 pm »
изяснете си отношенията без да намесвате останалите съфорумци.

Който иска да се намесва, ама не го съветвам.  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #749 -: Юни 30, 2010, 06:58:19 pm »

Човек, който не намира смисъл в собственото си съществуване търси смисъл само в съществуването на детето си.

Хело, не прекалявай!

*

Helo

« Отговор #750 -: Юни 30, 2010, 07:03:42 pm »

Хело, не прекалявай!

Защо на старата мома в климактериума - Небесна, която изпада в истерии, не написа това, когато тя написа това?

ти добре ли си, мааааааа? Патко проста! Обиди момчето. Вместо да се извиниш продължаваш с простотиите си.
И да те светна по въпроса. Жлъчните болести се предотвратяват с редовен секс. Ти си по-застрашената, Пази се момиче. вършиш простотии и създаваш негативизъм около себе си. За какво съм виновна ма, патко? Аз поставих картата със знанието на майката. Патка с патка проста. Сега обидена ли си? Обидена си, нали. Хубаво ли ти е? На мен не ми е нито хубаво, нито лошо. Така че жлъчката ми си е съвсем наред. Да видим сега кой си го заслужи.

Е, сега вече детето и порастна и я напусна и тя вече не вижда смисъл в собственото си съществуване. Още повече пък, че вече навлиза в една по-особена възраст. Но оттук нататък истериите ще са често явление при нея. Трябва да проявим разбиране.
« Последна редакция: Юни 30, 2010, 07:07:48 pm от Hi »

« Отговор #751 -: Юни 30, 2010, 07:08:05 pm »
Хело, става наистина грозно. Наистина пръскаш негативизъм.

*

Nebesna

« Отговор #752 -: Юни 30, 2010, 07:17:26 pm »
Е, сега вече детето и порастна и я напусна и тя вече не вижда смисъл в собственото си съществуване. Още повече пък, че вече навлиза в една по-особена възраст. Но оттук нататък истериите ще са често явление при нея. Трябва да проявим разбиране.

Съжалявам те! Аз имам един пълноценен живот!
А ти се изпокара с всички тука...още от сега....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #753 -: Юни 30, 2010, 07:20:19 pm »

Хело, не прекалявай!

Защо на старата мома в климактериума - Небесна, която изпада в истерии, не написа това, когато тя написа това?

Хело, за да изпадне Небесна в истерия, значи е имало защо. За съжаление, когато аз влязох във форума по-късно, тя беше написала, че е изтрила много неща и така и не разбрах какво точно стана. Но не е и нужно. Докато ти обичаш безумно да нараняваш и коментираш хората, като преминаваш през тяхната душа като слон в стъкларски магазин. Ти предизвикваш с цялото си същество и вършиш само ......лошотии...да ги нарека по-меко. Дори и да е в климакс някоя жена, това не е болест....ако си мислиш, че си обидила някого.  ;D Това е състояние, през което преминава всяка жена към 45-50 години. Аз също съм в климакс, но се чувствам прекрасно. И човек не избухва, защото е в климакс, а защото си го предизвикал.Това е нормална защитна реакция. Как се оправдават по-младите, които избухват и обиждат хората като теб? Ммммм....значи и ти си в климакс, така ли?  Затова ти казвам, че е добре да престанеш с обидите, защото настройваш хората срещу себе си. Нищо не печелиш на практика.  :blink:

*

Helo

« Отговор #754 -: Юни 30, 2010, 07:23:24 pm »

Хело, не прекалявай!

Хело, за да изпадне Небесна в истерия, значи е имало защо. За съжаление, когато аз влязох във форума по-късно, тя беше написала, че е изтрила много неща и така и не разбрах какво точно стана.

Нищо не е изтрила. Не си открила какво е предизвикало истерията и, защото трудно се открива по външни признаци кое е предизвикало състоянието на психичноболните.

Тя изпадна в истерия, защото постнах линкове към жълтата преса, които показват, че има попове, които са гейове, които крадат пари и подобни.

*

Nebesna

« Отговор #755 -: Юни 30, 2010, 07:25:59 pm »
Слушай какво спри вече...психично какво..?
Отиваш твърде далеч. нито съм истерична, нито съм психично болна и цял ден днес работя с клиенти.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #756 -: Юни 30, 2010, 07:27:17 pm »

Хело, не прекалявай!

Хело, за да изпадне Небесна в истерия, значи е имало защо. За съжаление, когато аз влязох във форума по-късно, тя беше написала, че е изтрила много неща и така и не разбрах какво точно стана.

Нищо не е изтрила. Не си открила какво е предизвикало истерията и, защото трудно се открива по външни признаци кое е предизвикало състоянието на психичноболните.

Тя изпадна в истерия, защото постнах линкове към жълтата преса, които показват, че има попове, които са гейове, които крадат пари и подобни.

Голям праз! И това повод за кавги ли е? Аз прочетох от нея, че си обидила директно неин познат свещеник. Не съм запозната и няма да се меся повече, но ми омръзна от тези разправии и тази негативна енергия. Стига вече!  :96:

*

Helo

« Отговор #757 -: Юни 30, 2010, 07:30:26 pm »

Голям праз! И това повод за кавги ли е? Аз прочетох от нея, че си обидила директно неин познат свещеник. Не съм запозната и няма да се меся повече, но ми омръзна от тези разправии и тази негативна енергия. Стига вече!  :96:

Тя може да напише и че е била на Марс и е правила секс с марсианците.  :P

Всички причини и постове за скандала си стоят. Те не виждаш причини. Не откриваш обиди. Е, това е защото причината е в Небесна. Тя просто си изпадна в истерия.

Явно напоследък не е добре психически... не знам. Дали не е от хормоните.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #758 -: Юни 30, 2010, 07:30:53 pm »
Слушай какво спри вече...психично какво..?
Отиваш твърде далеч. нито съм истерична, нито съм психично болна и цял ден днес работя с клиенти.

Ние знаем, че не си психично болна. Спри да й обръщаш внимание и ще спре да обижда. Кажи му Скорпион и повече нищо друго на казвай.....като прибавиш и телешкото Слънце и Мерк......става телешки пастет със скорпиони.  ;D

*

katrin_ls

« Отговор #759 -: Юни 30, 2010, 07:31:48 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:03:16 am от aiia »