Хело, не прекалявай!
Защо на старата мома в климактериума - Небесна, която изпада в истерии, не написа това, когато тя написа това?
Хело, за да изпадне Небесна в истерия, значи е имало защо. За съжаление, когато аз влязох във форума по-късно, тя беше написала, че е изтрила много неща и така и не разбрах какво точно стана. Но не е и нужно. Докато ти обичаш безумно да нараняваш и коментираш хората, като преминаваш през тяхната душа като слон в стъкларски магазин. Ти предизвикваш с цялото си същество и вършиш само ......лошотии...да ги нарека по-меко. Дори и да е в климакс някоя жена, това не е болест....ако си мислиш, че си обидила някого.

Това е състояние, през което преминава всяка жена към 45-50 години. Аз също съм в климакс, но се чувствам прекрасно. И човек не избухва, защото е в климакс, а защото си го предизвикал.Това е нормална защитна реакция. Как се оправдават по-младите, които избухват и обиждат хората като теб? Ммммм....значи и ти си в климакс, така ли? Затова ти казвам, че е добре да престанеш с обидите, защото настройваш хората срещу себе си. Нищо не печелиш на практика. :blink: