Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254528 Прегледи
*

Nebesna

Re:бисерите на сайта!
« Отговор #760 -: Юни 30, 2010, 07:34:10 pm »
Слушай какво спри вече...психично какво..?
Отиваш твърде далеч. нито съм истерична, нито съм психично болна и цял ден днес работя с клиенти.

Ние знаем, че не си психично болна. Спри да й обръщаш внимание и ще спре да обижда. Кажи му Скорпион и повече нищо друго на казвай.....като прибавиш и телешкото Слънце и Мерк......става телешки пастет със скорпиони.  ;D

*

Helo

« Отговор #761 -: Юни 30, 2010, 07:34:49 pm »
Защо трябва да се оправдавам пред една истеричка, която сипе обиди? Ако тя е истеричка, това си е неин проблем. Вразумяването няма да помогне. Нямам навика да помагам на психически неуравновесени хора да се успокоят. За такива няма оправия! Ще се успокоят до следащата истерия. Така и с Небесна.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #762 -: Юни 30, 2010, 07:35:15 pm »

Голям праз! И това повод за кавги ли е? Аз прочетох от нея, че си обидила директно неин познат свещеник. Не съм запозната и няма да се меся повече, но ми омръзна от тези разправии и тази негативна енергия. Стига вече!  :96:

Тя може да напише и че е била на Марс и е правила секс с марсианците.  :P

Всички причини и постове за скандала си стоят. Те не виждаш причини. Не откриваш обиди. Е, това е защото причината е в Небесна. Тя просто си изпадна в истерия.

Явно напоследък не е добре психически... не знам. Дали не е от хормоните.

В постовете ти вече цари хаотичност, което е сигнал, че си бясна. Стига вече, че не съм забравила и аз обидите ти към мен. Дебелата, както ти ме наричаш, отива да хапне спагетки с биричка, да не заслабне.  :49:

*

Helo

« Отговор #763 -: Юни 30, 2010, 07:36:16 pm »
Гледаш 43-годишна жена, която е със сериозна професия и се занимава с астрология. Мислиш си, че е една разумна и умствено зряла жена. А насреща ти излиза....  :o :o :o :o :o :o

*

Helo

« Отговор #764 -: Юни 30, 2010, 07:37:38 pm »

В постовете ти вече цари хаотичност, което е сигнал, че си бясна. Стига вече, че не съм забравила и аз обидите ти към мен. Дебелата, както ти ме наричаш, отива да хапне спагетки с биричка, да не заслабне.  :49:

В постовете ми няма хаотичност.

Аз не само, че не съм бясна, но и се смея на истериите на някои астроложки.

И да ти припомня, че ти започна да ме обиждаш първа, когато се регистрира като Салатка Измилова и да псуваш като каруцарка. И аз не съм забравила.

*

Nebesna

« Отговор #765 -: Юни 30, 2010, 07:38:25 pm »

В постовете ми няма хаотичност.

И да ти припомня, че ти започна да ме обиждаш първа и да псуваш като каруцарка. И аз не съм забравила.

Хело към Скарлет!  :o :o :o

*

katrin_ls

« Отговор #766 -: Юни 30, 2010, 07:39:24 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:02:48 am от aiia »

*

Nebesna

« Отговор #767 -: Юни 30, 2010, 07:40:55 pm »
Истерия - друг път!

*

katrin_ls

« Отговор #768 -: Юни 30, 2010, 07:41:25 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:02:17 am от aiia »

« Отговор #769 -: Юни 30, 2010, 07:43:20 pm »
Значи, сериозните жени на 43 не трябв ада се занимат с астрология! хахахаха

Небесна, въпреки, че много пъти в началото /откакто се логна по сайтовете/ съм била несправедлива към теб - намирах те прекалено дипломатична и милозлива, сега смятам, че си един от хората, които се държи изключително достойно! И много се радвам, че си наоколо.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #770 -: Юни 30, 2010, 07:45:49 pm »
абе вие за енергийни вампири не сте ли чували  :unsure:  такива дето предизвикват негативни чувства и се хранят от тях  :angry:  астрала е пълен с такива, влечугоподобните ги предизвикват постоянно у хората с всякакви средства за да се хранят. има и такива хора. и колкото повече се връзвате, толкова повече те се нахранват като дюмбели...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #771 -: Юни 30, 2010, 07:46:02 pm »
Хело е завършен олигофрен

Извинявайте, че се намесвам в задушевния разговор, ама Хело, нали си наясно, че цитатите в този форум можеш да ги манипулираш, така че не са особено добро "доказателство" за целите на Плутоново-Урановата ти Сатурнианска същност и мисъл ;D ;D, като е по примера по-горе ;D

*Това в цитата е поставен от мен за пример

*

Lillie

• 30532
« Отговор #772 -: Юни 30, 2010, 07:54:37 pm »
Аз пък не мога да проумея как за едни попове тук настана страшна гюрултия.  ;D Очевидно това му е нужно на форума - периодично да се самоизчиства от натрупани токсини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #773 -: Юни 30, 2010, 08:00:33 pm »
Въпрос на гледна точка. Един човек винаги търси да види грозното и извратеното, друг - красивото и възвишеното /не визирам Небесна/. Вчера и аз се изхиках на това, че не печелил кой знае колко добре, но не се скарахме с Небесна. Аз пресямам погребенията, помените, кръщанетата и сватбите само в цифри  ;D 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

katrin_ls

« Отговор #774 -: Юни 30, 2010, 08:00:49 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:01:48 am от aiia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #775 -: Юни 30, 2010, 08:07:20 pm »
А, няма нужда да преразказваш.
Чета от снощи тази полемика и ме напушва смях.
Не се случват за пръв път във форума подобни недоразумения.
Вярно е, че Хело тури всички попове и духовници под един знаменател, но що се отнася да тъй наречената духовност, ще се съглася с мнението на една съфорумка, че тя само словесно се търкаля из форума.

катаклизмите се случват, защото планетата Земя се изчиства от негативизма. тялото на планетата е като човешкото - като се разболееш вдигаш температура /вулканите/, обилно се потиш /наводненията/, ако се наложи операция /промяната в географията/, втрисане /земетресенията/. Земята до момента е събрала адски много негативизъм и тези катаклизми ще я изчистят като нова  :blink: 

Същото се отнася и за форума, между другото.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #776 -: Юни 30, 2010, 08:28:44 pm »
Хело е завършен олигофрен

Извинявайте, че се намесвам в задушевния разговор, ама Хело, нали си наясно, че цитатите в този форум можеш да ги манипулираш, така че не са особено добро "доказателство" за целите на Плутоново-Урановата ти Сатурнианска същност и мисъл ;D ;D, като е по примера по-горе ;D

*Това в цитата е поставен от мен за пример

Небесна явно я е хванало срам от собствената и простотия и си е изтрила постовете. Но аз копирах всичките и постове!!! Може да се е уплашила, когато казах, че ще ги публикувам в блога си, че реномето и на сериозен човек и астроложка ще падне.

Аз разкрих истинската и същност. Досега се правеше на света вода ненапита, но този път се разкри. Вече имам друго мнение за нея!

*

Helo

« Отговор #777 -: Юни 30, 2010, 08:30:07 pm »
Може да ги е изтрила, но аз ги запазих! Ето постовете и.

Много си проста, Хело. Коефициентът ти на интелигентност е колкото на една мишка. Айде, оплеска още една тема. След някоя и друга годинка ще заприличаш на попадия, драга, ако продължаваш с тази липса на такт и съобразителност.
Абсолютно!...Хело,пусни си друга тема...В края на краищата има хора, които искат нещо да научат за астрологията...Ииииии,Небесната е РАЗВЕДЕНА, не е стара мома...Прави разлика,моля те

Аз не го приемам лично, а майка му и той може да се обидят, ако прочетат написаното, защото аз съм искала разрешението на майката за да поставя картата тук. И жената не очаква да чуе такива неща. Аз на Хело и зная мнението за поповете. Не веднъж го е заявявала и сме коментирали в Прогнози 2010 г. този път тенденциозно се извъртя темата. тя даже сама не се усеща кога е редно да коментира и кога - не. Тук става дума за  РЕАЛЕН ЧОВЕК когото лично познавам. Ами да се усети малко....

Тук става дума за  РЕАЛЕН ЧОВЕК когото лично познавам. Ами да се усети малко....

Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна.

Внимавай с жлъчката. Нали знаеш за психичните проблеми, които докарват заболявания.

ти добре ли си, мааааааа? Патко проста! Обиди момчето. Вместо да се извиниш продължаваш с простотиите си.
И да те светна по въпроса. Жлъчните болести се предотвратяват с редовен секс. Ти си по-застрашената, Пази се момиче. вършиш простотии и създаваш негативизъм около себе си. За какво съм виновна ма, патко? Аз поставих картата със знанието на майката. Патка с патка проста. Сега обидена ли си? Обидена си, нали. Хубаво ли ти е? На мен не ми е нито хубаво, нито лошо. Така че жлъчката ми си е съвсем наред. Да видим сега кой си го заслужи.

А пък за едни попове да се дърляте, безсмислено си е. Който пуска карти, рискува.

Не за "едни попове", миличка, а за мой приятел.
Така ли мислиш? Който пуска карти - рискува. Ами давай и лице тогава.
Доколкото виждам толерираш подобно поведение. Вероятно принципът на огледалото действа и при теб.

Може да е за твой приятел, аз четох-четох, оплетох се, стигнах до обидите и ми стана криво. Защото криво е точната дума. Опитвам се умишлено да мисля позитивно, така да се каже, работя върху себе си, че имам една Овча Луна да преработвам, че и на К7...
За картите - вероятно си личи, че в момента се уча. На карти на хора, които познавам, включая и моята. Ръся и бисери в сайта, вече дори получих хокане от един участник. Затова казвам, че рискува. Защото на мен ми се "скараха", а е възможно и да ми се смеят някои, но всички са били начинаещи. А аватара съм го сложила, защото е идеен, вместо да ви се пуля с мордата си :-)

Ами, който чете рискува да прочете и нещо, което не му е приятно. И така можем да си се "отразяваме" до сто и едно и обратно
Оплела си се, понеже всичко, свързано с човека изтрих, заради препратката към жълтата преса на онази дебелокожата. Много хора вече неколкократно и направиха забележка. да внимава какво говори с Телешкия си Меркурий в стил Венета Райкова.

Много си проста, Хело. Коефициентът ти на интелигентност е колкото на една мишка. Айде, оплеска още една тема. След някоя и друга годинка ще заприличаш на попадия, драга, ако продължаваш с тази липса на такт и съобразителност.

бе аре бе, кво ги защитавате тъпите попове. цялата църква Българска е на туй дередже. няма духовност, няма доброта, няма нищо....

има и изключения разбира се - хора отдадени от сърцето си на вярата, ама са малцина...

знаете ли като видя поп с голям златен кръст на дебела верига около врата му и се сещам точно за американските цветнокожи рапъри... ми мутренска история  :-X :-X :-X

сори ма и аз не уважавам църквата като институция, нищо, че съм кръстена християнка  :29:

Защитавам само и единствено своя познат. АО ти да не би да я защитаваш тая свиня. Ще изтрия всички постове, свързани с него. Много съм обидена . И на теб сащо...задето и пригласяш. Нямате право да съдите за момчето от частни случаи...Не го очаквах и от теб.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #778 -: Юни 30, 2010, 08:30:41 pm »

И да ти припомня, че ти започна да ме обиждаш първа, когато се регистрира като Салатка Измилова и да псуваш като каруцарка. И аз не съм забравила.

Нямам нито излишно време, нито желание да търся постовете, но ти винаги предизвикваш умишлено хората. Не се прави на света вода ненапита, защото се познаваме вече. Изобщо не ми пука,че псувам като каруцарка, както ти казваш, защото си го търсиш с поведението си.

*

Helo

« Отговор #779 -: Юни 30, 2010, 08:31:40 pm »

но ти винаги предизвикваш умишлено хората.

Точно обратното! Но, който си го търси си го получава!