Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 255333 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #780 -: Юни 30, 2010, 08:33:20 pm »
Аз разкрих истинската и същност. Досега се правеше на света вода ненапита, но този път се разкри. Вече имам друго мнение за нея!

Манипулациите не минават при нас. Ти може да имаш каквото си искаш и за когото си искаш мнение, но и ние си имаме свое.  :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #781 -: Юни 30, 2010, 08:35:03 pm »
Понякога е нужно да предизвикаш човек, за да разкрие истинската си същност, но далеч не винаги човекът, когато е в афект, реагира адекватно, след като изгуби самообладанието си. И не винаги да си овладян означава престореност, лицемерие. Има си други начини да се разкрият двуличниците. Също така правя разлика между интелигентна провокация и предизвикване на афект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #782 -: Юни 30, 2010, 08:36:00 pm »
Точно обратното! Но, който си го търси си го получава!

Вместо да си играеш на "кой е най-отгоре" по-добре разучи собствения си хороскоп, за да не пропуснеш своите шансове в живота. И съм напълно съгласна, че който си го търси, рано или късно си го получава.  :72:

« Отговор #783 -: Юни 30, 2010, 08:38:49 pm »
Вие не гледате ли д-р Хаус, бе?
Я повече усмивки!!! Ето за това ще се затрием 2012та  :33: :41: :96:

*

Nebesna

« Отговор #784 -: Юни 30, 2010, 08:38:58 pm »
Ето това написа Хело след като я помолих да махне линка за поповете:

Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна.
[/color]
А просто можеше да махне линка.

*

Helo

« Отговор #785 -: Юни 30, 2010, 08:40:44 pm »

Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна.
[/color]

Лъжеш! Не представяш нещата в правилната последователност.

Що си изтри постовете, а? Сама се изложи, затова ли?

Трябваше попа и майка му да видят какви си ги писала! Ама аз ти запазих постовете и ако е нужно ще им ги покажа.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #786 -: Юни 30, 2010, 08:44:12 pm »

[/color]

Лъжеш! Не представяш нещата в правилната последователност.

Що си изтри постовете, а? Сама се изложи, затова ли?

Трябваше попа и майка му да видят какви си ги писала! Ама аз ти запазих постовете и ако е нужно ще им ги покажа.

:57: :57: :57: :57: :97: :97: :97: 

*

Nebesna

« Отговор #787 -: Юни 30, 2010, 08:45:41 pm »
Хело, моята същност през 98% от времето е такава, каквато ме познаваше до този момент. Останалите 2% имаше възможността да опознаеш. С такива като теб едва ли човек може да се разбере по по-различен начин....много ти стана. Предизвикваше Аурора, наричаше Скарлет дебела, Вещичка и тя беше дебела...другите - грозни, ти най-красивата....Голям нарцисизъм те тресе момиче...

Вместо цял ден да се въргаляш по форумите, да затъваш в жълтата преса и да се озлобяваш все повече и повече, ми излез, разходи се, намери си приятели...Осмисли живота и на друго човешко същество, не само своя собствен.

*

Helo

« Отговор #788 -: Юни 30, 2010, 08:47:19 pm »
Хело, моята същност през 98% от времето е такава, каквато ме познаваше до този момент. Останалите 2% имаше възможността да опознаеш. С такива като теб едва ли човек може да се разбере по по-различен начин....много ти стана. Предизвикваше Аурора, наричаше Скарлет дебела, Вещичка и тя беше дебела...другите - грозни, ти най-красивата....Голям нарцисизъм те тресе момиче...

Вместо цял ден да се въргаляш по форумите, да затъваш в жълтата преса и да се озлобяваш все повече и повече, ми излез, разходи се, намери си приятели...Осмисли живота и на друго човешко същество, не само своя собствен.

Сега се опитваш да замажеш нещата, ама вече не може!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #789 -: Юни 30, 2010, 08:50:16 pm »

Е, нали и ние я видяхме на снимка? Трябва ли да коментирам като нея аз как я намирам?  :86: :93:

*

Nebesna

« Отговор #790 -: Юни 30, 2010, 08:50:44 pm »

Сега се опитваш да замажеш нещата, ама вече не може!

Каквото искаш това си мисли. Аз приключих с тебе.

« Отговор #791 -: Юли 05, 2010, 08:09:40 pm »
И аз искам да израстна до това ниво - да не изпитвам потребност от жени. 

Ти вече правиш стъпки в тая насока. Пишеш във форум. Хората, които пишат по форуми не изпитват нужда от партньор. Друг е въпроса, че те постоянно страдат от натрапчивата мания, че на всяка цена трябва да си намерят такъв, щото иначе не биха се чувствали пълноценни индивиди, според разбиранията им за индивид, придобит от постоянно гледане на сапунени сериали.  :rolf:

:72:  :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #792 -: Юли 05, 2010, 08:56:03 pm »
абе вие за енергийни вампири не сте ли чували  :unsure:  такива дето предизвикват негативни чувства и се хранят от тях  :angry:  астрала е пълен с такива, влечугоподобните ги предизвикват постоянно у хората с всякакви средства за да се хранят. има и такива хора. и колкото повече се връзвате, толкова повече те се нахранват като дюмбели...

ти си ме изпреварила,и аз отдавна разпознах симптомите, не бива да позволяваме на подобни паразити да ти свалят енергийната защита, изкарвайки те от равновесие с директни  провокации и да те изцедат
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #793 -: Юли 05, 2010, 08:56:39 pm »
И аз искам да израстна до това ниво - да не изпитвам потребност от жени.  

Ти вече правиш стъпки в тая насока. Пишеш във форум. Хората, които пишат по форуми не изпитват нужда от партньор. Друг е въпроса, че те постоянно страдат от натрапчивата мания, че на всяка цена трябва да си намерят такъв, щото иначе не биха се чувствали пълноценни индивиди, според разбиранията им за индивид, придобит от постоянно гледане на сапунени сериали.  :rolf:

:72:  :93:

Ха-ха-ха-ха! Бързо всички утре пред ритуалната зала с табелка на врата!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #794 -: Юли 06, 2010, 10:58:09 pm »
НА много хора в този форум не им се налага да се гледат в очите.  ;)

Някои се гледаме и се познаваме лично.

и двете неща са вярни!
просто въпрос на решение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #795 -: Юли 06, 2010, 11:00:11 pm »

НА много хора в този форум не им се налага да се гледат в очите. 

Затова си се*ат в устите.
А като се видят на живо, друга песен ще пеят, всички недоразумения се изглаждат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #796 -: Юли 06, 2010, 11:03:24 pm »

НА много хора в този форум не им се налага да се гледат в очите. 

Затова си се*ат в устите.
А като се видят на живо, друга песен ще пеят, всички недоразумения се изглаждат.  ;D

Помним подобни случаи, но с други участници, които много преди туй се бяха виждали, но и това не им попречи.
Та никой не е бил пощаден, искам да кажа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #797 -: Юли 06, 2010, 11:06:54 pm »
Мисълта ми е, че това, което си казваме тук, не отразява отношенията ни извън форума. Тези, които се познаваме и на живо. Понякога се чудя кои отношения и реакции са по-истински - във форума или в реала. Но е факт, че виртуалното общуване доста изкривява представите ни за отсрещния човек.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #798 -: Юли 06, 2010, 11:13:39 pm »
Мисълта ми е, че това, което си казваме тук, не отразява отношенията ни извън форума. Тези, които се познаваме и на живо. Понякога се чудя кои отношения и реакции са по-истински - във форума или в реала. Но е факт, че виртуалното общуване доста изкривява представите ни за отсрещния човек.

Да, получава се объркване понякога.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #799 -: Юли 07, 2010, 12:29:40 am »
По-добре да има драма, отколкото един празен живот.

цитат на Небесна!
 :clap: :clap: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците