Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 255385 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #860 -: Август 08, 2010, 02:17:09 pm »
Ами същият лъв е,даа,за жалост.Знам,че трябва да не мисля за него,ма понякога ми става едно тъжно,като си спомня  :(

ами кофти е, защото те е отхвърлил, гордостта ти е наранена..още повече, че не знаеш защо е станало така, не ти е обяснил а най- вероятно няма и да го направи, сигурно е арогантно и надуто копе**нце..загубата е изцяло негова, той е комплексар, сигурно има защо, може да е с малка пишка или да не му става и като е видял, че ще се стигне до секс, е бил отбой, не си го слагай на сърце, гледай напред, какъв стрелец си, да се забатачваш така в миналото.. :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #861 -: Август 09, 2010, 10:30:07 pm »
..посадила съм един канадски клен, вече е над 4 метра и в полова зрялост, защото прави пухкави топки наесен, и сега ги има, но не се виждат от огромните му листа..като минавам покрай него, винаги се ''отърквам'' в най- долните му клонки и усещам как се радва.. :blink:

;D Вижън, ти ще ме съсипеш.

Нооо, има и други с такива неволи. Подобни. :P

Ейййй, забравих за ви се похвалА! ;D Отглеждам си един бамбук в работата. Беше един стрък. И като прочетох, че трябвало да са три, викам си - ето затова не действа вълшебството! А сега какво - поникнали са му  още две едновременно до негооооо :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #862 -: Август 09, 2010, 10:33:16 pm »
..посадила съм един канадски клен, вече е над 4 метра и в полова зрялост, защото прави пухкави топки наесен, и сега ги има, но не се виждат от огромните му листа..като минавам покрай него, винаги се ''отърквам'' в най- долните му клонки и усещам как се радва.. :blink:

;D Вижън, ти ще ме съсипеш.

е това не беше за бисерите, то си е истина!!  :-\
самата, свещена истина..повече от 10 години го гледам вече.. :mellow:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #863 -: Август 09, 2010, 10:35:24 pm »
Просто ме забавляваш. Аз цитирам постове, които съвсем спонтанно предизвикват в мен бурен смях без други помисли. Ама като те чета редовно ме разсмиваш, пък аз съм трудна работа в това отношение.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #864 -: Август 09, 2010, 10:35:46 pm »
Туй с канадския клен и половата му зрялост ми се губи, някъде съм подминала тоя бисер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #865 -: Август 10, 2010, 05:23:04 pm »
ми орело го кълве по шишарката и шефчето почва да кълве друг за да има равновесие...

Днес бисери да искаш... :rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #866 -: Август 10, 2010, 06:10:46 pm »
Лили, относно споровете между Жином и Вещичка:

Цитат
Да ви опази ОрелЪт да не се преродите като сиамски близнаци, ще има да си говорите един на друг и да се изслушвате денонощно.

*

Nebesna

« Отговор #867 -: Август 10, 2010, 08:51:21 pm »
Нухе написа:

Цитат
Иначе народа масово е изтрещял-като оставя настрана психично болните,дори на плажа около мен само някакви животински инкарнации и всичките в любовен период

Цитат
дори имаше едни чичковци дето единия ходеше с полусмъкнат бански и гъза му отвънка и си викам ся тоя пък намерил как да привлича  57, имаше и една млада жена точно пред мен изцяло гола (поне си личеше,че има ВА,беше пълна непукистка и имаше интелигентно излъчване),в дясно някакви две девойки се скъсъха да си снимат пищните форми там като на рекламата за дините,а навсякъде около тоя цирк щъкаша цигани и циганета и точеха лиги като недолочени котараци и тогава се сетих защо не ходя на бургаския плаж[/quote]

*

tanina80

« Отговор #868 -: Август 11, 2010, 02:33:52 pm »
Да голям майтап  :blink:, незнаех, че Нухето е бургазлия.

« Отговор #869 -: Август 12, 2010, 03:29:58 pm »
No огън - Nо пристрастност.  ;D

;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #870 -: Август 12, 2010, 03:30:43 pm »
Туй наистина е астрологичен бисер на всички епохи и времена.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #871 -: Август 20, 2010, 07:49:46 pm »
Бисерите на трета страница отишли, бива ли такова нещо.  ;D

уффф ще се опитам пак да медитирам и ще видим кво ще излезе и дано изобщо излезе нещо :-\

Аз пък ще медетирам - ще ям мед.  ;D

А ако Покаяния беше тук, сигурно щеше да мъдитира.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #872 -: Август 22, 2010, 01:45:56 pm »
Кайли за разпадането на тао-квадрата Сатурн-Уран-Плутон

Ами имам усещането, че докато се беха обвързали, напрежение огромно, изход никакъв. Всички дупки за бягство бяха запушени и вътре ни нагнетяваха като пътници в препълнен автобус, нема въздух, нема пространство, смрад, клаустрофобия, припадъци, топлинни удари.
А сега като че пооткрехнаха едната врата...остава да се не изпотъпчем взаимно в бързане към вратата.
;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #873 -: Август 22, 2010, 03:36:13 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:20:18 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #874 -: Август 22, 2010, 03:37:58 pm »
То тоя коментар звучи малко като обръщение на недоволен съпруг, на който все му се отказват интимни ласки под някакъв претекст.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #875 -: Август 22, 2010, 04:25:14 pm »
То тоя коментар звучи малко като обръщение на недоволен съпруг, на който все му се отказват интимни ласки под някакъв претекст.  :P

:wink2: :72: :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #876 -: Август 22, 2010, 04:39:58 pm »
Марая по повод вечните оплаквания на Скарлет  :57: :57: :57:

п.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! :P ;D[/color]

Мддааа, това е голям бисер.....но неверен по отношение на мен. Вече казах защо. Не съм длъжна да се включвам в теми, когато мадам Марая нареди.  :P  :85: :85: :49:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #877 -: Август 22, 2010, 04:42:47 pm »
Марая по повод вечните оплаквания на Скарлет  :57: :57: :57:

п.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! :P ;D[/color]

Мддааа, това е голям бисер.....но неверен по отношение на мен. Вече казах защо. Не съм длъжна да се включвам в теми, когато мадам Марая нареди.  :P  :85: :85: :49:

Ше ме извиниш , ама това не касае само мен , в много постове ,когато не ти изнася и не ти харесва нещо това ти е вечното оправдание! ;D ;D ;D
На мен обаче не си ми го прилагала и аз затова така се застраховам.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #878 -: Август 22, 2010, 04:44:46 pm »

Някои хора си правят коментари по всяко време и най-вече заядливи. Като няма какво друго да кажат или някоя блага приятелска дума....само заяжданици. Пък после....колко сме добри и духовни....бля..бля.....надежди говежди.  :72: :wink2:

*

Nebesna

« Отговор #879 -: Август 23, 2010, 09:03:16 pm »
Вижън написа:

Цитат
не знам за какво се пита в тази тема, но се радвам, че поне този път не се гризка моето Д***, .......ох, баня, ох, кефф