Цитат на: Last_Kiss в Август 08, 2010, 01:52:51 pmАми същият лъв е,даа,за жалост.Знам,че трябва да не мисля за него,ма понякога ми става едно тъжно,като си спомня ами кофти е, защото те е отхвърлил, гордостта ти е наранена..още повече, че не знаеш защо е станало така, не ти е обяснил а най- вероятно няма и да го направи, сигурно е арогантно и надуто копе**нце..загубата е изцяло негова, той е комплексар, сигурно има защо, може да е с малка пишка или да не му става и като е видял, че ще се стигне до секс, е бил отбой, не си го слагай на сърце, гледай напред, какъв стрелец си, да се забатачваш така в миналото.. :rolleyes:
Ами същият лъв е,даа,за жалост.Знам,че трябва да не мисля за него,ма понякога ми става едно тъжно,като си спомня
..посадила съм един канадски клен, вече е над 4 метра и в полова зрялост, защото прави пухкави топки наесен, и сега ги има, но не се виждат от огромните му листа..като минавам покрай него, винаги се ''отърквам'' в най- долните му клонки и усещам как се радва.. :blink:
Ейййй, забравих за ви се похвалА! Отглеждам си един бамбук в работата. Беше един стрък. И като прочетох, че трябвало да са три, викам си - ето затова не действа вълшебството! А сега какво - поникнали са му още две едновременно до негооооо :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Цитат на: Vision в Август 09, 2010, 10:25:10 pm..посадила съм един канадски клен, вече е над 4 метра и в полова зрялост, защото прави пухкави топки наесен, и сега ги има, но не се виждат от огромните му листа..като минавам покрай него, винаги се ''отърквам'' в най- долните му клонки и усещам как се радва.. :blink: Вижън, ти ще ме съсипеш.
ми орело го кълве по шишарката и шефчето почва да кълве друг за да има равновесие...
Да ви опази ОрелЪт да не се преродите като сиамски близнаци, ще има да си говорите един на друг и да се изслушвате денонощно.
Иначе народа масово е изтрещял-като оставя настрана психично болните,дори на плажа около мен само някакви животински инкарнации и всичките в любовен период
дори имаше едни чичковци дето единия ходеше с полусмъкнат бански и гъза му отвънка и си викам ся тоя пък намерил как да привлича 57, имаше и една млада жена точно пред мен изцяло гола (поне си личеше,че има ВА,беше пълна непукистка и имаше интелигентно излъчване),в дясно някакви две девойки се скъсъха да си снимат пищните форми там като на рекламата за дините,а навсякъде около тоя цирк щъкаша цигани и циганета и точеха лиги като недолочени котараци и тогава се сетих защо не ходя на бургаския плаж[/quote]
No огън - Nо пристрастност.
Цитат на: Вещичка в Август 19, 2010, 05:49:43 pmуффф ще се опитам пак да медитирам и ще видим кво ще излезе и дано изобщо излезе нещо Аз пък ще медетирам - ще ям мед.
уффф ще се опитам пак да медитирам и ще видим кво ще излезе и дано изобщо излезе нещо
А ако Покаяния беше тук, сигурно щеше да мъдитира.
Ами имам усещането, че докато се беха обвързали, напрежение огромно, изход никакъв. Всички дупки за бягство бяха запушени и вътре ни нагнетяваха като пътници в препълнен автобус, нема въздух, нема пространство, смрад, клаустрофобия, припадъци, топлинни удари.А сега като че пооткрехнаха едната врата...остава да се не изпотъпчем взаимно в бързане към вратата.
То тоя коментар звучи малко като обръщение на недоволен съпруг, на който все му се отказват интимни ласки под някакъв претекст.
Марая по повод вечните оплаквания на Скарлет :57: :57: :57:Цитат на: Марая в Август 22, 2010, 03:28:32 pmп.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! [/color]
п.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! [/color]
Цитат на: Синухе в Август 22, 2010, 03:36:13 pmМарая по повод вечните оплаквания на Скарлет :57: :57: :57:Цитат на: Марая в Август 22, 2010, 03:28:32 pmп.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! [/color] Мддааа, това е голям бисер.....но неверен по отношение на мен. Вече казах защо. Не съм длъжна да се включвам в теми, когато мадам Марая нареди. :85: :85: :49:
не знам за какво се пита в тази тема, но се радвам, че поне този път не се гризка моето Д***, .......ох, баня, ох, кефф