Това съм аз - Хело и Фея. А може би не съм. :thinking:
Ама, моля ВЕ . Защо пък трябва да се сменя името на темата "некомпетентна астрологична консултация?!!"Именно тази думичка с това заглавие ви провокира да изпишете 120 мнения в опит да докажете, че тукашната астрология е компетентна, в отличие от някаква некадърна дама, която а) взема малко пари;б) не разбира/или не потребява друга предиктивна техника, освен солари;в) петни името на астрологията, тъй като е твърде категорична в прогнозите си; д) не позволява консултирания да си избере сам какво значи Венера в 12-ти дом;е) не желае да си разговаря два часа с клиента си относно какво му прави Слънце в Уран;ж) прахосва 60% от времето за консултация, за да обсъжда с клиентката си наталната й карта, тоест да й казва неща, които тя "вече си знае" така или иначе, защото, първо, много добре се познава и второ, е изчела всичко по астрологията - и по книги, и по сайтове;з)... забравих какво беше другото.Тъй че, викам, заглавието не требе да се сменя, щото си е баш по темата. От това, че потребителката е компетентно наконсултирана тук, не следва че горната особа по точка от а до з е станал барем и на йота по-компетентна.
Diyana, аз също нищо нередно не виждам в заглавието...имам чувството, че всеки си търси за какво да се хване
Цитат на: priya в Март 12, 2011, 05:00:44 amВ някои древни книги обещават равновесието да ни застигне отвъд...Но в живота тук и сега по-често се случва равновесието да ни застигне отзад.
В някои древни книги обещават равновесието да ни застигне отвъд...
Цитат на: Vision в Март 08, 2011, 04:18:12 amоня ден замалко да ме затрие тока.. тр.Слънце е МП Слънце/Уран - не получили някакво озарение от удара,или залудо те разтресе
оня ден замалко да ме затрие тока..
Цитат на: Stella в Март 12, 2011, 06:53:50 pmРуски учен: Трусът е провокиран от Слънцето и Луната http://coming.actualno.com/news_338767.htmlИ от Нибиру. :rolleyes:
Руски учен: Трусът е провокиран от Слънцето и Луната http://coming.actualno.com/news_338767.html
Какво пише в статистиката на потребителите в момента:Гост принтира тема "За изкуството да си ближем хороскопа".
Тия от светия синод изглежда са тотално изтрещели ( e може би не всички, но повечето).Аз бих се обърнал към техния небесен пастир с думите: Господи прибери си вересиите .... :rolleyes:
Цитат на: Lillie в Март 16, 2011, 04:19:05 amНо е разрешена опцията "обади се на приятел", ако се стигне дотам. :blink:Не виждам как ще се стигне до там, ако човек редовно посещава форума на астросайта, тъй като той е извор на надежда, вдъхновение и радост за всяко живо същество във Вселената. :mellow:
Но е разрешена опцията "обади се на приятел", ако се стигне дотам. :blink:
Което си е истина, истина си е. Досега не е имало случай редовен посетител на форума да се окаже самоубиец, а пък дори и да има такъв случай - ние как ще разберем, а? :thinking:
Цитат на: Vision в Март 17, 2011, 05:25:30 amнека да предположа- ти си ловец..въпреки че най- вероятно марс ти е в риби, а венера в рак и си доста чувствителен и не обичаш да убиваш животни, но напук на това и заради луна в стрелец най- вече имаш всякакви джаджи за лов и обичаш да се издокарваш и да се разхождаш в гората с някакви други ловци и в краен случай, ако няма как да го избегнеш може и да убиеш нещо..но при теб е заради луната в 4-ти дом преди венера в рак даже..много четвъртодомно- лунен, от вкъщи не излиза..играеш екшън игри, в които се стреля по гадни чудовища- това запълва донякъде нуждата от външни белези на мачовизъм..геймър ли си??..малко, може би, не прекаляваш..да не забравяме и F1..Фен на Ферари ли беше??..не може да си фен на формулата и да не се събираш с приятели да я гледате и да пиете бира..ходил си и в чужбина да гледаш състезания..да..не те виждам чак с татуировки..защото си малко сноб..при теб тези символи са такива, че да могат да бъдат разпонзати само от определени хора- от познавачи като теб..но не може да нямаш някакви външни забежки..просто те виждам като на длан.. Това беше доста патетичен опит да си ме представиш като някой, нещо, пренебрегвайки факта, че всъщност винаги си била привлечена от божествената ми същност. Не е нужно всеки път да се опитваш да превърнеш моята абстрактност в лесно смилаеми хапчици, подходящи повече за кучето на аватара ти, отколкото на човек като теб, създаден по мой образ и подобие. Достатъчно ти е да знаеш, че аз съм светлина. Друго не ти е необходимо, чадо мое. :mellow:
нека да предположа- ти си ловец..въпреки че най- вероятно марс ти е в риби, а венера в рак и си доста чувствителен и не обичаш да убиваш животни, но напук на това и заради луна в стрелец най- вече имаш всякакви джаджи за лов и обичаш да се издокарваш и да се разхождаш в гората с някакви други ловци и в краен случай, ако няма как да го избегнеш може и да убиеш нещо..но при теб е заради луната в 4-ти дом преди венера в рак даже..много четвъртодомно- лунен, от вкъщи не излиза..играеш екшън игри, в които се стреля по гадни чудовища- това запълва донякъде нуждата от външни белези на мачовизъм..геймър ли си??..малко, може би, не прекаляваш..да не забравяме и F1..Фен на Ферари ли беше??..не може да си фен на формулата и да не се събираш с приятели да я гледате и да пиете бира..ходил си и в чужбина да гледаш състезания..да..не те виждам чак с татуировки..защото си малко сноб..при теб тези символи са такива, че да могат да бъдат разпонзати само от определени хора- от познавачи като теб..но не може да нямаш някакви външни забежки..просто те виждам като на длан..
Майтап няма, но понякога ми се ще вече да съм в газообразно състояние, само да не е онова дето се получава след обилна консумация на бобени култури.
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин
Цитат на: Вещичка в Март 24, 2011, 02:44:57 amвърхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин
Цитат на: Stella в Март 24, 2011, 02:47:56 amЦитат на: Вещичка в Март 24, 2011, 02:44:57 amвърхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин Аспекта на селянина :haha: :haha: :haha:
прогр. Слънце скоро сменя знака, няма как да не се усети ,преминава в Телец,ще станеш по-търпелива,сменяш едни рога със други,по целенасочени
Цитат на: strelicka в Март 24, 2011, 01:47:34 pmпрогр. Слънце скоро сменя знака, няма как да не се усети ,преминава в Телец,ще станеш по-търпелива,сменяш едни рога със други,по целенасочени
Цитат на: Марая в Април 06, 2011, 04:15:27 amКак си Лилавко цветенце? цъфтя си , слънчице ми гали листенцата:confuse3:на теб любовите добре ти се отразяват ,не влизаш често и настава тишина
Как си Лилавко цветенце?