Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254632 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #1140 -: Март 06, 2011, 06:36:39 pm »
Това съм аз - Хело и Фея. А може би не съм.  :thinking:

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1141 -: Март 10, 2011, 01:05:06 am »
Ама, моля ВЕ  ;D. Защо пък трябва да се сменя името на темата "некомпетентна астрологична консултация?!!"

Именно тази думичка с това заглавие ви провокира да изпишете 120 мнения в опит да докажете, че тукашната астрология е компетентна, в отличие от някаква некадърна дама, която
а) взема малко пари;
б) не разбира/или не потребява друга предиктивна техника, освен солари;
в) петни името на астрологията, тъй като е твърде категорична в прогнозите си;
д) не позволява консултирания да си избере сам какво значи Венера в 12-ти дом;
е) не желае да си разговаря два часа с клиента си относно какво му прави Слънце в Уран;
ж) прахосва 60% от времето за консултация, за да обсъжда с клиентката си наталната й карта, тоест да й казва неща, които тя "вече си знае" така или иначе, защото, първо, много добре се познава и второ, е изчела всичко по астрологията - и по книги, и по сайтове;
з)... забравих какво беше другото.

Тъй че, викам, заглавието не требе да се сменя, щото си е баш по темата. От това, че потребителката е компетентно наконсултирана тук, не следва че горната особа по точка от а до з е станал барем и на йота по-компетентна.

===================

Diyana,  аз също нищо нередно не виждам в заглавието...имам чувството, че всеки си търси за какво да се хване  ;)

;D  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #1142 -: Март 10, 2011, 01:14:34 am »
точно и аз на това тайно се посмях  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1143 -: Март 10, 2011, 01:25:23 am »
И аз, та даже мислех да го публикувам в бисерите, но пак е сработила телепатията и сте ме изпреварили.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1144 -: Март 12, 2011, 05:15:48 am »
В някои древни книги обещават равновесието да ни застигне отвъд...

Но в живота тук и сега по-често се случва равновесието да ни застигне отзад;D

:haha:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1145 -: Март 12, 2011, 05:20:41 pm »
Такъв тип хумор ми е любим!  ;D

оня ден замалко да ме затрие тока..
тр.Слънце е МП Слънце/Уран - не получили някакво озарение от удара,или залудо те разтресе :o

« Отговор #1146 -: Март 12, 2011, 09:22:37 pm »
Руски учен: Трусът е провокиран от Слънцето и Луната  http://coming.actualno.com/news_338767.html

И от Нибиру.  :rolleyes:

« Отговор #1147 -: Март 13, 2011, 01:30:45 am »
Цитат на Лили:   :haha: :haha: :haha:
Цитат
Какво пише в статистиката на потребителите в момента:
Гост принтира тема "За изкуството да си ближем хороскопа".   

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1148 -: Март 16, 2011, 02:51:43 am »
Тия от светия синод изглежда са тотално изтрещели ( e може би не всички, но повечето).Аз бих се обърнал към техния
небесен пастир с думите: Господи прибери си вересиите .... 
 :-\ :rolleyes:

:haha: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1149 -: Март 16, 2011, 04:42:18 am »
Но е разрешена опцията "обади се на приятел", ако се стигне дотам.  :blink:

Не виждам как ще се стигне до там, ако човек редовно посещава форума на астросайта, тъй като той е извор на надежда, вдъхновение и радост за всяко живо същество във Вселената.  :mellow:

Е нЕмА такава реклама.... :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1150 -: Март 16, 2011, 04:54:20 am »
Което си е истина, истина си е. Досега не е имало случай редовен посетител на форума да се окаже самоубиец, а пък дори и да има такъв случай - ние как ще разберем, а?  :thinking:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1151 -: Март 16, 2011, 05:07:54 am »
Което си е истина, истина си е. Досега не е имало случай редовен посетител на форума да се окаже самоубиец, а пък дори и да има такъв случай - ние как ще разберем, а?  :thinking:

Колко са виртуалните самоубийства???
Демонстративно и не до там.... :rolleyes: :-\
Ние не разбираме...,ние виждаме по черния цвят.... :mellow:

Е и бързо възкръсват... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1152 -: Март 17, 2011, 05:48:53 am »
нека да предположа- ти си ловец..въпреки че най- вероятно марс ти е в риби, а венера в рак и си доста чувствителен и не обичаш да убиваш животни, но напук на това и заради луна в стрелец най- вече имаш всякакви джаджи за лов и обичаш да се издокарваш и да се разхождаш в гората с някакви други ловци и в краен случай, ако няма как да го избегнеш може и да убиеш нещо..но при теб е заради луната в 4-ти дом преди венера в рак даже..много четвъртодомно- лунен, от вкъщи не излиза..играеш екшън игри, в които се стреля по гадни чудовища- това запълва донякъде нуждата от външни белези на мачовизъм..геймър ли си??..малко, може би, не прекаляваш..да не забравяме и F1..Фен на Ферари ли беше??..не може да си фен на формулата и да не се събираш с приятели да я гледате и да пиете бира..ходил си и в чужбина да гледаш състезания..да..не те виждам чак с татуировки..защото си малко сноб..при теб тези символи са такива, че да могат да бъдат разпонзати само от определени хора- от познавачи като теб..

но не може да нямаш някакви външни забежки..просто те виждам като на длан.
. ;D

Това беше доста патетичен опит да си ме представиш като някой, нещо, пренебрегвайки факта, че всъщност винаги си била привлечена от божествената ми същност. Не е нужно всеки път да се опитваш да превърнеш моята абстрактност в лесно смилаеми хапчици, подходящи повече за кучето на аватара ти, отколкото на човек като теб, създаден по мой образ и подобие. Достатъчно ти е да знаеш, че аз съм светлина. Друго не ти е необходимо, чадо мое. :mellow:
:haha: :haha: :haha:
Няма как да остане скрито м/у хилядите опити....за красноречие и пишеблудство.....
Тук в бисерите е подходящото място на този диалог.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1153 -: Март 24, 2011, 02:41:26 am »
Майтап няма, но понякога ми се ще вече да съм в газообразно състояние, само да не е онова дето се получава след обилна консумация на бобени култури. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1154 -: Март 24, 2011, 02:47:56 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1155 -: Март 24, 2011, 03:07:18 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  

Аспекта на селянина  :haha: :haha: :haha:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1156 -: Март 24, 2011, 05:11:47 am »

Аспекта на селянина  :haha: :haha: :haha:

:rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :rolf: :rolf: :cry3: :rolf: :haha:
Не е истина , как звучи...,но има нещо вярно...при това е заклет селянин...съдейки по знака на куспидата...Фиксиран.... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1157 -: Март 24, 2011, 03:53:29 pm »
прогр. Слънце скоро сменя знака, няма как да не се усети ,преминава в Телец,ще станеш по-търпелива,сменяш едни рога със други,по целенасочени

*

Stella

• 7765
« Отговор #1158 -: Март 26, 2011, 03:41:43 am »
прогр. Слънце скоро сменя знака, няма как да не се усети ,преминава в Телец,ще станеш по-търпелива,сменяш едни рога със други,по целенасочени

:haha: :haha: :haha:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1159 -: Април 06, 2011, 05:20:10 am »
Как си Лилавко цветенце? ;) ;D

цъфтя си ,  слънчице ми гали листенцата:confuse3:

на теб любовите добре ти се отразяват ,не влизаш често и настава тишина ;D