Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254685 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: бисерите на сайта!
« Отговор #1240 -: Януари 10, 2012, 09:57:29 am »
Марая, ако бях на твое място, бих се замислила дали да се запознавам на живо с всеки регистрирал се в сайта :blink:

Ох, пък аз, на мястото на "всеки новорегистрирал се" сериозно бих се замислила дали да се запознавам на живо с Марая ;D предвид на какви любезни закачки сме се нагледали по форума през годините. Хигиена на общуването си трябва.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1241 -: Януари 10, 2012, 10:02:05 am »
Ох, пък аз, на мястото на "всеки новорегистрирал се" сериозно бих се замислила дали да се запознавам на живо с Марая ;D предвид на какви любезни закачки сме се нагледали по форума през годините. Хигиена на общуването си трябва.
Ами ...да...Марая може и да добър човек, не знам, но май за всеки случай, по добре да не я познавам на живо  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1242 -: Януари 10, 2012, 05:31:28 pm »
Марая, ако бях на твое място, бих се замислила дали да се запознавам на живо с всеки регистрирал се в сайта :blink:

Абсолютно! Трябва да я има...Нагледах се на всичко...С който трябва и ми е приятно общувам...Твърде високо ми е нивото за определена маса...от пишещите тук в този сайт.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1243 -: Януари 10, 2012, 07:59:18 pm »

...Твърде високо ми е нивото за определена маса...от пишещите тук в този сайт.... :mellow:

чудя се защо ти е да слизаш надолу  или няма никой при теб горе на твоето ниво :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1244 -: Януари 12, 2012, 12:56:41 pm »
Аз заради същия този видим Меркурий, вече избягвам да чета Мекрурианските му теми  ;D много про-неаспектирано Слънце ми изглеждат
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1245 -: Януари 15, 2012, 04:05:48 pm »
За някого може да се отвори вратата на Пепеляшка. Доколкото помня и Хирон го броят към пепеляшкините истории (Уран беше споменала по-горе в темата, предполагам във връзка със съвпада Венера/Нептун).

че то в България сме си Пепеляшки и вратата се отваря,само за да отидем да изхвърлим боклука ,...

;D ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1246 -: Януари 18, 2012, 10:32:26 pm »
Марая, толкова си високо, толкова недостижимо. Все по-силни стават подозренията ми, че душите на Дънов и на Лао Дзъ са се преродили заедно, хванати за ръка в едно тяло - твоето. Споделяй повече за преживяванията си, скоро по тях ще бъде написан още един завет на Библията. Само за бездната - моля те, не стой с глава надолу през терасата. Като има вятър и се настива. Пък и в такъв момент мозъкът ти се дави в кръв. И благодарение на това ти получи просвещение. Хиляди години хората търсят духовността. Понякога в религията, понякога в себе си, в изкуството, в околните. Ти обаче я дефинира от раз: Духовността се раздава в кеш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1247 -: Януари 18, 2012, 10:42:55 pm »
 :57:

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:09:59 am от Синухе »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1248 -: Януари 19, 2012, 07:45:37 am »
Марая, толкова си високо, толкова недостижимо. Все по-силни стават подозренията ми, че душите на Дънов и на Лао Дзъ са се преродили заедно, хванати за ръка в едно тяло - твоето. Споделяй повече за преживяванията си, скоро по тях ще бъде написан още един завет на Библията. Само за бездната - моля те, не стой с глава надолу през терасата. Като има вятър и се настива. Пък и в такъв момент мозъкът ти се дави в кръв. И благодарение на това ти получи просвещение. Хиляди години хората търсят духовността. Понякога в религията, понякога в себе си, в изкуството, в околните. Ти обаче я дефинира от раз: Духовността се раздава в кеш.
:85: no comment  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1249 -: Януари 19, 2012, 10:29:30 am »
Аз не мога да разбера това подигравка ли е или комплимент  ;D
Но каквото и да е звучи мега тъпо, уникална простотия. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1250 -: Януари 19, 2012, 10:43:01 am »
Аз не мога да разбера това подигравка ли е или комплимент  ;D
Но каквото и да е звучи мега тъпо, уникална простотия. ;D

Е тука ще навържеш нещата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5847.0.html
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1251 -: Януари 19, 2012, 10:46:40 am »

Ми как беше то .... Слънце в първи дом, нали така? ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1252 -: Януари 19, 2012, 10:50:07 am »
о, господи, така не съм се смяла отдавна  :rolf:

...Сама с ангелите и дяволите...САМА НА ВИСОКОТО...НАД БЕЗДНАТА...ДОКОСНАТА САМО ОТ ВЯТЪРА...И БЕЗВРЕМИЕТО...над мен небето..под мен....земята...Готова за полет...като птиците....докосната от бели ангелски перца...Един миг...една крачка още...и......
......и? ...
марая, момичето си е помислило, че ще се самоубиваш бе ...  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1253 -: Януари 19, 2012, 10:58:30 am »
А аз за членовете не разбрах  ;D, но те тук и без това са в перманентен недостиг.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1254 -: Януари 19, 2012, 11:01:03 am »
А аз за членовете не разбрах  ;D, но те тук и без това са в перманентен недостиг.

И аз нищо не сФанах.  :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1255 -: Януари 19, 2012, 11:02:21 am »
Не знам защо,но това ми напомни навремето за една тема на Кайли и щастието,което накрая се заключи до член ама не разбрах определителен ли беше или неопределителен  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1256 -: Януари 19, 2012, 11:38:46 am »
Не знам защо,но това ми напомни навремето за една тема на Кайли и щастието,което накрая се заключи до член ама не разбрах определителен ли беше или неопределителен  :57:

Е, да де и аз не разбрах за коя тема и визираните в нея "членове" говори Синухе.

« Отговор #1257 -: Януари 19, 2012, 07:48:31 pm »
За някого може да се отвори вратата на Пепеляшка. Доколкото помня и Хирон го броят към пепеляшкините истории (Уран беше споменала по-горе в темата, предполагам във връзка със съвпада Венера/Нептун).

че то в България сме си Пепеляшки и вратата се отваря,само за да отидем да изхвърлим боклука ,...

;D ;D ;D

а принцовете около кофите дал бог, трафика е на 10 минути -минават с каляските си и с една дълга тел пребъркват съдържимото на  това,което Пепеляшките вече са изхвърлили

« Отговор #1258 -: Януари 19, 2012, 07:52:55 pm »
:57:

Не че нещо,но щом хиляди години хората търсят духовността,а Марая вече я раздава в кеш-
значи отдавна я е намерила,а хората може още толкова да я търсят  :rolf:

не само я е намерила ,но и похарчила ,нека я търсят като изчезналият кивот,виж докато заснемаха  филми за това как го търсят ,що пара направиха :mellow:

« Отговор #1259 -: Януари 21, 2012, 09:20:22 am »
Лили, айде едно бебе до края на 2012 ...

Ще бъде първото бебе, заченато в интернет мрежата.  ;D ;D

Е, много дълга опашка ще извади тая мишка нещо   ;D ;D ;D ;D ;D
:rakeattack: :haha: :rolf: новият месия,заченат непорочно ;D