Аз много пъти съм се питала дали, ако получа подобно съобщение,дали ще го пусна във форума. Отговаряла съм си "да" и щото Марса ми е ретро в Теле ще поизтрия някое споменавани трети лица /ето затова сидерала не кореспондира с предполагаемото действие/.
Намирам за абсолютно правилно, че ga3l го е постнала. Хората трябва да се замислят какво ти пишат. А ми, ако това беше galy /астроложката с която е сбъркана/?! Какво означава да кажеш на непознат човек "не искам да си променям мнението за тебе"?! Че мнението е създадено без да си контактувал с човека, по мнения на други хора нищо, че са авторитетни. И какво от това като си развали мнението за нея? Боли я фара!
Марая, в последно време забелязвам в постовете ти завидно самочувствие и категоричност и се замислих що така стана. Само до преди няколко месеца обикновено споменаваше плахо, че не си съвсем напреднала по темите. Сетих се че спомена, че ще ходиш на асторологични курсове при професионален астролог. И един от последните ти постове изказа мнение "както казва един мой колега професионален астролог". Много хубаво, че и ти си станала за такова кратко време професионален астролог. Хубаво, ако те насърчава. Мисля, че при теб самочувствието изпреваврва практиката. И си показателен случай за това, колко лесно стрелците се поддават на чужди влияния.