Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254321 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #80 -: Август 19, 2009, 03:57:44 pm »
Пак ли?  ???  ::)   (Типична реакция за Марс в Риби ...)

Нали не можел да казва "не"?  :P

Ами явно не може-веднъж се махнахме-после пак изплувахме на повърхността...сега пак ще се гмуркаме,после-накъде?-Рибите май се въртят в кръг ха ха  

(Не гоня никой.Просто отбелязвам циклични проявления и как реагира Марс в Риби като е опънат до стената-в случая е класика, разбира се не е нужно всички да бъдат класици с такъв Марс  ;) )

« Отговор #81 -: Август 19, 2009, 04:20:31 pm »
Аз много пъти съм се питала дали, ако получа подобно съобщение,дали ще го пусна във форума. Отговаряла съм си "да" и щото Марса ми е ретро в Теле ще поизтрия някое споменавани трети лица /ето затова сидерала не кореспондира с предполагаемото действие/.

Намирам за абсолютно правилно, че ga3l го е постнала. Хората трябва да се замислят какво ти пишат. А ми, ако това беше galy /астроложката с която е сбъркана/?! Какво означава да кажеш на непознат човек "не искам да си променям мнението за тебе"?! Че мнението е създадено без да си контактувал с човека, по мнения на други хора нищо, че са авторитетни. И какво от това като си развали мнението за нея? Боли я фара!

Марая, в последно време забелязвам в постовете ти завидно самочувствие и категоричност и се замислих що така стана. Само до преди няколко месеца обикновено споменаваше плахо, че не си съвсем напреднала по темите. Сетих се че спомена, че ще ходиш на асторологични курсове при професионален астролог. И един от последните ти постове изказа мнение "както казва един мой колега професионален астролог". Много хубаво, че и ти си станала за такова кратко време професионален астролог. Хубаво, ако те насърчава. Мисля, че при теб самочувствието изпреваврва практиката. И си показателен случай за това, колко лесно стрелците се поддават на чужди влияния.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Август 19, 2009, 04:20:44 pm »
на марса в риби ,му викам удавен марс!сърдете ,цупете се ,все едно.... ;D , не му е тука мястото.толкова агресия бушува в тайните води на рибите ,че дали цунамитата не са свързани с това?  дали не започват по време на марса в риби? :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Август 19, 2009, 04:24:41 pm »
Аз много пъти съм се питала дали, ако получа подобно съобщение,дали ще го пусна във форума. Отговаряла съм си "да" и щото Марса ми е ретро в Теле ще поизтрия някое споменавани трети лица /ето затова сидерала не кореспондира с предполагаемото действие/.

Намирам за абсолютно правилно, че ga3l го е постнала. Хората трябва да се замислят какво ти пишат. А ми, ако това беше galy /астроложката с която е сбъркана/?! Какво означава да кажеш на непознат човек "не искам да си променям мнението за тебе"?! Че мнението е създадено без да си контактувал с човека, по мнения на други хора нищо, че са авторитетни. И какво от това като си развали мнението за нея? Боли я фара!

Марая, в последно време забелязвам в постовете ти завидно самочувствие и категоричност и се замислих що така стана. Само до преди няколко месеца обикновено споменаваше плахо, че не си съвсем напреднала по темите. Сетих се че спомена, че ще ходиш на асторологични курсове при професионален астролог. И един от последните ти постове изказа мнение "както казва един мой колега професионален астролог". Много хубаво, че и ти си станала за такова кратко време професионален астролог. Хубаво, ако те насърчава. Мисля, че при теб самочувствието изпреваврва практиката. И си показателен случай за това, колко лесно стрелците се поддават на чужди влияния.

как си аурора? :) радвам се ,че те срещам!беше мълчалива напоследък! :)благодаря,че се включи! ;)

п.п. между другото да те попитам ,какво лошо видя в поста ми като лично съобщение?
това ,че съм преценила ,че няма правилна преценка ,ОБЕКТИВНА  и ,че не е прочетено всичко ,за да се изказваш неподготвен-лошо ли е? астрологията не е за всеки вярно е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #84 -: Август 19, 2009, 04:38:15 pm »
Марая, извинявай, ама аз като една кера подробната .... нищо не схванах. Пропуснах няколко дена, не бях чела във форума и изтървах нишката. Но досега разбрах следното: Ти си чувала за някаква астроложка Гали от Варна. Идваш във Варна. Обаждаш й се. Но тя не отговаря на обаждането ти. След това влизаш тук в астросайт и виждаш ник ga3l, като си мислиш че това е Гали. Пишеш бележка на га3л - нещо си там. А Га3л ти отвръща нападателно едва ли не. След това га3л помества бележката на показ и оттам започва целия скандал между вас?
Това ли е?
хахаха цяло разследване стана ... аз това разбрах. Може и да греша.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Август 19, 2009, 04:38:32 pm »
Дано тези с Марс в Риби не се обидят, че не им е тука мястото.

Щото аз леко се засегнах, когато се Марая спомена да изгореното Слънце на Покахонтас. Изтъкна го като някакъв недостатък, а аз имам Марс във "Виа комбуста". Марая, напоследък не се усещаш как можеш да обидиш хората. Твърде много агресия си насъбрала....не може да остане скрито.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Август 19, 2009, 04:42:51 pm »
Дано тези с Марс в Риби не се обидят, че не им е тука мястото.

Щото аз леко се засегнах, когато се Марая спомена да изгореното Слънце на Покахонтас. Изтъкна го като някакъв недостатък, а аз имам Марс във "Виа комбуста". Марая, напоследък не се усещаш как можеш да обидиш хората. Твърде много агресия си насъбрала....не може да остане скрито.

небесна , чета нова астрология! що бе душо?! изгорения път на слънцето е само и единственно във везни  и съм чела само за изгорения път на слънцето!!!!!
никъде в астрологията не съм прочела за изгорения път на марс , за изгорения път на меркурий , за игорения път на венера!

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Август 19, 2009, 04:43:56 pm »
А да си чувала за планета в "изгорения път на слънцето"?

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Август 19, 2009, 04:45:14 pm »
Марая, извинявай, ама аз като една кера подробната .... нищо не схванах. Пропуснах няколко дена, не бях чела във форума и изтървах нишката. Но досега разбрах следното: Ти си чувала за някаква астроложка Гали от Варна. Идваш във Варна. Обаждаш й се. Но тя не отговаря на обаждането ти. След това влизаш тук в астросайт и виждаш ник ga3l, като си мислиш че това е Гали. Пишеш бележка на га3л - нещо си там. А Га3л ти отвръща нападателно едва ли не. След това га3л помества бележката на показ и оттам започва целия скандал между вас?
Това ли е?
хахаха цяло разследване стана ... аз това разбрах. Може и да греша.  :-[

с леко допълнение ;D ;D ;D , последва нападка ,без никакъв коментар и комуникация с лицето гал или гали.та затова си позволих личното съобщение. ;) :)

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Август 19, 2009, 04:50:02 pm »
Този цитат от новата астрология ли е?

"изгорения път на слънцето е само и единственно във везни"

Според класическата астрология:

ИЗГОРЕЛИЯТ ПЪТ НА СЛЪНЦЕТО Е ОТ 15 ГР. ВЕЗНИ ДО 15 ГР. СКОРПИОН.

« Последна редакция: Август 19, 2009, 04:58:29 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Август 19, 2009, 04:50:38 pm »
А да си чувала за планета в "изгорения път на слънцето"?

да! изявява по-слабо качествата си!
небесна не ми се спори!просто онова малко диване ми пусна данните си ,но асц.скорпион не ми позволява да ги истипосам тук за коментар.
вбеси ме и толкова!никой и никота не съм искала да обидя.търся обективност и нищо друго.
ми не му е мястото на марса в риби и това е!ако успееш да ме убедиш в обратното и осъзная ,че си права ,ще се извиня публично!
щом има изгорен път на слънцето -значи го има! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Август 19, 2009, 04:52:49 pm »
Този цитат от новата астрология ли е?

"изгорения път на слънцето е само и единственно във везни"

Според класическата астрология:

ИЗГОРЕЛИЯТ ПЪТ НА СЛЙНЦЕТО Е ОТ 15 ГР. ВЕЗНИ ДО 15 ТР. СКОРПИОН.

съгласна съм!права си!започва от везни!винаги гледам началото! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Август 19, 2009, 04:57:34 pm »
ми не му е мястото на марса в риби и това е!

Не му е мястото в Риби или във форума?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #93 -: Август 19, 2009, 04:59:41 pm »
Щом съществува Марс в Бири, значи му е там мястото.

*

aiia

« Отговор #94 -: Август 19, 2009, 04:59:48 pm »

Не му е мястото в Риби или във форума?  :P

Означава ли, че не му е мястото и в РАК?! Ааааа моето Марсче не си го заменям. Само някой да каже лошо за него.  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Август 19, 2009, 05:02:05 pm »

Не му е мястото в Риби или във форума?  :P

;D ;D ;D ;D , ей тоя стелиум в овен бе!бива ,бива ,ама пък толкова интелигентен хумор :),в риби не му е мястото , а във форума добре дошъл! :) в спора се ражда истината.
питам се кво ли ми квадратира-марса имам впредвид?!!!! ;D :P :P :P :P
асц.скорпион -просто не можеш да го сбъркаш.отсякъде мирише на парфюм с привкус на амбър,тайнствен и загадъчен и лекичко тръпчив! :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Август 19, 2009, 05:06:18 pm »

Не му е мястото в Риби или във форума?  :P

Означава ли, че не му е мястото и в РАК?! Ааааа моето Марсче не си го заменям. Само някой да каже лошо за него.  ???

абе , рибите дали не управляваха краката?! 8)
а овен-главата? 8) :P :P :P :P
ми неможе нещо дето управлява главата ,да ми се намира в краката!!! ;D ;D ;D
и твоя може да го обсъдим,мааа ,чакай малко ,кат му доде времето! ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #97 -: Август 19, 2009, 05:21:01 pm »
Разбира се, единият изгряващ знак все още не е показател, но Асцендентът често показва каква е инстинктивната ни реакция спрямо средата, спрямо отсрещния (Десцендента), както и спрямо някаква провокация или предизвикателство.

Може ли тогава и аз да се намеся в тарапаната и да ви попитам след онова млако сдърпване с Аурора и реакцията ми, как ме определяте - повече като Везна или като Скорпион?

:P

*

veshti4ka

« Отговор #98 -: Август 19, 2009, 05:22:44 pm »
Разбира се, единият изгряващ знак все още не е показател, но Асцендентът често показва каква е инстинктивната ни реакция спрямо средата, спрямо отсрещния (Десцендента), както и спрямо някаква провокация или предизвикателство.

Може ли тогава и аз да се намеся в тарапаната и да ви попитам след онова млако сдърпване с Аурора и реакцията ми, как ме определяте - повече като Везна или като Скорпион?

:P

като диво прерийно говедо  ;D ;D ;D ;D           БЪЗИКАМ СА - СЯ ДАН СА ЗАСЕГНЕШ  :P

« Отговор #99 -: Август 19, 2009, 05:26:06 pm »
Helo, теб човек като те анализра трябва да излезе дори от рамките на този форум  ;D  ;D  ;D

Ти водиш кръстоносни походи срещу всеки.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.