Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254413 Прегледи
*

veshti4ka

Re:бисерите на сайта!
« Отговор #120 -: Август 19, 2009, 06:33:22 pm »
аве Поки, мъж който си има харем си има една камара евнуси да озаптяват женурята - ти за пашите дерт не бери  ;D ;D ;D

А....,ние евнуси не щем!!! :( ;D ;D ;D

ей момиче  :P  ти ако са имаш за наложница у харем, аз пък мъже не деля   ;D ;D ;D ;D ;D ;D   та и затова и форумо не го имам за харем, ами за кокошарник или женска лудница - все тая, важното е купон да става  ;D ;D ;D ;D

п.п. с тоя твоя ас лъв и Марс кукнат там /имам приятелка от 19 години с тая позиция/ хич не вярвам да се цаниш у някой харем  :P

« Отговор #121 -: Август 19, 2009, 06:37:07 pm »
Вещичке , миличка !

Моля те, слънчице златно  , да слезеш от красивата си метличка и ако имаш сили да намалиш броя на иконките  ::)

*

Nebesna

« Отговор #122 -: Август 19, 2009, 06:39:51 pm »
Небесна , ти си като девойче . Като те мернах на оная снимка с тортата  / не си я публикувала  ::)/направо като тинейджър на вид .

Лелееее! Направо съм паднала. Омекнаха ми краката!  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #123 -: Август 19, 2009, 06:43:31 pm »
Вещичке , миличка !

Моля те, слънчице златно  , да слезеш от красивата си метличка и ако имаш сили да намалиш броя на иконките  ::)

Кат си почнал една по една  ;D на мен ко ше ми кажеш, а?

Но да те предупредя, че квото и да ми кажеш, пак няма да повярвам! На мен няма да ми омекнат тъй бързо краката.

;)

Абе, кво стана със сватбата? Дан са уплаши, аааааааааа!!!  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Август 19, 2009, 07:00:20 pm »
Вещичке , миличка !

Моля те, слънчице златно  , да слезеш от красивата си метличка и ако имаш сили да намалиш броя на иконките  ::)

Кат си почнал една по една  ;D на мен ко ше ми кажеш, а?

Но да те предупредя, че квото и да ми кажеш, пак няма да повярвам! На мен няма да ми омекнат тъй бързо краката.

;)

хело,стига си спамила темите!писна ми! ;D ;D ;D ;D

Абе, кво стана със сватбата? Дан са уплаши, аааааааааа!!!  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Август 19, 2009, 07:01:45 pm »
Защо рушите всичко хубаво,което сте създали заедно тук. :(Върнете се малко назад в старите теми и вижте какви красиви човешки отношения сте имали :-*

И аз това се питам...
Но за мен случващото се сега е следствие на по-високата активност във форума. Вече съм го казвала.
Станали сме едно шарено, разнолико семейство.
Толкова много енергия, събрана на едно място. Жалко, че не може да се използва достатъчно конструктивно все още...
И за съжаление съм принудена да констатирам, че отдавна я няма вече някогашната интелигентна атмосфера във форума. Моля ви, не ми се сърдете.
Мисля да поизляза на чист въздух, докато атмосферата тук не се пречисти.
Всъщност вече няма и какво да пиша тук. Из архивите на сайта все още се намират и стойностни дискусионни теми от друг етап в развитието на форума. В крайна сметка всичко еволюира, включително и човешките отношения...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #126 -: Август 19, 2009, 07:07:49 pm »
Вещичке , миличка !

Моля те, слънчице златно  , да слезеш от красивата си метличка и ако имаш сили да намалиш броя на иконките  ::)

хахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ши са удавя с бирата бре  ;D   ни моа ги намаля, бре чадо - аз съм жИна и обичам всичко да е по много и да е по-голямко  ;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #127 -: Август 19, 2009, 07:35:56 pm »
Мисля да поизляза на чист въздух, докато атмосферата тук не се пречисти.

Лили, съжалявам че допринесох за това изказване ..  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Август 19, 2009, 07:40:34 pm »
Не си ти, Гал, отдавна констатирах тенденция към изпростяване на темите и дискусиите във форума. Ето че сега си позволих да бъда директна на 100%, а и мисля, че дотук бях достатъчно тактична. Добре, че сега можем да се оправдаем с мунданния тау-квадрат на Марс в Близнаци с Меркурий/Сатурн и Уран. Ако не беше той, какво ли щяхме да кажем?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Август 19, 2009, 07:43:42 pm »
Щеше да е някоя арабска точка или астероид  ;)

« Отговор #130 -: Август 19, 2009, 07:43:52 pm »
Как няма да има изостряне на темите, като хората се обиждат на планети!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #131 -: Август 19, 2009, 07:46:12 pm »
Ти си с Марс не знам си къде, и няма да разговорям с теб, ако обичаш не ме занимавай с твоята особа.  ;D
ООО ти си с заточена Венера и си такава и онакава.
А ти си с Марс в Риби, който ми е краката.  ;D

Ако планетите имаха очи да ни четат тукаааааааааааааааааа  ;D

*

aiia

« Отговор #132 -: Август 19, 2009, 07:55:21 pm »
Виж сега, всичко човешко не ни е чуждо. Всеки има моменти в които се лигави. Даже най-сериозните хора  разпускат от строга официалност.
Но нека това да бъде в една тема или две. А не всички теми да се превръщат в кокошарници, все едно сме на женския пазар.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Август 19, 2009, 08:00:35 pm »
Даже и онзи ден, когато се шегувахме и всички си влизахме в тон, нямаше нищо лошо в това, защото струеше позитивизъм. Обаче нещата поеха в друга посока и това вече не е хубаво.

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Август 20, 2009, 04:20:52 am »

[/quote]

Не може АСЦ скорпион в 29-ия градус да бъде 100% скорпион. Та нали целият 1 дом е зает от СТРЕЛЕЦ.  За мен Марая е скорпионо-стрелец. Точка. Това е мое мнение. По точно подчертано огнено присъствие. Една енергия струи от нея, не знам как я овладява, дано спортува :)

[/quote]
 аз имам планети тук в първи дом.тук ми е слънцето.в стрелец! тук ми юлв , тук е меркурий.
 ;D асц е скорпион и то на 100%.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Август 20, 2009, 04:22:24 am »
Как няма да има изостряне на темите, като хората се обиждат на планети!
а ,как можеш да се обидиш от това?! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Август 20, 2009, 04:23:35 am »
Ти си с Марс не знам си къде, и няма да разговорям с теб, ако обичаш не ме занимавай с твоята особа.  ;D
ООО ти си с заточена Венера и си такава и онакава.
А ти си с Марс в Риби, който ми е краката.  ;D

Ако планетите имаха очи да ни четат тукаааааааааааааааааа  ;D

ние боравим с техните енергий! ;D

*

porto_kalka

« Отговор #137 -: Август 20, 2009, 07:53:20 am »
От много време не влизам тук по причини, които съм изтъквала вече. Да ви успокоя, че няма и да го правя за вбъдеще. Но искам да задам един въпрос и той е: Защо виждам в този форум отново лицемерщина и плюнки и то по адрес на човек, който не влиза тук и не е в час с текущите ви междуособици? Дотам ли я докара, Радкеее??? Нещо бях писала за ценностната система на човек - някога, навремето... Е, определено не съм се била излъгала ...  

« Отговор #138 -: Август 20, 2009, 08:09:03 am »
В началото на темата така се смях до просълзяване  ;D  :'( Какво ви става не ви ли стигат дразгите навсякъде около нас та опетнихте и тази тема!
Докато дишаш...надявай се!

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #139 -: Август 20, 2009, 08:19:08 am »
Здравейте, дами :) И аз да се изкажа сега  ;D

Не мислите ли, че трябва май повечко мъжко присъствие в този хубав форум, иначе страстите се нагорещяват доста по  женски... ;) Достатъчно е някоя по-огнена натура да запали фитила и гледай какво става ???

Но колкото и да се дърляне/дърляме, все пак атмосферата тук е в пъти по-добра, отколкото в други подобни форуми, а и въобще бих казал. Не мислите ли?