Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254976 Прегледи
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #160 -: Септември 03, 2009, 10:04:28 pm »
въобще не смейте да твърдите, че една жена си бара сливата по цял ден и мъжа и носи парите в къщи, а тя нищо не прави!!!

Вещичка
е това ми хареса

*

Mia21

• 2502
« Отговор #161 -: Септември 11, 2009, 08:43:51 am »
Искам да ви кажа,че от както го написа това Кайли,не съм спряла да се смея!!!Това е култово просто!!! ;D ;D ;D

"Премного емоции, идеализъм, а в жизнените дела хаос. Безцелни странствания наяве и насън. Мания за непогрешимост, субективизъм, консерватизъм, неудовлетвореност, възможни таланти.
Пази си зъбите и нервите, че още има."

*

Инти

• 2068
« Отговор #162 -: Септември 14, 2009, 03:49:43 pm »
   Мисълта ми тече много бързо и докато я стигна с писането и вече съм я забравила  :D

Мисълта ти е директна, ама при ретрограден Меркурий  ;D

« Отговор #163 -: Септември 14, 2009, 08:58:20 pm »
Eй тва колкото и пъти да го прочета все се хиля с глас;

Хело, досега хиляди пъти доказа, че си теле, но тази нощ доказа, че освен всичко си и тиква зелена  Ядосан Ядосан Ядосан

от всичките ти тъпи постове до момента разбрах следното: ти си отработваш и телето и скорпиона на първичното инатливо хоризонтално ниво, а Меркурият ти е пратен да пасе здраво зелена сочна тревица! това, че си се хванала да четеш древните писания, не значи че нещо е пробило здравата черепна телешка кутия и се е наместило трайно там!

на тази планета има много реалности и за всеки човек реалността е различна. не разбра ли досега, че ти си просто "личност" под индиго - такива каквито са 90% от населението на земята. интересуват те само секс, мъже и пари и отвреме навреме някое друго божество с огромен "атрибут" зинал от монитора  Шокиран  интересно чичко Фройд как би се изходил по въпроса  Ъ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

missKapriz

« Отговор #164 -: Септември 15, 2009, 08:30:12 am »
Цитат
eeeeeeeeeeeeeeee не! ши фана баира вече  Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен

Сатурна ми е стационарен
Нептуна ми е стационарен
СЛВ се е въртял кат муха без глава и може да се каже, че и той е стационарен ... - явно три дена се е моткал на тоя градус додето ми доди кефа да се пръкна на тоя святjavascript:void(0);  Завърти очи

са вече се чувствам кат блато с толкоз застояли планети  Шокиран Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен

Туй са прозренията на Вещичка,но си мисля ,че трябва да се пусне тема БИСЕРИТЕ НА ВЕЩИЧКА  ;D ;D ;D ;D
То бива,бива красноречие,ама тя си е направо за Господари на ефира/форума ;D ;DПостоянно рписъствие-като Юлиан Вучков :P

*

veshti4ka

« Отговор #165 -: Септември 15, 2009, 08:46:02 am »
много моля да ме извините дет развалям дисциплината  :-[  но това е начина на изразяване извиращ от най-дълбоката ми вътрешна същност и не мога да го променя - винаги съм била такава. на моменти и аз си се чудя на акъла как успява да ги ражда такива, но не съм намерила досега сносно обяснение  :-[  но пък наистина предпочитам забавното и смешното в живота пред трагичното и страшното - все пак живота е игра, а аз не обичам правилата  ::)

хахааааааааааааааа добре, че не се изчервих  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #166 -: Септември 15, 2009, 08:59:20 am »
Цитат
но това е начина на изразяване извиращ от най-дълбоката ми вътрешна същност и не мога да го променя - винаги съм била такава
Сакън,недей! ;)Тоя колоритен език няма да го култивираш-не ти требе! ;D ;D :P

*

veshti4ka

« Отговор #167 -: Септември 15, 2009, 10:49:42 am »
;D ;D ;D ...на кого е това творение ...прилича ми на вещерски намеси  :P ;D аааа и по-полека с приказките относно телешкия вид  >:( :P ;D

виноват  :-[ ;D :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D

па за телето не се безпокой. аз съм се превърнала в отличен говедовъд  ;D  синковеца ми е също като Хело - Слънце в теле, Ас - скорпион и Мерк в теле - ако ги събера двамата на едно място ши са на мама гугутките  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 15, 2009, 10:55:15 am от Вещичка »

« Отговор #168 -: Септември 18, 2009, 07:38:28 am »
уф Вещицата ши мре днес  Ухилен Ухилен Ухилен нещо ме боли мноо кифлата и не съм в състояние да мисля и чета. ще се включа като вляза в час, че и имах гости и ма напиха диванетата  Засрамен
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Vision

• 3523
« Отговор #169 -: Септември 28, 2009, 11:16:02 pm »
Цитат
Цитат на: Скарлет в септември 28, 2009, 02:46:00

Не,не е астроложка. Просто човек.

8)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #170 -: Септември 29, 2009, 11:11:27 am »
Цитат на Марая :
абе жено ,аз ни на таро ,ни на фасул ,ни на косми ,ни на въшки   ,гледам.

;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Септември 30, 2009, 12:54:13 pm »
Цитат от Вещичка:
Цитат
смятам, че е глупаво да ви напомням ГОСПОДА / ГОСПОЖИЦИ АСТРОЛОЗИ, че визия базирана на слънчев знак е като приемане на една пъпка за краста без оглед и констатиране на диагноза!

Не знам обаче дали точно тук му е мястото, защото в този "бисер" има и голяма доза истина.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #172 -: Октомври 05, 2009, 10:09:46 pm »
   Цитат на Скарлет : И в Париж да живееш,кво? Жаба на колело.    ;D ;D ;D

« Отговор #173 -: Октомври 18, 2009, 10:10:09 pm »
колкото повече наближава 2012 година, толкова повече различни същности нахлуват в нашето пространство. те вибрират с по-различни от нашите енергии и това понякога ни стряска и плаши

Добре, че ще е само до 2012г. След това ще се кротнат нещата;D

;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #174 -: Октомври 18, 2009, 10:43:33 pm »
Прозрения на Хело за силата на мисълта:

"Прочела съм много книги за силата на мисълта и във всички пише едно и също нещо. Пише също и че няма пречки да се забогатее със силата на мисълта. Макар, че духовните книги твърдят, че това е лошо, големите екстрасенси също."

"Не знам за парите, но нещата, свързани с тялото наистина трудно се задържат. Например, като си увеличиш гърдите със силата на мисълта, трябва да поддържаш редовно това с мислите си, че пак намаляват.  Което не е толкова лошо, защото по-големите гърди тежат."

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Октомври 18, 2009, 10:49:00 pm »
Хело за Сатаната:

А Рогатият Бог и Сатана не са това, за което са представени и което някои от вас цитират. Един ден ще напиша книга по въпроса и не се шегувам. Дори ще я пусна и на български език.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Октомври 30, 2009, 08:23:47 pm »
Цитат от elfidka:
Цитат
То ако го болеше толкова колкото го мързи, до сега да е хвърлил топа....

Елфидке, ще ме извиняваш, но много се смях и мисля, че мястото му е тук.  :P :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #177 -: Октомври 30, 2009, 09:54:46 pm »
Ама то си е така, тук вече се говори за мързела като начин на живот, което ме кара да си задам въпроса, за индикаторита на мързела в натала. И като видя в нечия карта да бягам без да се обръщам...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #178 -: Октомври 30, 2009, 10:30:43 pm »
Телците за свинския грип:

Аз съм настинала, ама не знам дали е свински грип или обикновен. Може би никога няма да разбера. Хм!

А може да съм болна от свински грип, но да оздравея и така никой никога няма да знае, че съм била болна от свински грип.

Ние,с много планети в Телец, не мое свински грип да ни лови! Споко! ;) ;D

Така е! Щом не ни хвана още навремето лудата крава, няма да ни хване и свинския грип!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #179 -: Октомври 31, 2009, 03:56:33 pm »
Helo, лудата крава е ПРОТЕИН, а св. грип- ВИРУС.
п.п.Извинявам се за спама.