Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 255030 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #500 -: Април 13, 2010, 09:11:56 pm »
Много ме замисли, но съм сигурна,че за да бъде един мъж работлив, си е нужно жена.  :P Но не каква да е, а истинска жена.  ;)

Е по техните представи такава е някаква, на която краката й се разтварят сами. МолА да ме извините за красноречието! ;D

Според мен имаш грешни представи за мъжете.  :72:  Не всичко се свежда до разтворимостта на крайниците.  ;D

« Отговор #501 -: Април 13, 2010, 09:20:47 pm »
А ми! А ми! С'я пък грешна представа. И като гледам колко двойки вегитират заедно, си ми е много правилна представата.  ;) Никакъв растеж, никакъв Висш Аз.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #502 -: Април 13, 2010, 09:25:49 pm »
Никакъв растеж, никакъв Висш Аз.  ;D

Как бе!? Ти не разбра ли, че един ВА можел да има по няколко паралелни инкарнации?  ;D Кой знае какво прави сега моя ВА в друго тяло и в друг времеви континуум, докато си пиша тук с вас.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #503 -: Април 15, 2010, 11:15:33 pm »
Някои работи са на една въздишка от плагиатството, ма то в днешно време, в интернет, никога не се знае кой е бащата.

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #504 -: Април 15, 2010, 11:26:34 pm »
Някои работи са на една въздишка от плагиатството, ма то в днешно време, в интернет, никога не се знае кой е бащата.

;D ;D ;D

Тва, напоследъка, взехте много често да ме прихващате в тая тема. След толкоз цитати тука, вече се чувствам жив класик. Ша зимам и аз като Хелото да ставам известна писателка. Ма аз на български. С чуждици и неологизми тук-таме само, да не скачат драсни-пални-клечковците...
 ;D ;D ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #505 -: Април 15, 2010, 11:29:40 pm »
~При забременяване в интернет никога не се знае кой е бащата~

Не ми обръщайте внимание, нали новолунието ми беше в съвпад с ЮЛВ в 5 дом.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #506 -: Април 16, 2010, 08:41:06 am »

;D ;D ;D

Тва е уникално.

*

Asol

• 4140
« Отговор #507 -: Април 17, 2010, 02:47:08 pm »
Ето какво получих току що по мейла си

"ГУСВ – ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ" ЕООД

КАНИМ ВИ НА:

ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

„ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРОЛОГИЯТА И  АСТРОПСИХОЛОГИЯТА” 

Какво ли не правят хората за пари. Строителни войски станали астролози.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #508 -: Април 17, 2010, 02:53:04 pm »
Колеги, а знаете ли, че една от най-четените теми в сайта е... "Gledane na bob"?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #509 -: Април 17, 2010, 02:56:20 pm »
Ами какво да четат най-много в един астрологичен форум , щом от строителни войски са станали астролози ...  ;D

*

Nebesna

« Отговор #510 -: Април 19, 2010, 09:40:16 pm »
Хело към Скарлет:

"Май госпожа Как да останем дебели, като спазваме лунната диета, която постоянно гладува според лунните диети, заради което е постоянно дебела, не е искала или нарочно не е разбрала какво съм написала. Обаче аз няма да и обясня! "

Да ме извини Скарлет, ама това са рисковете на "живото предаване". :72:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #511 -: Април 19, 2010, 09:45:58 pm »
Колеги, а знаете ли, че една от най-четените теми в сайта е... "Gledane na bob"?  ;D

Ами излиза на 1-во място в гугъла и затуй. Добре че е боба да ни направи известни.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #512 -: Април 19, 2010, 09:49:05 pm »

Ами излиза на 1-во място в гугъла и затуй. Добре че е боба да ни направи известни.  ;D

Майтап няма, шефе, периодично гледам статистиките на форума и тази тема се оказа една от най-търсените.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #513 -: Април 19, 2010, 09:54:38 pm »
Темата "stranni neshta" е далеч по-търсена, макар по нея да не е писано нищо от 2003г. насам.

Като кликнеш на колонката с "Прегледи" на теми и те се подреждат по популярност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #514 -: Април 19, 2010, 10:02:58 pm »
Аз защо си мислех, че "МАТРИЦАТА V" е най-вървежна  ;D? Като се попрочетат коментарите там, направо може да се напише сценарий за високобюджетен филм. Сигурна съм, че ще пожъне зашеметяващ успех в кината! Но държа субтитрите да се пишат от Хело!  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #515 -: Април 20, 2010, 12:14:05 am »
Цитат на: Небесна в април 19, 2010, 10:24:38

Каква любов, бе?

И на мен това ми идваше да кажа,но който както иска да си разбира похотта.Отвратително е,че любовта стана нарицателно за какво ли не.

И една астрошегичка-щото нали висшите духовенци са по Юпитер и те си отработват няма как и в неговия еквивалент на Зевс с разпостраняването на божественото семе 
синухе , по отношение на сексуалния упадък на католицизма..... :08: :clap: :clap: :93: :93:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #516 -: Април 20, 2010, 01:20:32 am »

синухе , по отношение на сексуалния упадък на католицизма..... :08: :clap: :clap: :93: :93:

Оо,объркала си се нещо-тук няма упадък,ерекцията е качествена демек са си баш в сексуален пик  :85:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #517 -: Април 20, 2010, 08:06:57 am »
Хело към Скарлет:

"Май госпожа Как да останем дебели, като спазваме лунната диета, която постоянно гладува според лунните диети, заради което е постоянно дебела, не е искала или нарочно не е разбрала какво съм написала. Обаче аз няма да и обясня! "

Не знаех, че "живото предаване" е породило у вас такава веселба.  :blink: Искам само да уточня, че спазвам лунната диета не толкова за отслабване, колкото за изчистване на организма. Не че дължа някому обяснение, но мислех, че ти поне ги знаеш тези неща. А и най-малко от теб очаквах да се веселиш от подобна простотия.  :blink: Ама, кво да правиш, простотията ходи по хората, не по гората.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #518 -: Април 20, 2010, 08:11:29 am »
Хело към Скарлет:

Не знаех, че "живото предаване" е породило у вас такава веселба.  :blink: Искам само да уточня, че спазвам лунната диета не толкова за отслабване, колкото за изчистване на организма. Не че дължа някому обяснение, но мислех, че ти поне ги знаеш тези неща. А и най-малко от теб очаквах да се веселиш от подобна простотия.  :blink: Ама, кво да правиш, простотията ходи по хората, не по гората.

i na men mi haresa izraza za jivoto predavane ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #519 -: Април 20, 2010, 08:26:23 am »
Хело към Скарлет:

Скарлет, споко, Скарлет! Не се навивай! Лошо няма. Що да не се веселя, Важното е да не се злорадства. Аз поне не съм такъв човек. А ти не се вземай чак толкова на сериозно.