Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65662 Прегледи
*

abroad

Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #120 -: Февруари 10, 2010, 01:45:37 pm »
някой май тука във форума го беше написал, ама на мен много ми хареса:

ако вярваш в Бог и той не съществува това е лошо, но ако не вярваш в Бог, пък той съществува - тогава е много лошо  :wink2:

хех, за пореден път да се убедя, че съм много лоша ;D, или беше лошо

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #121 -: Февруари 10, 2010, 02:42:35 pm »
Аз със всички и всичко имам проблем ;D

Е чак пък толкова  :o :rolleyes: Защо,да не би да искаш да промениш света и той да ти се опъва  ;D

Проблемите си ги търси по опозицията Марс/Плутон-там са битките;отделно по ретро Плутон в 11ти където е социализацията,а като упр на АСЦ ти въпреки прикритата му природа,ще я търсиш,защото ще усещаш че имаш какво да отдадеш на колективно ниво.Но там е и Сатурн или както се вика- и сам воинът е воин,а какво остава ако е и дърт козел (разбирай по-зреличък в едно или друго отношение)  :P

По Венера/Луна са ти противоречивите нужди и желания или по-скоро конфликта между двете,които може да се проектират върху емоционално близките или физически връзки.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #122 -: Февруари 14, 2010, 10:37:17 pm »
Не, не мисля, че съм искал някога да променям света, очаквах той сам да поиска да се промени :Р... Навремето живеех с илюзията, че той го иска. Но сега ми се струва, че не става въпрос просто за женалнието или нежеланието на някой за промяна. Става въпрос за битка и за еволюция. Някои намират смешно подобен тип очакване, и ако случайно го имат в себе си, смятат за огромен успех преодоляването му. Но това е само до някъде така. Подобно очакване, не е само по себе си илюзия. Реалността може да е такава, че то да се оправдае, може да е такава и, че да го стъпче. Личен еволюционен успех е разбира се, ти да приемеш и двата варианта, а не очакването ти да се превърне в изискване и разчитане на нещо. Но пък що се касае до глобалната еволюция, неспособността й да се възползва от еволюцията на индивида, е просто признак на собственият й провал. Така че повод за смях и радост надали има. Парадоксално е може би, че ключовете за еволюцията за която говоря по всичко личи, че се намират именно на Земята и могат да се намерят, чрез нискоразвито същество като човешкото. Разбира се относно тези неща може само да си градим догатки.

А това:

"Ако вярваш в Бог и той не съществува, всичко е ОК. Но ако не вярваш, а той съществува, си леко прецакан"

Във всеки смисъл в който мога да го разбера е глупост. Ако нямаш възприятията да се докоснеш наистина до Бог (а така стоят нещата за почти всички хора), по-добре е да не мислиш за него и да не си градиш представи. Защото вярата на хората се базира именно на представи. Това е начинът човек да се учи за съжаление, и той няма как да се откъсне толкова лесно от представата за нещата. Когато тя е базирана на живият опит, тя се мени и еволюира, постепенно ставайки едно със знанието. Опознавайки себе си и животът наоколо, човек научава много повече за Бог, отколкото ако той възприеме наготово представа, която няма директна връзка с живота му. Религиите са втълпили този начин на мислене, за да бъдат нужни. И наистина е много хитро от тяхна страна, защото втълпяват представа, която не може да се сблъска директно с живота, не може да еволюира, не може да се изобличи. Просто искренно ми става смешно и тъжно едновременно, за хората които видели този факт, го тълкуват, че религията им е дала нещо непреходно, докато всичко друго се проваля или променя... И това ги кара да вярват още повече. Много глупости съм видял през живота си, но това е някакъв своеобразен апогей на глупостта...

Но... стига толкова офтопик... Наистина си прав, отдавна съм усещал, че има неща които трябва да направя на колективно ниво. Че имам някакво призвание така да се каже. Което вече изобщо не смятам, че е към земята. А от друга страна е стояло и личното ниво и това което е добре за мен и е в мой интерес. Двете очевидно могат да си противоречат. И са силно заложени (Марс е на трон), за да се гарантира, че конфликта ще е силен. И научаването за това противоречие вероятно е кармично. Някаква нужда да намеря баланс, защото без да видя противоречието, няма как да си задам и доста неприятни въпроси. Както писах, спокойно съществуват и реалности, където подобни очаквания са нормални, и не може да се получи конфликт между лично и колективно. Аз навремето живеех с подобен тип мислене. Тясно свързано с този аспект е и опозицията на Луната с Венера. От една страна емоционалното овързване с колективното, с еволюциоята и промяната на колективно ниво, а от друга простите земни неща които искам като човек. Пак Венера е на трон, за да се гарантира силата и на този конфликт, а не просто Луната да я стъпче и просто да се примиря. Разбира се подобни конфликти се прояват и в личните връзки, заради прекалено сложната ми нагласа към тях. Изобщо се чудя дали мога да приема нещо за чисто лично, без да намеся и колективния план. Което се проваля, защото човек е егоист, и иска да мислиш за неповторимата му уникална индивидуалност... Не усеща достатъчно... лично отношение. Хм... не се бях замислял за това, колкото и да е очевидно...

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Февруари 14, 2010, 10:48:24 pm »
Айде пак Луна в Скорпион. В този сайт има нашествие на лунни скорпиони.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #124 -: Февруари 15, 2010, 10:22:44 am »
Личен еволюционен успех е разбира се, ти да приемеш и двата варианта, а не очакването ти да се превърне в изискване и разчитане на нещо.

Това ми хареса  :blink:

Но пък що се касае до глобалната еволюция, неспособността й да се възползва от еволюцията на индивида, е просто признак на собственият й провал.

Възползва се винаги-сигурно си чувал за световното информационно поле.Ние дори черпим от постиженията на много минали цивилизации и индивиди,те си стоят и в момента като програми,но просто не са много тези които достигат до тях.Но в глобалната картинка на нещата няма загуба,винаги има печалба когато някой постигне нещо.Всичко зависи от посоките и параметрите на съзнанието.Дори персонално ние сме така с информацията пренесена от минал живот-заключена,но там и във всеки един момент с възможност за отключване-къде частица,къде нещо повече и която не е само информация,а качества, способности и т.н. просто информацията е тази която винаги се запазва (торсионни полета).

Ако си говорим за колективност и индивидуалност,ямата е ясна,дори и в пътищата на определени стада или единици,но самата еволюция,която дори не е и точната дума за процеса на възвръщане е нещо съвсем друго.

Изобщо се чудя дали мога да приема нещо за чисто лично, без да намеся и колективния план.

И аз така,ние винаги си оставаме свързани с Цялото без значение дали зачитаме тази връзка и връзката на другия с него и връзката помежду ни-пак с него.
И взаимодействията между двама,трима и т.н. винаги оказват влияние на това Цяло. В смисъл като божествено устроени същества ние сме способни да възрпиемаме едновременно индивидуалното и колективното,частицата от Цялото,която съдържа в себе си Цялото,противоречията се създават там където има разделение,докато разграничаването е нещо съвсем друго .

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #125 -: Юни 15, 2010, 02:04:21 pm »
мдааа, толкова намагнетяват обстановката, че чак хората бягат от тях!

*

holanda

« Отговор #126 -: Юни 15, 2010, 02:06:15 pm »
мдааа, толкова намагнетяват обстановката, че чак хората бягат от тях!
това е така btw,Плутон привлича и отблъсква едновременно   ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #127 -: Юни 15, 2010, 02:06:41 pm »
Хората които търсят спокойствие ги отбягват, без грам да разбират от астрология .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #128 -: Юни 15, 2010, 02:09:36 pm »
Хората които търсят спокойствие ги отбягват, без грам да разбират от астрология .
и това е вярно/брех,днес съм в прUмоция ;D/- винаги съм ги привличала,сигурно защото не търся спокойствие  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #129 -: Юни 15, 2010, 02:10:16 pm »
Естествено за всеки му според натала, но

мен ме търсят, аз бягам от тях.....  ;D

Търсят те тези които имат нужда от магнетизъм.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #130 -: Юни 15, 2010, 02:13:10 pm »
винаги контра.. докато се изясни..  ;D
все почвече и повече ви се кефя да знайте.. ;D ;D

В спора се ражда истината.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #131 -: Юни 15, 2010, 02:14:30 pm »

Така си, но и аз не търпя спокойни и флегматични хора.
Около мен винаги трябва да е намагнитено, но много хора се плашат от присъствието ми, пък аз не съм лоша.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #132 -: Юни 15, 2010, 02:29:08 pm »
даааа, притеснение е правилната дума, а не страх! :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #133 -: Юни 15, 2010, 02:33:11 pm »
винаги контра.. докато се изясни..  ;D
все почвече и повече ви се кефя да знайте.. ;D ;D

В спора се ражда истината.
В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНСКАТА КАРАНИЦА - НИАКВА ИСТИНА не излиза от неговата дупка ............

Караница ?
Кой говори за караница ?
Различните мнения са винаги полезни и са ключов фактор за развитието на човечеството. Въпрос на интелект е как ще бъде представено различното мнение от едната страна, и по какъв начин ще бъде прието от другата.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #134 -: Юни 17, 2010, 09:26:44 am »
я кажете ...тази сутрин в автобуса за към работа се замислих за Скорпионските АЦ и Слънце.....познавам 4 човека....
за 1 съм сигурна, че е с АЦ Скорпион...сестра ми
за 2 има Слънце Скорпион....
за 3 и 4 предполагам, че имат АЦ Скорпион и съм почти сигурна, че е така, защото има нещо демонично странно ненормално психарско в тях, което е много силно и очеизваждащо....

между всички има едно общо нещо....носовете им са неправилни и по-големи от нормалното даже може да се каже криви или грозни може би....
за сестра ми като жена...не мога да кажа, че носът й е чак толкова голям, но има една кост малко като гърбица....ама мисля, че аз й я направих като бях малка....замерих я с един пластмасов пантоф....както и да е...
за 2 ...Слънце в Скорпион...крив нос голям и месест към ноздрите...пак някаква стърчаща кост има някъде по средата....този мисля малко на гей мязаше...
за 3 ... много подобен нос като на 2 и много тъмен....с почти черни очи.....доста луд..слънце Лъв тук..
за 4 ... носът му е като клюн на гарга...има една кост пак стърчаща, крив е, но не е месест, но пак е забележителен и този човек е доста ненормален ....слънце Близнаци тук
3 и 4 имат някаква много силна демонична характеристика наистина и дълбоко едно такова е всичко при тях....
вие имате ли наблюдения за този АЦ и носът ....или не е от АЦ?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #135 -: Юни 17, 2010, 09:41:01 am »
Аз наистина нищо не мога да ти кажа като характеристика за външни физически белези на АЦ Скорпион, но това което знам е че формата на носа показва начина на мислене. Това е според друга наука за изучаване на чертите на лицето и характера.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Юни 17, 2010, 10:27:06 am »
С АС Скорпион съм и подчертан плутонов акцент в картата. Имам малък, много правилен нос, с много тесни ноздри, но не е чип. Не знам, може би трябва да се отчитат и някои етнически характеристики.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #137 -: Юни 17, 2010, 10:37:52 am »
я кажете ...тази сутрин в автобуса за към работа се замислих за Скорпионските АЦ и Слънце.....познавам 4 човека....
за 1 съм сигурна, че е с АЦ Скорпион...сестра ми
за 2 има Слънце Скорпион....
за 3 и 4 предполагам, че имат АЦ Скорпион и съм почти сигурна, че е така, защото има нещо демонично странно ненормално психарско в тях, което е много силно и очеизваждащо....

между всички има едно общо нещо....носовете им са неправилни и по-големи от нормалното даже може да се каже криви или грозни може би....
за сестра ми като жена...не мога да кажа, че носът й е чак толкова голям, но има една кост малко като гърбица....ама мисля, че аз й я направих като бях малка....замерих я с един пластмасов пантоф....както и да е...
за 2 ...Слънце в Скорпион...крив нос голям и месест към ноздрите...пак някаква стърчаща кост има някъде по средата....този мисля малко на гей мязаше...
за 3 ... много подобен нос като на 2 и много тъмен....с почти черни очи.....доста луд..слънце Лъв тук..
за 4 ... носът му е като клюн на гарга...има една кост пак стърчаща, крив е, но не е месест, но пак е забележителен и този човек е доста ненормален ....слънце Близнаци тук
3 и 4 имат някаква много силна демонична характеристика наистина и дълбоко едно такова е всичко при тях....
вие имате ли наблюдения за този АЦ и носът ....или не е от АЦ?

Мъжът ми е има стелиум в  Скорпион в 3 ти дом почти на ИЦ Слънце , Венера и Юпитер. Носът е дълъг и остър като клюн , извити хлътнали очи и изцяло остри черти. Иначе Асц. му е на 29 гр. в Лъв, но за съжаление няма помен от лъвска осанка. Стелиумът изцяло си е казал думата.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Юни 17, 2010, 10:42:19 am »
Познавам още четири жени с АС Скорпион и само една от тях има по-голям, леко гърбав нос. Тя е със стелиум в Риби и Луна в Скорпион в 12 дом. Външността й е на 100% скорпионска, няма нищо нептуново, а хем и Луната е в съвпад с Нептун. Има Плутон в 10 дом в точен квинконкс със Слънцето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #139 -: Юни 17, 2010, 10:44:46 am »
С АС Скорпион съм и подчертан плутонов акцент в картата. Имам малък, много правилен нос, с много тесни ноздри, но не е чип. Не знам, може би трябва да се отчитат и някои етнически характеристики.

ами аз питам просто щото съм го забелязала при няколко човека....за сестра ми както казах..нейния нос не е толкова голям, но има една кост която е забележима...
всички, за които съм писала са си българи....а по-рпинцип очите при скорпионите нали са малко по-особени...имат си нещо характерно...дето се отличава....
приятеля ми има АЦ Лъв 1* някъде , а Слънцето му е в Скорпион и той няма голяма нос...даже носът му е малък и хубав леко широк...но той има везнишки стелиум до ИЦ....Луната му е една от най-аспектираните планети в заточение....