Честно казано заобиколена съм от Скорпиони, доскоро не бях си правила равносметка. Но сигурно е някаква обща карма....а хората, които привличам са с асцедент Скорпион. А аз понеже не съм, но имам Венера, Марс и Юпитер в Скорпион. Та така - баща ми, сестра ми, племенницата ми, сина ми - Скорпиони, братовчеди валяло Скорпиони...Най-добрите ми приятелки са с Асцедент Скорпион - не съм забелязала да завиждат, по-скоро на тях им завиждат. Че животът им е пълен с обрати е вярно...Приятелят ми, първият път когато го видях потънах в очите му, след години разбрах, че е бил с Асцедент Скорпион - дълбока вода, можеш да се удавиш и да не разбереш защо..А животът на приятелите му е по-важен от неговия собствен. Все още си ближе раните от добронамерени приятели. Ортака му, с който също сме много добри приятели - също Скорпион. Мълчи и трае, но когато улови момента жили много яко...В един момент самият асцедент, като че ли им е зодията на всички тези хора. А сестра ми е Скорпион на 3 степен, Слънце, Асцедент и Марс...Но животът й тече в някакви рамки, от които няма бягство и единствения начин да оцелее е да стане Орел. И гледам че на там се е запътила...А че надушват хората от километри съвсем вярно...Ако искаш да чуеш истината за себе си питай асцедент Скорпион, но ще ти каже ако види че си готов да я асимилираш

. Амааан от Скорпиони...а мотото им е "Най-добрата защита е атаката"...Така че когато се почувстват застрашени атакуват....