Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65783 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #40 -: Август 18, 2009, 07:22:41 pm »
Ами добре, ще ти кажа, че правописът ти е много ниско ниво. На мен това ми прави впечатление и е много важно. Изваждам си съответните изводи веднага. Но знам, че има интелигентни хора, които не могат да се научат да пишат правилно, защото силата им е другаде, затова не коментирам този въпрос. Ама твоите грешки ме изумяват.
Не, не съм чувала.

;D ;D ;D ;D ;D,бързам винаги!по важно е какво ще кажеш!асоциативният ми поток тече мн.бързо , така ,че правописа е най-малкото нещо ,което ме интересува в миг ,в който искам да кажа нещо ,което да стигне до някой.
а за твое сведение пиша стихове! имам достатъчно дипломи и достатъчно награди от републикански олимпиади по бел. ;D,нали така му казват сега?! ;D на българския и литературата!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ga3l

« Отговор #41 -: Август 18, 2009, 07:32:18 pm »
.. нямам думи ,защото всичко НОВОПРИСТИГНАЛО СЕ МАЗНИ ,КАТО МИЮЗМА НА ЛИЛИ,СИНУХЕ ,ДОК ,НЕБЕСНА и др. А ТОЧНО ТОВА СКОРПИОНА ГО УЛАВЯ НАЧАСА И ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!

Тва са най-големите глупости, на които съм попадала в този форум от както изобщо го посещавам.

Цитат
.. нито имаш годините ми ,нито образованието ми , а за опита изобщо не говоря.

a тва пък е достойно за 'бисерите на форума'!   

*

Helo

« Отговор #42 -: Август 18, 2009, 07:36:39 pm »
.. нямам думи ,защото всичко НОВОПРИСТИГНАЛО СЕ МАЗНИ ,КАТО МИЮЗМА НА ЛИЛИ,СИНУХЕ ,ДОК ,НЕБЕСНА и др. А ТОЧНО ТОВА СКОРПИОНА ГО УЛАВЯ НАЧАСА И ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!

Аз не съм уловила мазнене, а нали твърдите, че асцендента ми бил Скорпион!  ;)

И аз съм долу горе от новите, ама досега на никого не съм се мазнила.

И откога дипломите са критерий за ум?  ;)

Като цяло мисля, че Скорпионите много добре се грижат за семейството, като изключим някои типове, които са  абсолютни женкари.

Сещам се за един, ама зодия Скорпион, не му знам асендента, който не искаше да се ожени за бременната си приятелка, докато не провери тайно с изследвания дали той е бащата на детето.  ;D
« Последна редакция: Август 18, 2009, 07:52:09 pm от Helo »

*

ga3l

« Отговор #43 -: Август 18, 2009, 07:43:57 pm »
Лили например е на светлинни години от мног хора тук, включително и от мен. Изключително много я уважавам.

Пропуснах да кажа, че заставам изцяло зад горните две изречения. Всеки да си го тълкува както му изнася ..   

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Август 18, 2009, 08:14:06 pm »
Цитат
слушай малката ,какво ще ти кажа Ядосан , не се заяждай с мен ,защото нито имаш годините ми ,нито образованието ми , а за опита изобщо не говоря.
нямам думи ,защото всичко НОВОПРИСТИГНАЛО СЕ МАЗНИ ,КАТО МИЮЗМА НА ЛИЛИ,СИНУХЕ ,ДОК ,НЕБЕСНА и др. А ТОЧНО ТОВА СКОРПИОНА ГО УЛАВЯ НАЧАСА И ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!
не можеш да кажеш ,че е "включително и от мен"-при условие ,че яко си видиш постовете ,ще намериш колебанието на изгореното слънце във везна и желанието за блясък на слънце в първи дом.ТИ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЛУТАШ ПО ПЪТЯ! пожелавам ти да го намериш !  а по въпроса за забавата ,много си малка ,не само на годинки , а и на акъл ,за да се забавляваш с такъв асц. като моя!
Това си беше направо гадно!А относно "подмазването" е направо смешно.Изброените са хора,които винаги помагат на новодошлите и ние ги УВАЖАВАМЕ0-те ЗНАЯТ и ПОМАГАТ!!!И точно в тях никога не съм усетила да демонстрират превъзходство или сниозхождение,което много пъти други си позволяват.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #45 -: Август 18, 2009, 10:58:35 pm »
Най-големият кротак и добряк,когото познавам,е собственият ми брат-Дева с асц. Скорпион.
Ни от Девата откривам в него-разхвърлян е до безбожие,за злоба,отмъстителност и всички негативи,изписани за скорпитата,и дума не може да става.На мравката път прави,за приятелите душата си дава,няма нещо ,дето да няма идея как да рационализира при поправката-от дреболия до автомобил-май Урана на асц. е водещата сила.
 Иначе вида скорпионски го докарва-сексапилен и с дълбок магнетичен поглед..

« Отговор #46 -: Август 18, 2009, 11:45:10 pm »
Асцендента в знака на Скорпион според мен е най- магнетичния.Тези хора наистина излъчват някаква сила,но как ще я проявят зависи от самия човек. Излъчването им е много силно и наистина е трудно да останат незабелязани,а какви чувства оставят в околнитете зависи от съвместимостта като стихии на двете личности-те могат да бъдат приети или отхвърлени,и то в крайности ,както и на отношението на самите тях към околните.Излъчват сексуалност,но не задължително я притежват.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Август 18, 2009, 11:49:47 pm »
Абе от пушечния дим тука и прехвърлянето на топката, за мен беше казана една вярна приказка - асц Скорпион много бързо разпознава фалша, има усет за ментета и не близва. :P

Та сериозно иначе така е, де.

Ако нараниш Скорпион си спечелваш враг завинаги, това може да е хубава, но по-често лоша негова черта.  :) Обаче ти няма как да го нараниш, ако си истински, откровен, обичта ти извира от сърцето и си верен и винаги готов да го докажеш...тъй, че общо взето няма проблем. Себе си няма да описвам, но познавам много/достатъчно и са ми близки, както Слънце и Асц в този знак. Уважавам ги за дълбочината, с която се отнасят към живота и около мен няма подобни споменати завистливи създания.        
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Август 19, 2009, 02:05:15 am »

Тва са най-големите глупости, на които съм попадала в този форум от както изобщо го посещавам.

Цитат
.. нито имаш годините ми ,нито образованието ми , а за опита изобщо не говоря.

a тва пък е достойно за 'бисерите на форума'!   

;D ;D ;D,пусни го в бисерите!имаме такава тема ,ииии.....,благодаря за присъствието ти в този форум.една прекрасна астроложка с добри познания във ведическата астрология! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Август 19, 2009, 02:38:47 am »

Аз не съм уловила мазнене, а нали твърдите, че асцендента ми бил Скорпион!  ;)

И аз съм долу горе от новите, ама досега на никого не съм се мазнила.

И откога дипломите са критерий за ум?  ;)

Като цяло мисля, че Скорпионите много добре се грижат за семейството, като изключим някои типове, които са  абсолютни женкари.

Сещам се за един, ама зодия Скорпион, не му знам асендента, който не искаше да се ожени за бременната си приятелка, докато не провери тайно с изследвания дали той е бащата на детето.  ;D

няма по-интересен и магнетичен,по голям любовник ,по-велик мъж от скорпиона! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Август 19, 2009, 03:10:53 am »
Абе от пушечния дим тука и прехвърлянето на топката, за мен беше казана една вярна приказка - асц Скорпион много бързо разпознава фалша, има усет за ментета и не близва. :P

Ако нараниш Скорпион си спечелваш враг завинаги, това може да е хубава, но по-често лоша негова черта.  :) Обаче ти няма как да го нараниш, ако си истински, откровен, обичта ти извира от сърцето и си верен и винаги готов да го докажеш...тъй, че общо взето няма проблем. Себе си няма да описвам, но познавам много/достатъчно и са ми близки, както Слънце и Асц в този знак. Уважавам ги за дълбочината, с която се отнасят към живота и около мен няма подобни споменати завистливи създания.        

:) е бързо го разпознава ,щото е вода , не е въздух под налягане! ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Август 19, 2009, 08:51:30 am »
А силата на Скорпиона идва, когато се научи да живее с болката. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Август 19, 2009, 11:36:09 am »
А силата на Скорпиона идва, когато се научи да живее с болката. 

да сънрайн,с една малка подробност-той винаги привлича болката !

*

sunrain

• 6710
« Отговор #53 -: Август 19, 2009, 02:17:21 pm »
И без да я привлича тя е негова спътница в живота, то без болка трансформации не се случват.   

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #54 -: Август 19, 2009, 02:20:04 pm »

Абсолютно съм съгласна. Живея със скорпион вече близо 20 години. Спечелиш ли ги ,е за цял живот, но сгафиш ли- не забравят. Иначе са с огромно чувство за дълг и отговорност и думата им наистина тежи. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #55 -: Август 19, 2009, 07:05:42 pm »
   Офффф хора, изтървала съм доста от темата, но ще гледам да наваксам. Ах този асцедент Скорпион, направо ми разката фамилията. Болна съм, душата ми страда....друг път ще чета, щото се разтройвам...

« Отговор #56 -: Август 19, 2009, 10:12:04 pm »
    Честно казано заобиколена съм от Скорпиони, доскоро не бях си правила равносметка. Но сигурно е някаква обща карма....а хората, които привличам са с асцедент Скорпион. А аз понеже не съм, но имам Венера, Марс и Юпитер в Скорпион. Та така - баща ми, сестра ми, племенницата ми, сина ми - Скорпиони, братовчеди валяло Скорпиони...Най-добрите ми приятелки са с Асцедент Скорпион - не съм забелязала да завиждат, по-скоро на тях им завиждат. Че животът им е пълен с обрати е вярно...Приятелят ми, първият път когато го видях потънах в очите му, след години разбрах, че е бил с Асцедент Скорпион - дълбока вода, можеш да се удавиш и да не разбереш защо..А животът на приятелите му е по-важен от неговия собствен. Все още си ближе раните от добронамерени приятели. Ортака му, с който също сме много добри приятели - също Скорпион.  Мълчи и трае, но когато улови момента жили много яко...В един момент самият асцедент, като че ли им е зодията на всички тези хора. А сестра ми е Скорпион на 3 степен, Слънце, Асцедент и Марс...Но животът й тече в някакви рамки, от които няма бягство и единствения начин да оцелее е да стане Орел. И гледам че на там се е запътила...А че надушват хората от километри съвсем вярно...Ако искаш да чуеш истината за себе си питай асцедент Скорпион, но ще ти каже ако види че си готов да я асимилираш  :).  Амааан от Скорпиони...а мотото им е "Най-добрата защита е атаката"...Така че когато се почувстват застрашени атакуват....

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Август 20, 2009, 04:10:06 am »
    Честно казано заобиколена съм от Скорпиони, доскоро не бях си правила равносметка. Но сигурно е някаква обща карма....а хората, които привличам са с асцедент Скорпион. А аз понеже не съм, но имам Венера, Марс и Юпитер в Скорпион. Та така - баща ми, сестра ми, племенницата ми, сина ми - Скорпиони, братовчеди валяло Скорпиони...Най-добрите ми приятелки са с Асцедент Скорпион - не съм забелязала да завиждат, по-скоро на тях им завиждат. Че животът им е пълен с обрати е вярно...Приятелят ми, първият път когато го видях потънах в очите му, след години разбрах, че е бил с Асцедент Скорпион - дълбока вода, можеш да се удавиш и да не разбереш защо..А животът на приятелите му е по-важен от неговия собствен. Все още си ближе раните от добронамерени приятели. Ортака му, с който също сме много добри приятели - също Скорпион.  Мълчи и трае, но когато улови момента жили много яко...В един момент самият асцедент, като че ли им е зодията на всички тези хора. А сестра ми е Скорпион на 3 степен, Слънце, Асцедент и Марс...Но животът й тече в някакви рамки, от които няма бягство и единствения начин да оцелее е да стане Орел. И гледам че на там се е запътила...А че надушват хората от километри съвсем вярно...Ако искаш да чуеш истината за себе си питай асцедент Скорпион, но ще ти каже ако види че си готов да я асимилираш  :).  Амааан от Скорпиони...а мотото им е "Най-добрата защита е атаката"...Така че когато се почувстват застрашени атакуват....

:) :) :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #58 -: Август 20, 2009, 12:31:12 pm »

Имат и  склонност към мазохизъм - измъчват се сами и таят в душата си болката, страдалчи са. Един скорпион не може да бъде лекомислен, или поне аз не съм срещала такива. ..Поглеждат те и знаят реакцията ти преди дори да си и я помислила.. :-[
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Август 20, 2009, 12:36:02 pm »

Имат и  склонност към мазохизъм - измъчват се сами и таят в душата си болката, страдалчи са. Един скорпион не може да бъде лекомислен, или поне аз не съм срещала такива. ..Поглеждат те и знаят реакцията ти преди дори да си и я помислила.. :-[

е точно това казвам и аз.разпознаваме фалша и лицемерието и не го търпиме. :)