Здравей Гост

ПУШАЛНЯ - ЗАБРАНЕНО ЗА МРЪНКАЛА И НЕПУШАЧИ :)

• 83 Отговора
  • 18137 Прегледи
*

veshti4ka

аз ей така я пускам тая тема тука  :P  

ние гадните, тъпи и смотани пушачки на спокойствие да си чешем езиците с цигара в уста и питие в ръка, докато някой готин джентълмен ни разтрива стъпалата  ;D ;D ;D  пък трезвениците и отказалите се от всичко земно да си летят в орбита и да дишат вакуум  :P

ммммм че хубаво да опънеш един здрав пушек и да го брухнеш в монитора точно върху нечие мърморещо мнение  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

Re:ПУШАЛНЯ - ЗАБРАНЕНО ЗА МРЪНКАЛА И НЕПУШАЧИ :)
« Отговор #1 -: Август 18, 2009, 08:38:52 pm »
ммммм че хубаво да опънеш един здрав пушек и да го брухнеш в монитора точно върху нечие мърморещо мнение  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Само пушека ли ще опънеш??  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Август 18, 2009, 08:39:50 pm »
Хи-хи-хи! А на майтап носите ли, а мадам?

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Август 18, 2009, 08:42:26 pm »
Ко ся ? Ш`съ делим ли? ;D ;D ;D

1 група - закоравели пушачи
2 група - абсолютни въздържатели

Аз съм интермедиерен тип, така че мога да си надничам и да си пиша където си поискам.

*

ga3l

« Отговор #4 -: Август 18, 2009, 08:43:41 pm »
Черпете и мен една цигарка..    ;D   Да ви питам харесвате ли ментолови цигари ?! Аз много си падах по едни 'Salem' ., не знам дали ги има още ..  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Август 18, 2009, 08:44:44 pm »
ха заповядайте де  :P  и на майтап носим, и пясък носим, и тухли носим ....  ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #6 -: Август 18, 2009, 08:45:17 pm »
Черпете и мен една цигарка..    ;D  

едно лилаво ЕVЕ  устройва ли те  :P

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Август 18, 2009, 08:45:30 pm »
Черпете и мен една цигарка..    ;D  

Запей една цигарка от моите-Ева. Не са силни.  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Август 18, 2009, 08:47:04 pm »

Скарлетка, по-спокойно бе жена  :P  ся е време за лаф и цигара, а по-късно ша видим кого да опънем  ;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #9 -: Август 18, 2009, 08:47:49 pm »
хаха, мерси - зимам си и двете цигарки, да има за черни дни ..  ;D

« Отговор #10 -: Август 18, 2009, 08:48:58 pm »
така нема баланс, мрън-мрън пък, много навътре захапа циг :o....ей тук ти вдъхнах
дима от монитора :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #11 -: Август 18, 2009, 08:49:47 pm »
Сега съвсем ги изкарахме извън нерви!Кой знае от къде надничат! ;) ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Август 18, 2009, 08:50:21 pm »

Скарлетка, по-спокойно бе жена  :P  ся е време за лаф и цигара, а по-късно ша видим кого да опънем  ;D ;D ;D

Айдееее,гладна кокошка просо сънува.  ;D Кога съм попитала кого ще опънеш бе,жена? Може да почнеш ластици да опъваш на терасата вместо въже за простор.  ;D ;D ;D ;D
Ти не разбра ли,че днес ми е най-спокойния ден?  :P :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #13 -: Август 18, 2009, 08:51:02 pm »
така нема баланс, мрън-мрън пък, много навътре захапа циг :o....ей тук ти вдъхнах
дима от монитора :'(

ти дет не пушиш и много мърмориш - пердаха ли си просите мадам а  :P  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Август 18, 2009, 08:52:04 pm »
Скарлетоооооооо ни сЪ праЙ на света водЪ ми си признай за неприличната си мислЪ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Август 18, 2009, 08:52:38 pm »
Сега съвсем ги изкарахме извън нерви!Кой знае от къде надничат! ;) ;D ;D ;D

Ма,който и откъдето иска да си наднича,баш ме брига! Данък обществено мнение не плащам.Ще си пафкам по 5 цигари едновременно,ако искам.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #16 -: Август 18, 2009, 08:54:17 pm »
въййййййййй ся са сетих  ::)  помните ли преди мноооого години имаше един мръснишки филм "Емануела" май се казваше... та въпросната персона пушеше с оня си работа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  малииииииииии хахахахахаааааааа

*

Skarlet

« Отговор #17 -: Август 18, 2009, 08:54:55 pm »
Скарлетоооооооо ни сЪ праЙ на света водЪ ми си признай за неприличната си мислЪ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хаахахахааааа,най обичам да се правя на умрела котка.  ;D ;D ;DПризнавам сиииииии.  :P :P :P :P :P :P Че,кво й е неприлично на мисълта ми? Тия деца да не ти ги е донесъл щъркела?  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #18 -: Август 18, 2009, 08:56:40 pm »
хахахаааааааа ся са сетих дето децата на една приятелка я питали "мамооооо, вие с тати само два пъти сте правили секс нали?" - тя има двама сина, а въпроса е зададен от малкия син. а момата отговорила "малииииии, ако беше тъй досега да бях изгонила баща ви от къщи!" хахахахаааааааааааааааааааааааааааа ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #19 -: Август 18, 2009, 08:57:31 pm »
въййййййййй ся са сетих  ::)  помните ли преди мноооого години имаше един мръснишки филм "Емануела" май се казваше... та въпросната персона пушеше с оня си работа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  малииииииииии хахахахахаааааааа

Не...,не мога вече!Майка ми започна да се замисля и да ме гледа жално,за това,че си се смея сама пред компа,със сълзи. ;D ;D ;D