Здравей Гост

ПУШАЛНЯ - ЗАБРАНЕНО ЗА МРЪНКАЛА И НЕПУШАЧИ :)

• 83 Отговора
  • 18114 Прегледи
*

veshti4ka

Re:ПУШАЛНЯ - ЗАБРАНЕНО ЗА МРЪНКАЛА И НЕПУШАЧИ :)
« Отговор #40 -: Август 18, 2009, 10:19:28 pm »
Мия бре, тоа пезевенгин е обратен да го знаш от мени  :P ;D ;D ;D  и да му са дървиш - нема та огрей  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #41 -: Август 18, 2009, 10:21:40 pm »
Мия бре, тоа пезевенгин е обратен да го знаш от мени  :P ;D ;D ;D  и да му са дървиш - нема та огрей  ;D ;D ;D ;D ;D

А...,аз на слухове не вервам.Нека ми падне той,па ще видим. ;) ;D

« Отговор #42 -: Август 18, 2009, 10:22:18 pm »
А аз като видя това сладурче...Нема ти казвам каква радост за душата ми е. :)

Киану не е обратен. ПОне не се е засвидетлествал като такъв. Аз съм му фен и следя от доста години кариерата му. Ако беше такъв щеше да ми е извество. Вещичке, стига си сяла заблуда!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #43 -: Август 18, 2009, 10:24:09 pm »
ми аз така съм чувала бре - не съм го пробвала я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ма си е убавец диването  :P

« Отговор #44 -: Август 18, 2009, 10:25:41 pm »
ми аз така съм чувала бре - не съм го пробвала я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ма си е убавец диването  :P

И ако го пробваш, да не вземеш да се стискаш!  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #45 -: Август 18, 2009, 10:26:23 pm »
дайте ся да са разберем - кого ша туряме за барман, кого за сервитьор и кой ша ни прави масажите докат си пием пиенето и са напушваме  ;D ;D ;D

амиииииии пробвам ли го - веднага донасям информация за да не сея заблуди я  ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #46 -: Август 18, 2009, 10:31:34 pm »
Гледай ти,колко бързо ми го налазиха момченцето... ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Август 18, 2009, 10:39:40 pm »
Ето ни го бармана. ;)

« Отговор #48 -: Август 18, 2009, 10:52:54 pm »
И аз като една Дева ,пушеща по кутия и отгоре на ден да се включа.Хич не ми пука кой какво прави и дали пуши и пие.Аз си пуша доста,даже и си пия ,а пък имам един ама подчертан стелиум в дева-слънце,венера,луна,сатурн.Е ако амо имах обяснение това от къде идва?Сигурно от квадратурата на Луната с Нептун ще е.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #49 -: Август 18, 2009, 10:55:23 pm »
И аз като една Дева ,пушеща по кутия и отгоре на ден да се включа.Хич не ми пука кой какво прави и дали пуши и пие.Аз си пуша доста,даже и си пия ,а пък имам един ама подчертан стелиум в дева-слънце,венера,луна,сатурн.Е ако амо имах обяснение това от къде идва?Сигурно от квадратурата на Луната с Нептун ще е.

Добре,че си ти да ги отсрамиш Девичките. ;D

« Отговор #50 -: Август 18, 2009, 11:02:59 pm »
Искам само да предупредя за Киану, че е Дева, с АС Дева, стелиум Слънце, Плутон, Уран и ретро Мерк в Дева!  :P  :P  :P и без въздух и огън, а аз ще му ги предоставя бол!!! Ей така ще си се допълваме.
....ама пуши....   :-\ Нищо, за него - може  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #51 -: Август 19, 2009, 02:19:42 am »
Така е, ние девиците по душа сеем морал навсякъде :)

Абе на теб къде ти е Слънцето? Или само асцендентът ти е в Дева. Щото моята дъщеря е зодия Дева и не ми позволява да морализаторствам, ама хич. Нито е критична, нито е мрънкало.

изгорения път на слънцето ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,15гр.45 везни!сатурн и уран в точен съвпад в 4-ти! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #52 -: Август 19, 2009, 02:59:18 pm »
В пушилнята днес няма никой,да не би да отказахме цигарите? ;D

*

aiia

« Отговор #53 -: Август 19, 2009, 03:39:10 pm »
малиииииии потекоха ли ви лигите по Джони Деп а  :P  щот мойте отдавна текат по него  ;D ;D ;D ;D
Джони Деп е симпатяга ама с тия малки ръчички... :-\ НА тази снимка не си личи толкова, но но фили съм забелязвала ,че са му много женствени.

хихихи, Аурорче, какво против имаш  ''малките ръчички'' на мъж?! :-))))))))))) Сетих се просто за няколко човека с такива ръце... колко ли са срамежливи? хихихихихихихихиихихихихихиихи смешно ми стана, извинете .... мухахахаха
 ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #54 -: Август 19, 2009, 03:40:59 pm »
В пушилнята днес няма никой,да не би да отказахме цигарите? ;D

миииииии аз бях на работа до обед. досега спах, а сега вече съм озверяла от глад и чак по късно ще пиша тук  :P  но сега да са посъбудя малко - ЩЕ ПАЛНА ЕДНА ЦИГАРКА  ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #55 -: Август 19, 2009, 04:01:44 pm »

Малее, къде сте бе, нищо не виждам !

Аз съм двоен агент под прикритие, хем не пуша , хем съм в отдела „ЛУЛАТА НА МИРА”.

Това пушене може да мине от графа вреден навик в графа световна конспирация, къде от липса на въздух , къде от много елемент въздух, от помпозничене, както от чиста скука, все се стига до там да си тровите живота, и то съзнателно.

То , да беше само никотина и катраните, може да се каже че и майката Гея пуши, ама принудително.

*

veshti4ka

« Отговор #56 -: Август 19, 2009, 04:28:34 pm »

Малее, къде сте бе, нищо не виждам !

хелооооууууууууу  :P

Това пушене може да мине от графа вреден навик в графа световна конспирация, къде от липса на въздух , къде от много елемент въздух, от помпозничене, както от чиста скука, все се стига до там да си тровите живота, и то съзнателно.

предпочитам аз да са тровя съзнателно, отколкото да позволявам на другите да ма тровят бре  ;D ;D ;D

То , да беше само никотина и катраните, може да се каже че и майката Гея пуши, ама принудително.

и ти ли Бруте   ;D   започна да мрънкаш а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

aiia

« Отговор #57 -: Август 19, 2009, 06:07:37 pm »
Вещичке, бате Бойко говори за теб. Стана известна :-)))))
100 пъти каза една вещичка, не каза дали е от Варна, ама ...  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #58 -: Август 19, 2009, 06:21:09 pm »
Вещичке, бате Бойко говори за теб. Стана известна :-)))))
100 пъти каза една вещичка, не каза дали е от Варна, ама ...  ;D

абе маце, ако аз съм тази вещичка за която говори, немаше да съм от Варна ами от карибските острови например  :P  нъл чу за кви суми говореше а  ;D ;D ;D

и ако бате ти Бойко ме познаваше лично  ;)  немаше току тъй да говори за мен за да не ме открадне някой от него хахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #59 -: Август 20, 2009, 03:50:24 pm »
ха , живи сте, радост за окото, да навеста аз катрана,казана, че ми е спешно, затъжих се за вас
сигурно сте ме пристрастили към катрана, лекува пърхут и квот се сетиш завинаги, ако ми
потрябва ще ви измрънкам за малко, че у нас вече секна, не тече, нема с какво да се излекуваш :P хайде бай, и не спирайте да произвеждате,че без ада какво е рая празна дума, без смисъл ???
хайде останете си със здраве и наздраве ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...