Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71417 Прегледи
*

Helo

Re:Плутон
« Отговор #60 -: Август 22, 2009, 02:37:36 pm »

proserpine, виждаш ли подписа ми? това изречение получих насън точно от Сатурн /имам напълно съзнателно сънуване/. срещнахме се. той изглеждаше около 50-55 годишен мъж, бяла кожа, черна чуплива коса, накуцващ с единия крак и подпиращ се на бастунче, пронизващ поглед. той одобри това което правя и ми даде това изречение като дар...
прочети го и ако желаеш думата "твориш" я замести с думата "живееш"  ;)  надявам се да ти даде отговори на много въпроси...

На мен много ми харесва това, което ти е казал. И от личен опит в своя живот съм установила, че това е точно така. Отдавна съм стигнала до този извод. Нямам смисъл човек да се притеснява за това какво ще стане, а просто да се забавлява. Макар, че аз като Телец със стелиум в този знак държа на сигурността и искам да знам, че всичко ще е сигурно и както трябва, но от известно време се опитвам да живея точно на този принцип, който е даден от Сатурн и да ти кажа, добре ми е така.  ;D

« Последна редакция: Август 22, 2009, 04:03:34 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #61 -: Август 22, 2009, 02:40:03 pm »
Хело, в този свят няма абсолютно нищо сигурно, освен данъците и смъртта  ;D ;D ;D  така, че теленце такова за ква сигурност ми говориш да та питам аз  ::)

*

Helo

« Отговор #62 -: Август 22, 2009, 02:45:06 pm »
Хело, в този свят няма абсолютно нищо сигурно, освен данъците и смъртта  ;D ;D ;D  така, че теленце такова за ква сигурност ми говориш да та питам аз  ::)

За финансовата. И аз въпреки, че се забавлявам продължавам да работя бавно и упорито по този въпрос.

Макар, че като ми погледнеш аспектите към МС ще ти стане ясно, че за мен трябва някакава оригинална професия. Дълго време нямах идея какво искам. Сега вече имам.

Уран в тригон с МС. Плутон и Меркурий в квадратура с МС.

Но със сигурност искам добра професия, а не мъжа ми да ме издържа - МС в Лъв.  ;) ;D
« Последна редакция: Август 22, 2009, 02:55:24 pm от Helo »

« Отговор #63 -: Август 22, 2009, 02:52:38 pm »
Хело, в този свят няма абсолютно нищо сигурно, освен данъците и смъртта  ;D ;D ;D  така, че теленце такова за ква сигурност ми говориш да та питам аз  ::)

За финансовата. И аз въпреки, че се забавлявам продължавам да работя бавно и упорито по този въпрос.

Макар, че като ми погледнеш аспектите към МС ще ти стане ясно, че за мен трябва някакава оригинална професия. Дълго време  нямах идея какво искам. Сега вече имам.

Уран в тригон с МС. Плутон и Меркурий в квадратура с МС.

Но със сигурност искам добра професия, а не мъжа ми да ме издържа - МС в Лъв.  ;) ;D
Особено каквата е стабилна икономиката в страната ни пък и не само..даже смешно ми звучи термина финансво сигурност....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #64 -: Август 22, 2009, 02:53:34 pm »

Особено каквата е стабилна икономиката в страната ни пък и не само..даже смешно ми звучи термина финансво сигурност....

Ами Телците са по сигурността и по финансите.  :P ;D ;D

Просто не обичаме несигурните неща.  ;D ;)
« Последна редакция: Август 22, 2009, 03:03:01 pm от Helo »

« Отговор #65 -: Август 22, 2009, 03:05:22 pm »

Ами Телците са по сигурността и по финансите.  :P ;D ;D

Просто не обичаме несигурните неща.  ;D ;)
Ми да всяко теле си строи няква крепост каквато и да било.Може и колиба да е ама си е тяхната крепост.......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #66 -: Август 22, 2009, 03:23:38 pm »
Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)

Абсолютно вярно.Имам Сатурн на Асц. и майка ми е щяла да умре при раждането ми, защото съм била с много къса пъпна връв и съм извадена с вакуум почти умряла.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #67 -: Август 22, 2009, 03:26:19 pm »
Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)

Абсолютно вярно.Имам Сатурн на Асц. и майка ми е щяла да умре при раждането ми, защото съм била с много къса пъпна връв и съм извадена с вакуум почти умряла.

При мене същата история само че съм била задушена и посиняла
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #68 -: Август 22, 2009, 04:32:32 pm »

Тук има ли отявлени Плутонианци?

и аз
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #69 -: Август 22, 2009, 04:38:31 pm »

Тук има ли отявлени Плутонианци?

и аз

Ами разкажи като си Плутонианка доколко характерът и наклонностите ти съвпадат с тези на Плутонинаците. Кажи и къде ти е Плутон и какво имаш в Скорпион и в 8-ми дом.  ;D

« Отговор #70 -: Август 22, 2009, 05:17:26 pm »
марс/уран/плутон на Асц.- марс упр. на 8
венера/луна/нептун скорпи в 3 дом
най точният асп в картата е секстил луна/плутон
квадратура плутон Асц./слънце IC

какво да кажа, плутон не дава лесен живот, цял живот ме изпитва на тема доверие
минал е в съвпад през всичките ми лични планети и за безсилие,безпомощност и гърч
мога да напиша много, но е прекалено болезнено, постоянно те поставя в ситуации,
където нямаш избор,убива личната ти воля, особено при квадрат на плутон,
няма не искам, не мога, казва ти бори се и ще отцелееш и те хвърля  в дълбокото,
но победите те зареждат отново да продължиш да го правиш, научаваш се да откриваш,
усещаш истинското,красивото, стойностното в живота, за което си струва да си тук и сега

плутоновата енергия е огромна и мощна и я използвам градивно чрез отдаване,
да я изгаряш чрез действия, не да я натрупваш в себе си , защото руши
« Последна редакция: Август 22, 2009, 05:29:16 pm от strelicka »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #71 -: Август 22, 2009, 11:45:52 pm »

Божкеее, и двете ми деца имат сатурн в 1-ви дом, но нямаме чак такива драми. Пу, пу.  :-X
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #72 -: Август 23, 2009, 10:10:09 am »
Асцендент скорпион, Плутон на МС съвпад северен възел, Марс в осми, в рак, в опозиция на стелиум в 4.
Целият ми живот е една непрекъсната връзка с отвъдното, то да се чуди човек що изобщо требвало да се раждам, след като така и така си мандахерцам отвъд.
Направо нищо не ми се дава оттук...с изключение на елементарни условия за живот, колкото да имам възможност да оцелявам, че да мога да си работя с надграждащите характеристики.
Е, сега съм твърдо решила да почна вече да живея, ма всичко живо пак обратно ме бута във вътрешните светове.
Бе мани.
Години наред категорично отказвах да манипулирам, докато не се усетих, че и Ошо манипулира и то яко. Т.е. че може да се манипулира и за добро.

« Отговор #73 -: Август 23, 2009, 10:18:15 am »
Години наред категорично отказвах да манипулирам, докато не се усетих, че и Ошо манипулира и то яко. Т.е. че може да се манипулира и за добро.

Има една неезотирична книга "Манипулирайте, но правилно"  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #74 -: Август 23, 2009, 10:33:12 am »
В тази тема ли се обяснявахме транзитите на Плутон какво носят? Че вече станаха множко.

Сега гледам, че когато е влизал в скоприон /преди много, много години в една далечна галактика  ;D/ Плутон първо ми е направил тригон към ЮЛВ, след това към Сатурн и няколко години след това тригон с Луна. Тогава съм била 6 клас. По онова време реших, че няма да си празнувам рождените дни. Просто ей така го реших без никаква причина.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #75 -: Август 23, 2009, 02:03:31 pm »
    Понеже всичко, което съм чела съм го съотнасяла към собствения си радикс, за това в повечето случаи визирам себе си. Наталния ми Плутон е в последния градус на Дева 29.42 и е стационарен. Преди време доста търсих да видя какво точно ще рече това. Само това ми е останало в главата, че това положение на Плутон дава избор, не налага. Ако директния Плутон гради или руши кармата, то ретро Плутона, връщайки се обратно  дава шанс за пропуснатите уроци или ги налага, ако е изтървал нещо, като минава с косачката, образно казано...А понеже стационарния е седнал да си почине, ти се дава време за размисъл и избор...И понеже в моята карта Плутон е точно на 100 градуса от Слънцето ми /сентагон/, та ми се дава възможността да си отработя и минала и настояща карма...Уроците, наистина са тежки, но само така вървим напред...
    Транзитния Плутон - в момента в който е влязъл в VІ дом Скорпион и е направил съвпад с Вертекса ми, целия ми живот тотално се промени било е през 1989г. Имах планове за 10 години напред, а в един момент всичко се оказа само мечти и фантазии. И като се почна от Вертекса, после през Марс, после през Венера, през Юпитер до раждането на сина ми ноември 1995г. - неговия Плутон е на 29.44гр. в Скорпион. Що трансформации, що чудо, що оцеляване беше...Урока беше - "Срещаш съдбата си по пътя, по който тръгнеш да избягаш от нея". Освен това проумях, че в този живот нещо друго трябва да науча - а как да обичам и давам обич. В учението всичко ми вървеше, като на магия, но бях емоционално дърво, та имах уроци за вземане житейски и кармични...

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #76 -: Август 23, 2009, 03:06:35 pm »

Божкеее, и двете ми деца имат сатурн в 1-ви дом, но нямаме чак такива драми. Пу, пу.  :-X

При мен нещата са подчертани- Сатурн не е просто в 1 ви дом. Той е в абсолютно точен съвпад с Асц. 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mia21

• 2502
« Отговор #77 -: Август 23, 2009, 03:13:03 pm »
Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)

Божкеее, и двете ми деца имат сатурн в 1-ви дом, но нямаме чак такива драми. Пу, пу.  :-X

При мен нещата са подчертани- Сатурн не е просто в 1 ви дом. Той е в абсолютно точен съвпад с Асц.  

И моя Сатурн е на Ац-то,на 29 градус в Рак.Майка ми е имала съвсем нормално раждане.Родила съм се жива и здрава.

PC:Ще ме извините,ама аз в тази тема на моменти не мога да разбера за Плутон ли си говорим или за Сатурн... :-[
« Последна редакция: Август 23, 2009, 03:18:48 pm от Мia21 »

« Отговор #78 -: Август 23, 2009, 03:19:35 pm »

Кайли, мило,че това не е манипулация, а трансформация ;D

*

Helo

« Отговор #79 -: Август 23, 2009, 07:02:51 pm »
Асцендент скорпион, Плутон на МС съвпад северен възел, Марс в осми, в рак, в опозиция на стелиум в 4.
Целият ми живот е една непрекъсната връзка с отвъдното, то да се чуди човек що изобщо требвало да се раждам, след като така и така си мандахерцам отвъд.
Направо нищо не ми се дава оттук...с изключение на елементарни условия за живот, колкото да имам възможност да оцелявам, че да мога да си работя с надграждащите характеристики.
Е, сега съм твърдо решила да почна вече да живея, ма всичко живо пак обратно ме бута във вътрешните светове.

Kaily, какво точно имаш предвид като говориш за отвъдното?