Виж сега! Ти си направо късметлийка с Плутон в секстил с Юпитер. Това е аспекта на големия бизнес. Да се хващаш на работа, че да не пропиляваш тази възможност. Отваряй веднага магазин за ароматерапия. Време е да си "продаваш" дарбите. Не се уФлянквай, че да не взема една сопа, я!
Че и тр.Юпитер ще ти застане в съвпад със Слънцето в Риби догодина. Действай, момиче!

хихииииииии на гол гъз - чифте пищови

... то да не става току-така бре... това са пари, момиче, много пари: наеми, учредяване на фирма, издаване на лиценз или там квот трябва за такава дейност и една камара свинщини дето пълнят държавни джобове, а всъщност идея си нямам за чеп са... то лицензи и разрешителни за такава дейност всеки може да си вземе сигурно, но друг е въпроса, дали наистина може да борави с тая материя... пък аз дори и нямам такова образование - нямам диплом за нещо такова - просто мога да го правя и туй то, ама въри го разправяй на чичковиците с костюмите
а и на мен си ми е кеф да си забърквам кремове и отвари в собствената си кухня, защото го правя като и ако ми е кеф и ако има желаещи де

щот не мога да правя бяла козметика ей така и да се надявам на някой да я купи - тези кремове имат трайност около 6 месеца и то в хладилник, защото няма никаква химия, а само естествени масла...