Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71521 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Плутон
« Отговор #160 -: Август 31, 2009, 01:21:38 pm »
ей,никой ли няма да сподели нещо по отношение на леките аспекти на плутон? :o :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #161 -: Август 31, 2009, 01:57:04 pm »
ей,никой ли няма да сподели нещо по отношение на леките аспекти на плутон? :o :-[

Pluto Aspects:

http://www.bobmarksastrologer.com/aspectspluto.htm

Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Септември 01, 2009, 01:24:40 am »

Pluto Aspects:

:-*много благодаря лунна фейо :) ма то се си е плутон :) ;) кво да го правиш???!! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #163 -: Септември 13, 2009, 08:37:46 am »
току що го забелязах в астрокома - Плутон вече е директен 

« Отговор #164 -: Септември 13, 2009, 08:59:42 am »
до 14.09 , около полунощ - ще е стационарен и тръгва напред, за последен път ще ми
мине през меркурий , упр. на Асц и МС, и аз чакам да излезат резултати от изследвания, които могат да се окажат или  присъда , или помилване, всичко е в ръцете на съдбата...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #165 -: Септември 13, 2009, 09:09:14 am »
не бе  :P  ей сега погледнах ефемеридите - дават го директен от 12 септември  :P

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Септември 13, 2009, 09:32:45 am »
Стационарен е до 19 септември, а на 20-ти тръгва директно.

*

Nebesna

« Отговор #167 -: Септември 13, 2009, 09:41:13 am »
Време е да ми даде Плутон, че до сега все ми е разрушавал и трансформирал. Приближава се към секстил с рождения Меркурий, а Мерка управлява 3 дома (6-ти, 7-ми и 9-ти). После ще направи секстил и с Венера, която управлява 2 дома (5-ти и 9-ти). Когато беше в Стрелец ми ги квадратира тези двете планетки. Болезнени трансформации настъпиха в посочените области. И щом кацна върху Асцендента - развод. С Плутон върху някоя от ъгловите оси - няма мърдане - задължително дава събитие.

Предполагам, че положителните аспекти на Плутон също дават тарнсформации, понеже това си е в природата на тази планета. Обаче те са по-леки и не водят до големи сътресения. П-олесно можеш да се синхронизираш с неговите енергии, черпейки интуитивно от колективното подсъзнание. 

*

Helo

« Отговор #168 -: Септември 13, 2009, 09:45:34 am »

Pluto Aspects:

Тук пише много интересни работи.

За съвпада на Плутон с асцендента пише, че такъв човек може да уплаши крадец само като го погледне лошо.  ;D ;D ;D

С аспект към Нептун дава много въображение, а ако е съчетано и с аспекти на тези планети към Луната, още повече. Ми да, преди напълно да спра въображението си наистина имах много. Пък и сега само за една секунда мога да го освободя. Но това въображение при мен ми се струва голяма сила и ако не е контролирано, тогава силата на мисълта може да извърши някой работи, дето не искам да ги върши. Аз затуй си самоограничавам въображението. Изисква се голям контрол на мислите, защото имам усещането, че много лесно се превръщат в реалност.

*

Nebesna

« Отговор #169 -: Септември 13, 2009, 09:48:11 am »

Ми да, преди напълно да спра въображението си наистина имах много.

;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #170 -: Септември 13, 2009, 09:48:25 am »
абе и аз на това се надявам - Плутон да започне да ми дава, че ми писна от трансформации я  ;D  в момента е в 10я ми дом и в секстил с натален Юпитер /упр. на 10 дом/ - та да вземе да даде - я пари, я обществено положение, я някоя друга благинка все пак  :-[  нали третата фаза /директен, ретро и ся пак директен/ е най-хубавата  8)

*

veshti4ka

« Отговор #171 -: Септември 13, 2009, 09:50:03 am »
Хело бе, че кво лошо има в това да материализираш мечтите си бре  :o  ти направо убиваш коня с мотиката с това твоето тесногръдие  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #172 -: Септември 13, 2009, 09:51:28 am »
абе и аз на това се надявам - Плутон да започне да ми дава, че ми писна от трансформации я  ;D  в момента е в 10я ми дом и в секстил с натален Юпитер /упр. на 10 дом/ - та да вземе да даде - я пари, я обществено положение, я някоя друга благинка все пак  :-[  нали третата фаза /директен, ретро и ся пак директен/ е най-хубавата  8)

Виж сега! Ти си направо късметлийка с Плутон в секстил с Юпитер. Това е аспекта на големия бизнес. Да се хващаш на работа, че да не пропиляваш тази възможност. Отваряй веднага магазин за ароматерапия. Време е да си "продаваш" дарбите. Не се уФлянквай, че да не взема една сопа, я!

Че и тр.Юпитер ще ти застане в съвпад със Слънцето в Риби догодина. Действай, момиче!

« Отговор #173 -: Септември 13, 2009, 10:00:07 am »
   Така е Небесна, тр.Плутон на десцедента при мен, почина майка ми. Когато Плутон засегне стелуим от планети, на мен ми засегна скорпионските планети, разката ми фамилията. Но честно казано, съвпадите са най-показателни...Образно да го опиша - нещо като че ли влиза в теб и те набучква на шиш и те върти от всички страни, докато се опечеш хубавата...
   А сега е в съвпад с нат.ретро Меркурий в 7дом. Не знам какво ще засегне, но си мисля че ми дава възможност да разреша /словесно/ минали събития, които са останали без край. Един вид съм си тръгнала, понеже не обичам да се обяснявам и съм прекъснала отношения. Сега ще ми даде възможност да проявя и словесната си дарба навярно. Освен, че е в съвпад с нат.Меркурий е и в квадрат с нат.Плутон /който играе според мен особено важна роля в хороскопа ми - 29.42 в Дева и стационарен/.  Явно на Козирозите ни е тежък период, защото все по-често ставам сутрин и се питам "За какво живея?"  :-X

« Отговор #174 -: Септември 13, 2009, 10:04:30 am »
   А и според мен Плутон не дава, взима по-точно - взима от наивността ти, от будаллъка ти. Дава прозрение и то ако някоя друга планетка ти помогне за това. Иначе има да се чудиш защо всичко това се случва точно на теб и с какво си го заслужил.

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Септември 13, 2009, 10:09:07 am »
  Така е Небесна, тр.Плутон на десцедента при мен, почина майка ми. Когато Плутон засегне стелуим от планети, на мен ми засегна скорпионските планети, разката ми фамилията. Но честно казано, съвпадите са най-показателни...Образно да го опиша - нещо като че ли влиза в теб и те набучква на шиш и те върти от всички страни, докато се опечеш хубавата...
   А сега е в съвпад с нат.ретро Меркурий в 7дом. Не знам какво ще засегне, но си мисля че ми дава възможност да разреша /словесно/ минали събития, които са останали без край. Един вид съм си тръгнала, понеже не обичам да се обяснявам и съм прекъснала отношения. Сега ще ми даде възможност да проявя и словесната си дарба навярно. Освен, че е в съвпад с нат.Меркурий е и в квадрат с нат.Плутон /който играе според мен особено важна роля в хороскопа ми - 29.42 в Дева и стационарен/.  Явно на Козирозите ни е тежък период, защото все по-често ставам сутрин и се питам "За какво живея?"  :-X

Определено съвпадът с Меркурий е мощен аспект, който те прави много въздействаща във вербалната комуникация. Думите като че ли излизат направо от подсъзнанието и притежават невероятна, магнетична сила. Придобиваш магнетично въздействие. Кажи Меркурий кои домове ти управлява?!

*

Nebesna

« Отговор #176 -: Септември 13, 2009, 10:10:04 am »
Образно да го опиша - нещо като че ли влиза в теб и те набучква на шиш и те върти от всички страни, докато се опечеш хубавата...  

Върти те бавно и продължително....Хареса ми сравнението. Много е точно.

*

veshti4ka

« Отговор #177 -: Септември 13, 2009, 10:13:46 am »
Виж сега! Ти си направо късметлийка с Плутон в секстил с Юпитер. Това е аспекта на големия бизнес. Да се хващаш на работа, че да не пропиляваш тази възможност. Отваряй веднага магазин за ароматерапия. Време е да си "продаваш" дарбите. Не се уФлянквай, че да не взема една сопа, я!

Че и тр.Юпитер ще ти застане в съвпад със Слънцето в Риби догодина. Действай, момиче!

;D ;D ;D  хихииииииии на гол гъз - чифте пищови  :P ... то да не става току-така бре... това са пари, момиче, много пари: наеми, учредяване на фирма, издаване на лиценз или там квот трябва за такава дейност и една камара свинщини дето пълнят държавни джобове, а всъщност идея си нямам за чеп са... то лицензи и разрешителни за такава дейност всеки може да си вземе сигурно, но друг е въпроса, дали наистина може да борави с тая материя... пък аз дори и нямам такова образование - нямам диплом за нещо такова - просто мога да го правя и туй то, ама въри го разправяй на чичковиците с костюмите  :-X  

а и на мен си ми е кеф да си забърквам кремове и отвари в собствената си кухня, защото го правя като и ако ми е кеф и ако има желаещи де  ::)  щот не мога да правя бяла козметика ей така и да се надявам на някой да я купи - тези кремове имат трайност около 6 месеца и то в хладилник, защото няма никаква химия, а само естествени масла...

« Отговор #178 -: Септември 13, 2009, 10:21:41 am »
[Определено съвпадът с Меркурий е мощен аспект, който те прави много въздействаща във вербалната комуникация. Думите като че ли излизат направо от подсъзнанието и притежават невероятна, магнетична сила. Придобиваш магнетично въздействие. Кажи Меркурий кои домове ти управлява?!

Асц.е Близнаци - І дом, 5 дом е Дева /където в последните градуси е Плутона/, а самия Меркурий се намира в VІІ дом, а упр.на VІІ дом Юпитер е в VІ дом.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Септември 13, 2009, 10:54:02 am »
[Определено съвпадът с Меркурий е мощен аспект, който те прави много въздействаща във вербалната комуникация. Думите като че ли излизат направо от подсъзнанието и притежават невероятна, магнетична сила. Придобиваш магнетично въздействие. Кажи Меркурий кои домове ти управлява?!

Асц.е Близнаци - І дом, 5 дом е Дева /където в последните градуси е Плутона/, а самия Меркурий се намира в VІІ дом, а упр.на VІІ дом Юпитер е в VІ дом.

А в кой дом ти е Скорпиона? Да нямаш интерсептация?