Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71626 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Плутон
« Отговор #220 -: Ноември 24, 2009, 06:26:23 pm »
   Марая, някъде беше постната един интересен линк, ще ти бъде от полза предполагам. Май имаш Юпитер - анарета, а транзитния Плутон е в началните критични градуси. http://www.astrohoroscope.info/ru/astrology.gradusi.htm...Прочети ако искаш - отгоре отгоре и можеш да схванеш предполагам картинката...

не е анарета ;) ,не е 29 или 0.
абе знам ли какъв е тоя юпитер ,ама е от всичко по МНОГО! и от доброто и от лошото...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #221 -: Ноември 24, 2009, 06:29:26 pm »
   Приема се орбиса от 2.5 като може и да се закръгли и на 3 градуса. Но в действително аз също приемам последния градус - за анарета. Но изследвай въпреки това - може и да има нещо вярно.

« Отговор #222 -: Ноември 24, 2009, 06:30:21 pm »
   Марая, някъде беше постната един интересен линк, ще ти бъде от полза предполагам. Май имаш Юпитер - анарета, а транзитния Плутон е в началните критични градуси. http://www.astrohoroscope.info/ru/astrology.gradusi.htm...Прочети ако искаш - отгоре отгоре и можеш да схванеш предполагам картинката...

абе знам ли какъв е тоя юпитер ,ама е от всичко по МНОГО! и от доброто и от лошото...
Къде ти беше Юпитер?
При мен тр. Плутон прави опозиция с нат.Юпитер,при това вече в орбис.

*

Helo

« Отговор #223 -: Ноември 24, 2009, 06:31:39 pm »

0 градуса смята ли се за анарета? Че имам две планети на 0 градуса и то Нептун и Плутон. Трябва да съм много спициална с таквиз планети.  ::) :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Ноември 24, 2009, 06:36:02 pm »
Къде ти беше Юпитер?
При мен тр. Плутон прави опозиция с нат.Юпитер,при това вече в орбис.

почти на к8 , но в 7-ми дом в близнаци! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #225 -: Ноември 24, 2009, 06:39:00 pm »
   Хело, градус анарета е последния градус. А в статията се говори за критичните градуси, където се включва и този на анаретата...0 - градус не е анарета, но е критичен градус, ако разбираш руски прочети си за твоята планета, която е на 0 градуса и нещо...Но аз си имам една такваз анарета и това е точно Плутон...

*

Nebesna

« Отговор #226 -: Ноември 24, 2009, 06:43:26 pm »
Горе главата! Слънцето мина в Стрелец.  ;D ;D ;D

Пък на мен Плутона ми е в квадрат с Асцендента. Значи, като ми мина транзитния през Асц. едновременно направи и квадратура с рождената си позиция.

Не може да се опише с думи....но облекчението, което в момента чувствам, когато вече всичко е минало не може да се сравни с нищо друго. То е чувството на благодарност, че си жив и че дишаш с пълни гърди, а не със свито сърце. То е умението да цениш живота, това което имаш и да се радваш на малките неща....

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Ноември 24, 2009, 06:43:33 pm »

0 градуса смята ли се за анарета? Че имам две планети на 0 градуса и то Нептун и Плутон. Трябва да съм много спициална с таквиз планети.  ::) :P

29 и 0 са градус анарета за всички знаци!
за кардиналните градусите са: 0 ,13 и 26.
за неподвижните са: 8-9 и 21-22
за мутабелните са: 4 и 17.

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Ноември 24, 2009, 07:19:13 pm »
Цитат
Плутон в рождената ми карта е на МС. По същия начин се чувствам и аз тези дни - предстои окончателния разпад на съвпада на транзитен Плутон със СЛВ и опозицията му със Сатурн. Имам усещането, че цялата помия на света се изсипва върху главата ми...и не знам как да се предпазя. Положението излезе извън контрол.

има нещоооо,обаче какво е все още го изследвам.затова избутах старата тема за примарни дирекций.....

а по отношение на съвпада плутон/юпитер - това е щастлив аспект ,който дава в изобилие ,така както само двете планети го могат!

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Ноември 24, 2009, 07:37:53 pm »
Цитат
Плутон в рождената ми карта е на МС. По същия начин се чувствам и аз тези дни - предстои окончателния разпад на съвпада на транзитен Плутон със СЛВ и опозицията му със Сатурн. Имам усещането, че цялата помия на света се изсипва върху главата ми...и не знам как да се предпазя. Положението излезе извън контрол.

има нещоооо,обаче какво е все още го изследвам.затова избутах старата тема за примарни дирекций.....

а по отношение на съвпада плутон/юпитер - това е щастлив аспект ,който дава в изобилие ,така както само двете планети го могат!

Ми чудесно, по натал Юпитер ми е в тригон с Плутон, и тази връзка се повтори сега при завръщането на Юпитер в наталното си положение, но това щастие май ме подмина...този път ???

не вярвам....да те е подминало щастието.виж аспекта на уран какъв е!

*

Helo

« Отговор #230 -: Ноември 24, 2009, 07:41:16 pm »

Ми чудесно, по натал Юпитер ми е в тригон с Плутон, и тази връзка се повтори сега при завръщането на Юпитер в наталното си положение, но това щастие май ме подмина...този път ???

На мен пък Плутон ми е в секстил с Нептун и Луната, които са в съвпад. Сигурно ще стана  ::) ясновидка.

;D ;DМакар, че не се натискам много на това. Но ще ми свърши работа, ако ми даде ясновидски просветления в работата, ама в тая по призвание. Все пак Юпитер ми е в 3-ти дом - ще ставам писателка!!!  ;D ;D ;D Ама има време дотогава.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Ноември 24, 2009, 07:42:44 pm »

не вярвам....да те е подминало щастието.виж аспекта на уран какъв е!

Тригон към Луната :)
[/quote]

с риск да стана досадна  :-[, а какво управляват?

*

missKapriz

« Отговор #232 -: Ноември 24, 2009, 07:45:46 pm »
От 2005 година Плутон ми квадратира настални Меркурий,Плутон и Уран.Точно когато беше квадрата с Плутон имаше събитие,което тогава ми изглеждаше забавно и щастливо.При квадрата с Уран нещата излязоха от контрол-оказа се,че това "събитие" е най-лошия ми избор.Проблеми,ама големи!Толкова зле не се бях чувствала!Когато тр.Плутон съвпадна с тр.Уран нещата изглежда се понаредиха,аз реагирах неправилно-в смисъл,вместо да замажа положението,реших,че съм победител в битката!е да,но за малко да загубя войната.Последиците са трайни и противоречиви-промениха се коренно някои неща-някои към добро и други -не.Всички събития са се случвали ,когато тр.Плутон е на 2 градуса преди точната квадратура.В момента е на 4 преди Юпитер.Скоро очаквам развитие и по квадрата тр.Плутон/Юпитер.Хич не е розово положението май,ама трябва да се изживее ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Ноември 24, 2009, 07:51:48 pm »

с риск да стана досадна  :-[, а какво управляват?

Изобщо не си досадна.
Сатурн е управител на Слънцето и управлява 2ри, Плутон на МС - 11ти, Юпитер - АС, Уран в 10ти - заключен знак във 2ри

трайно щастие и късмет ,ще ти донесе аспекта. много пари ,ама много! :) ще черпиш.....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #234 -: Ноември 24, 2009, 07:54:38 pm »
И къде така без мен плювкате Плутон?
И на мен ми е на МС, а в момента ми е връз Слънце.
Аз вдигнах ръце. Случиха ми се неща немислими и неща, де и сам Господ Бог не може сигурно да ги измисли.
Отрепка съм в момента, искам да се свия в канавката сред калта и да изпадна в хибернация.
Немам сили повече. :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #235 -: Ноември 24, 2009, 07:57:23 pm »
Тц тц Кайлито,аз не случайно му викам на Плутон гилотината  :(

Е че чак нищо ли не можеш да направиш-ако не нещо друго,то поне си гледай отношението към нещата,понякога само това ни остава ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Ноември 24, 2009, 08:01:52 pm »
И къде така без мен плювкате Плутон?
И на мен ми е на МС, а в момента ми е връз Слънце.
Аз вдигнах ръце. Случиха ми се неща немислими и неща, де и сам Господ Бог не може сигурно да ги измисли.
Отрепка съм в момента, искам да се свия в канавката сред калта и да изпадна в хибернация.
Немам сили повече. :-[

има неща ,които са запазена марка на плутон :'( , но я се замисли колко са хората ,които имат силите да издържат матрицата плутон ;) плутон не споделя.....,но ние плутонианците в момента споделяме ,следователно хващаме бика за рогата.....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #237 -: Ноември 24, 2009, 08:12:29 pm »
то поне си гледай отношението към нещата,понякога само това ни остава ...

Абсолютно си прав, на практика това единствено правя. От мен зависи единствено моето отношение към нещата. Ама то край нема бе. Сега на 4 декември прави последен съвпад, ама с ласото догодина есента оооп и пак ще го закачи за последно. И в добавка Сатурн квадратира и догодина и Уран и той да не е капо.

А и верно около мен забелязвам много променени съдби.
Аз вече почнах най-сериозно да се моля, то друг изход не виждам.

Тоя тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран е второто пришествие, вервайте ми, ни 2012 да чакаме, ни има смисъл.  :(

А че имаме сили да издържим матрицата Плутон - може и да имаме.
Таман днес си мислех, че сичко на мойта глава и в същото време аз най-спокойна. И че ненапразно цял живот съм се занимавала с медитации и прочие окултни щуротии. Ако не бях се подготвила, нямаше да издържа хич.
Ама ми писна бееее. 

Не искам повече, искам да се олаби това въже, де ми се е увило около врата и ме души вече яко, мамка му и живот.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #238 -: Ноември 24, 2009, 09:04:49 pm »
плутон на мц-на никой не му пожелавам да се ражда с такава позиця в натала....,и на най-големия си враг!
Стига де,сестра ми е с подобно положение,дъщеря и също.Какво имаш предвид?

цял живот борба....,цял живот доказване и хората ,които привличаш ,особенно враговете .....плутонианци!
сили нямам!сииииииииииииииллллллллллллллллллииииииииииииииииииииии! :'( :'( :'(

ЗАЩО? ??? Ако се влезе на Плутон в тона, той  е власт, сила и влияние . Ама само, ако му влезеш... 
Ела да се бориш със Сатурн на Асц. да видиш за какво става дума.
P.s. Моят Плутон е в Дева ,5 ти дом в критичен градус и управлява инсептиран 6 ти дом.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #239 -: Ноември 24, 2009, 09:07:23 pm »
плутон на мц-на никой не му пожелавам да се ражда с такава позиця в натала....,и на най-големия си враг!
Стига де,сестра ми е с подобно положение,дъщеря и също.Какво имаш предвид?

цял живот борба....,цял живот доказване и хората ,които привличаш ,особенно враговете .....плутонианци!
сили нямам!сииииииииииииииллллллллллллллллллииииииииииииииииииииии! :'( :'( :'(

ЗАЩО? ??? Ако се влезе на Плутон в тона, той  е власт, сила и влияние . Ама само, ако му влезеш... 
Ела да се бориш със Сатурн на Асц. да видиш за какво става дума.
P.s. Моят Плутон е в Дева ,5 ти дом в критичен градус и управлява инсептиран 6 ти дом.

въобще не си мисли ,че НЕ СЪМ МУ ВЛЯЗЛА В ТОНА!  затова нямам сили ,затова! :)