Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71744 Прегледи
Re:Плутон
« Отговор #280 -: Ноември 30, 2009, 11:54:23 am »
   Напоследък си задавам въпроса - в една война как ще се прояви тежката артилерия от планети ? Марс е атаката. А Уран - внезапната атака, Нептун - би трябвало да е атака в тил или предателство, измяна...А не мога да разбера кой е стратега и кой е тактика - Сатурн, Плутон ? Но предполагам, че тактика е Плутон, а стратега Сатурн. Вие как мислите ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #281 -: Ноември 30, 2009, 12:08:10 pm »
И аз мисля,че е горе-долу така.Нептун е коварството и подмолното действие.Сатурн е и тактика и стратега,което е почти едно и също,а Плутон скритата,унищожителната мощ.

*

Uran

• 6041
« Отговор #282 -: Ноември 30, 2009, 12:12:42 pm »
Предателството в буквалния смисъл бих го свързала с Меркурий, който си е фурнаджийска лопата, слаби Сатурн и Юпитер- ценностна с-ма. Хм, Меркурий си е доносник. :)

« Отговор #283 -: Ноември 30, 2009, 12:37:18 pm »
   По принцип  говоря за тежките планети, Марс само го включих за да онагледя качествата съответно, които носи дадена планета...Та въпроса ми беше, кой ще е победител Сатурн или Плутон....Миа казва, че Плутон е мощта, но откъде извира тя! В случая и двете планети градят и тактики и стратегии. Но начините са различни - за това се опитвам да разбера - кой е по-силен Сатурн или Плутон /да не забравяме и астрономическите данни  :P/.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #284 -: Ноември 30, 2009, 12:44:42 pm »
Според мен Плутон е по-силен.Той е като вулкан,унищожаващ.И за добро и за лошо действа.Сатурн е справедлив и структуриращ,закона.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #285 -: Ноември 30, 2009, 02:30:21 pm »
Според мен Плутон е по-силен.Той е като вулкан,унищожаващ.И за добро и за лошо действа.Сатурн е справедлив и структуриращ,закона.

А според мен във всеки отделен хороскоп "победителят" е различен, според силата или слабостта му в конкретната карта, според това, за което отговаря, според аспектите, които прави и мястото, в което се намира.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #286 -: Ноември 30, 2009, 03:12:46 pm »
forget me not , качила съм  в раздела "Лично творчество и полезни връзки" едни стихчета за планетите и зодиакалните знаци.  Може би ще намериш отговора на своя въпрос.  ;)

« Отговор #287 -: Декември 01, 2009, 12:04:17 pm »
    Аз също реших че Сатурн е победителя - просто защото Сатурн е времето, а то е непобедимо. Всичко се ражда и умира, но времето не. Значи в една война - Сатурн е стратега - защото може да си позволи да чака, времето работи за него...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #288 -: Декември 01, 2009, 03:58:04 pm »
Вижън, не така лошо за Плутон, моля те, че нали знаеш не прощава никому.  ;D Не бих била толкова крайна да възприемам Плутон само като дявол, просто не бива да бъде такова отношението към никоя планета или управляван от нея знак. Като цяло си права, че Плутон руши, но неговата мисия е да срине всичко до основи, за да се създаде нещо ново, истинско. Не случайно за раждането също се разглежда 8 дом, домът на Плутон.  :)

А и Плутон е могъщ. Има сила, която ако някой пожелае да има и използва за добро, ще е просто знаменателно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #289 -: Декември 01, 2009, 07:22:35 pm »
плутон е страшен за хора, които се страхуват от смъртта..

И не само.
"Страшен" е за всички, които не могат да приемат необходимостта от дълбока личностна промяна.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Декември 01, 2009, 09:02:00 pm »
Съвършен е всеки един от нас, доколкото е частица от Бог. Но въпреки че идеята за Бог корелира по някакъв начин със съвършенството, някои книги казват, че и Бог - силата, чрез която се манифестира - продължава непрекъснато да се самоизгражда и усъвършенства чрез нас, т.е. не е завършен... Що се отнася до страха от разтърсваща промяна, той е заложен във всеки от нас, доколкото се опитваме да запазим его-представата за себе си, т.е. всичко, посредством което се самоопределяме в света на себеподобните... Малко се поотплеснах май, дано ме разберете.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #291 -: Декември 01, 2009, 10:08:47 pm »
  Егото ми труднничко приема екстернално предложени модификации :D
 на мен нищо не ми се променяше, а не  по мое желание ще се поменят неща (квадратче сатурн-плутон vers лични  планетки) и по гадния директен уран >:(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #292 -: Декември 01, 2009, 10:14:26 pm »
Що пък гаден директен Уран. Като е ретро по-добре ли е? Мисля, че когато Уран тръгне директно ще трябва да приложим навън своята уникалност. Много от нас рискуват да останат неразбрани от обществото.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #293 -: Декември 01, 2009, 10:42:03 pm »
Съвършен е всеки един от нас, доколкото е частица от Бог. Но въпреки че идеята за Бог корелира по някакъв начин със съвършенството, някои книги казват, че и Бог - силата, чрез която се манифестира - продължава непрекъснато да се самоизгражда и усъвършенства чрез нас, т.е. не е завършен... Що се отнася до страха от разтърсваща промяна, той е заложен във всеки от нас, доколкото се опитваме да запазим его-представата за себе си, т.е. всичко, посредством което се самоопределяме в света на себеподобните... Малко се поотплеснах май, дано ме разберете.  :)

Виж Лили,тази публикация ти е номер 7777 :)
Това е божественото число(7)
И в нея говориш за Бог. :)
Дано е добро предзнаменование,желая ти го от сърце :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #294 -: Декември 01, 2009, 10:44:01 pm »
самият той не е- причината ми е лична...всъщност нещата са започнали при директен уран и са получили забавяне при ретроградността  ( класика) и разпаднатата опозиция позволява на уран да действа :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #295 -: Декември 02, 2009, 12:55:48 am »
   По принцип  говоря за тежките планети, Марс само го включих за да онагледя качествата съответно, които носи дадена планета...Та въпроса ми беше, кой ще е победител Сатурн или Плутон....Миа казва, че Плутон е мощта, но откъде извира тя! В случая и двете планети градят и тактики и стратегии. Но начините са различни - за това се опитвам да разбера - кой е по-силен Сатурн или Плутон /да не забравяме и астрономическите данни  :P/.

;Dпо-бавния венаге е по-силен! най-малкото защото разполага с повече време! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #296 -: Декември 02, 2009, 09:20:36 am »

И на мен ми направи впечатление.  :)
Lillie
Hero Member
Публикации: 7777
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Декември 02, 2009, 10:06:44 am »
Виж Лили,тази публикация ти е номер 7777 :)
Това е божественото число(7)
И в нея говориш за Бог. :)
Дано е добро предзнаменование,желая ти го от сърце :)

Ха, наистина!
Снощи забелязах, че номерът на последния ми пост съдържа четири седмици, но без да направя връзка със съдържанието му. Интересно съвпадение.  :) Ха ха, на път съм да се възнеса.  ;D Благодаря за пожеланията, да ти се връща.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #298 -: Декември 02, 2009, 06:15:01 pm »
Ха, наистина!
Снощи забелязах, че номерът на последния ми пост съдържа четири седмици, но без да направя връзка със съдържанието му. Интересно съвпадение.  :) Ха ха, на път съм да се възнеса.  ;D Благодаря за пожеланията, да ти се връща.  :)

"С работа всичко се постига", т.е. с много постинги.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #299 -: Декември 02, 2009, 07:12:44 pm »
Ще имам да ви черпА като станат 9999, но нека доживеем дотогава...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си