Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83877 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
КЕЧ
« -: Август 19, 2009, 04:04:24 pm »
САМО за плювки, бой и шамари.
Всичко останало ще се счита за липса на добро възпитание.

*

aiia

Re:КЕЧ
« Отговор #1 -: Август 19, 2009, 04:05:18 pm »
Арбитри ще има ли?? Или тука всеки срещу всеки ще е?!  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #2 -: Август 19, 2009, 04:05:45 pm »
Еййй Кайли, първа извади рогата  :P

Ангард !

Не съм заредила със стрелички, ще искам назаем, наоколо Стрелци , колкото искаш ;D

*

aiia

« Отговор #3 -: Август 19, 2009, 04:10:36 pm »
Точат си ножовете сигурно. Сакън, изчезвам, че да не го отнеса...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Август 19, 2009, 04:36:01 pm »
 ;D ;D ;D ,меко звучи ,за толкова тежки думи! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Август 19, 2009, 04:46:38 pm »
Кайли е професионален боец, а освен това и е нервно от два дена, така че само чакаше благоприятна възможност....  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Август 19, 2009, 04:57:37 pm »
кайли, марс + силна позиция/трон,екзалтация/ -ПРОФЕСИОНАЛЕН БОЕЦ. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7 -: Август 19, 2009, 05:12:28 pm »
Абе и аз по едно време имах една мишена,ама тя вече не влиза тук и сега се чудим с кого да се сбием. ::) ;D

Кайли,ти си ми мнооо симпатична с теб не моем,а и с тая рибешка Луна-като моята,саде плашиш гаргите... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Август 19, 2009, 05:16:54 pm от Мia21 »

« Отговор #8 -: Август 19, 2009, 05:14:15 pm »
Моят Марс може да е ретро и в падение по дом, ама вече ми е директен в прогресивната карта, на трон в Овен е и ми квадратира Сатурн, Уран, Нептун, така че кой иска да се сбие с мен >:( >:( ;D
Мисля, че Марая е първа, да почва да ме плюе тук, има ми картата и може още една камара кусури да ми намери. Да започва.

Покахонтас, само да ти кажа, че Ас-то ти дева постоянно те кара да се доизясняваш. Ти продължаваш да водиш отдавна приключили разговори. Виж кво, ти си Везна - твоята сила е в привидната ти слабост  ;).
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Август 19, 2009, 05:24:16 pm »
Моят Марс може да е ретро и в падение по дом, ама вече ми е директен в прогресивната карта, на трон в Овен е и ми квадратира Сатурн, Уран, Нептун, така че кой иска да се сбие с мен >:( >:( ;D
Мисля, че Марая е първа, да почва да ме плюе тук, има ми картата и може още една камара кусури да ми намери. Да започва.

;D ;D ;D ;D ;D , дребна рибка си за мен! ;D ;D ;D
с  цаци-тццц , не ми е интересно!  ;D

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Август 19, 2009, 06:09:48 pm »
Какво ви става бе,хора? Що не ходите да правите любов и да се забавлявате? Млади хора,чучнали пред компютрите и мерят .....  "слонски хоботи".  :P Вие като че не учите астрология е не знаете какви са аспектите,та още повече си образувате нерви. Какви астролози ще ставате с тази агресия? Хайде със здраве! Аз отивам на барбекю и чашка,че утре е Новолуние и ще пада глад. Пък вие,щом ви влече,си късайте дрехите.  ;D  :P 

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Август 19, 2009, 06:22:36 pm »
Без мен! Аз съм пацифист. Освен това съм деликатна, нежна и добра. Който има нужда да му превържа  раните, да заповяда! ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #12 -: Август 19, 2009, 06:24:01 pm »
Който има нужда да му превържа  раните, да заповяда! ;D ;D ;D

хахахаааааааааааааа ся пред вас ша са наредят една сюрия засукани котараци да ги ближеш  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #13 -: Август 19, 2009, 07:03:22 pm »
 ;D ;D ;D ;D- ибааааа много съм попуснала тоо ден, то тука кеч...плюнки, хоботи....голям смях. Форума от астрологически, стана ....Тооо Марс, май подлуди всички...Аз също като Скарлет, ще излеза на биричка  :P, щото ми се прави любов, пак няма с кой..може да ми излезе късмета.  ;Вий са бъхтите тук... ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Август 19, 2009, 07:05:10 pm »
;D ;D ;D ;D- ибааааа много съм попуснала тоо ден, то тука кеч...плюнки, хоботи....голям смях. Форума от астрологически, стана ....Тооо Марс, май подлуди всички...Аз също като Скарлет, ще излеза на биричка  :P, щото ми се прави любов, пак няма с кой..може да ми излезе късмета.  ;Вий са бъхтите тук... ;D.
и аз кат теб ,изчезвам!отивам на среща със съфорумка.да и предам малко лоша енергия! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Август 20, 2009, 12:00:59 pm »
Пак ли?  ???  ::)   (Типична реакция за Марс в Риби ...)

Нали не можел да казва "не"?  :P

Ами явно не може-веднъж се махнахме-после пак изплувахме на повърхността...сега пак ще се гмуркаме,после-накъде?-Рибите май се въртят в кръг ха ха   

(Не гоня никой.Просто отбелязвам циклични проявления и как реагира Марс в Риби като е опънат до стената-в случая е класика, разбира се не е нужно всички да бъдат класици с такъв Марс  ;) )

Синухе, сори че ще те разочаровам - имах предвид, че излизам за няколко часа ..  ;D ;D ;D

А! Отдавна искам да ти обърна внимание върху нещо: абе недостойно е някак си за един мъж да говори зад гърба на другите!

Не знаех,че да говоря открито в дадена тема пред всички ,означава да говоря зад гърба на някой  ??? ::)

Явно са ти сбъркани много представите в тази насока,щом и ръсиш личните бележки на хората за публично достояние,за да предизвикваш внимание към себе си...

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Август 20, 2009, 08:46:17 pm »
Пак ли?  ???  ::)   (Типична реакция за Марс в Риби ...)

Нали не можел да казва "не"?  :P

Ами явно не може-веднъж се махнахме-после пак изплувахме на повърхността...сега пак ще се гмуркаме,после-накъде?-Рибите май се въртят в кръг ха ха   

(Не гоня никой.Просто отбелязвам циклични проявления и как реагира Марс в Риби като е опънат до стената-в случая е класика, разбира се не е нужно всички да бъдат класици с такъв Марс  ;) )

Синухе, сори че ще те разочаровам - имах предвид, че излизам за няколко часа ..  ;D ;D ;D

А! Отдавна искам да ти обърна внимание върху нещо: абе недостойно е някак си за един мъж да говори зад гърба на другите!

Не знаех,че да говоря открито в дадена тема пред всички ,означава да говоря зад гърба на някой  ??? ::)

Явно са ти сбъркани много представите в тази насока,щом и ръсиш личните бележки на хората за публично достояние,за да предизвикваш внимание към себе си...

>:( >:( >:( , я си оправи подписа ,че направо ти е много дълъг, и не стига тоя кусур ,ами и широк ;D ;D ;D ;D ;D
малеее, е те в тва нема като как да се убедя! зад компа да говориш да ,ама зад гърба на компа нема като как! ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #17 -: Август 21, 2009, 02:30:11 pm »
http://www.wallpaperslibrary.com/Wallpapers/Funny/frighten-cat-funny-wallpaper.jpg

HELO, къде са ти останалите 85 % от възможностите, защо не си написа домашното в миналия живот!!!

*

Helo

« Отговор #18 -: Август 21, 2009, 02:36:42 pm »
http://www.wallpaperslibrary.com/Wallpapers/Funny/frighten-cat-funny-wallpaper.jpg

HELO, къде са ти останалите 85 % от възможностите, защо не си написа домашното в миналия живот!!!

Това какво означава?  ??? ???

*

Инти

• 2068
« Отговор #19 -: Август 21, 2009, 02:44:16 pm »

Спокойно, пийно едно ! Хумор му се вика ;)