никой няма право да определя нивото на другия ,без значение пол ,години , знания. всеки е свободен да пише и прави каквото си иска.
не мисля ,че нивото на КАЙЛИ , Е ПОД НИВОТО НА КОЙТО И ДА БИЛО!
Кайли е част от това форумно семейство и има правото да пита , защото САМО ЗНАЕЩИЯ ПИТА. НЕЗНАЕЩИЯ МИСЛИ ,ЧЕ ВСИЧКО ЗНАЕ , А ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ ЗНАЕ!
езотерика ,духовност ,матрица ,индивидуалност и каквото се сетите още е част от манипулацията и спекулацията.....спекула за пари ,всеки стига до там до където му е позволено и е заслужил.
аз бях обвинена ,че ми чешат ЕГОТО , е успях да видя ,че не мойто его се чеше , а се налага мнение ,след говорене за допускане и се проектират в/у повечето от нас ,собствените недостатъци или действия.
това е част от пътя...не обвинявам никого и не оправдавам никого.
но ,какво значи ниво? и кой определя нивото? и как мериме това ниво? на дължина ,на ширина ,на грамаж ?
смешно е , още повече дори и жалко.....
никога не бива да се бием в гърдите ,стигнали до познанието /ако изобщо сме го стигнали/. защото знанието за едни е познание за други , а познанието за трети не е знание за четвърти.
харесвам точността и премерените думи на Кайли ,защото упр. на слънцето е сатурн , а тук нещата са кристални , ясни и чисти и знанието е доволно заземено ,за да бъде предадено на останалите....пък ,който може да го разбере го разбира!