Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84130 Прегледи
*

missKapriz

Re:КЕЧ
« Отговор #200 -: Януари 31, 2010, 05:11:06 pm »
Скарлет,ако така му поднасяш питието ще бъдеш мноооого уважавана жена :08:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #201 -: Януари 31, 2010, 05:16:57 pm »
Отивам да уважа мъжа ми. Време е за туй,унуй.  :57:

Онова, което си мисля, ли имаш предвид или пак ядене?  :P

И трите,дядо попе.  ;D Едене,пиене и е...не. Наблягам най-вече на третото - десерта.  :lol: ;D

Цитат
Скарлет,ако така му поднасяш питието ще бъдеш мноооого уважавана жена

Мчи,ква съпруга съм,ако не му го поднеса. Това е част от ритуала.  :08:

*

Nebesna

« Отговор #202 -: Януари 31, 2010, 05:17:36 pm »
Браво на Скарлет, на каквото си постелеш, на такова ще си полегнеш! :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #203 -: Януари 31, 2010, 05:18:48 pm »
Браво на Скарлет, на каквото си постелеш, на такова ще си полегнеш! :P

ма що трябва да полягаш бре - я прав до стената, че да не може да бяга  :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #204 -: Януари 31, 2010, 05:19:07 pm »
Браво,Скалет,ще взема да се поуча от теб ;)
Небесна,добре дошла в КЕЧ-а :blink:

*

Nebesna

« Отговор #205 -: Януари 31, 2010, 05:19:30 pm »
Абе, що ми се чини, че са две мадами на картинката - виждам 4 крака.

*

Nebesna

« Отговор #206 -: Януари 31, 2010, 05:20:31 pm »

Ма то било много забавно тука, а аз мисля, че си раздавате шамари и юмруци.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #207 -: Януари 31, 2010, 05:21:08 pm »
нЕ знам защо,но само като чуя думата Вещичка и веднага се сещам за Хензел и Гретел и как и ядат къщичката,а тя как точи зъбки да ги набута в пещта и да ги яде.Ама нищо общо с ТОТ-просто асоциация с думата. ;D ;D ;D

абе стига бе - коренът на думата Вещичка е ВЕЩ тоест знаещ, а ТОТ е трижди великият знаещ просветител или нашия Меркурий... така, че това за мен е едно и също....

а колкото до въпроса за моите знания... миииииииии надявам се някой ден и аз да науча нещо де  :tongue2: :57: :85:

*

abroad

« Отговор #208 -: Януари 31, 2010, 05:21:29 pm »

Не е от виното, четири са ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #209 -: Януари 31, 2010, 05:22:11 pm »
Това е защото Вещичка вкара модата с раздвоението на личността  :tongue2:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #210 -: Януари 31, 2010, 05:22:53 pm »

Добре виждаш,нЕма грешка.  ;D Много са яки.

Цитат
ма що трябва да полягаш бре - я прав до стената, че да не може да бяга  

Мога и прав да го ева. Много целувки от мен,момичета и приятна вечер!  :leos: :88:

*

missKapriz

« Отговор #211 -: Януари 31, 2010, 05:23:04 pm »

Ма то било много забавно тука, а аз мисля, че си раздавате шамари и юмруци.

Ама моля те беее,нали си преработвам марса-аз съм тотално добронамерена,как ща каня в джурасик парк
Аз те измъкнах от там ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #212 -: Януари 31, 2010, 05:23:23 pm »
аре пак аз виновна  :tongue2:

*

Nebesna

« Отговор #213 -: Януари 31, 2010, 05:23:47 pm »
Това е защото Вещичка вкара модата с раздвоението на личността  :tongue2:

Ооооох! Ще се напикая!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #214 -: Март 28, 2010, 02:13:54 pm »
Да изисквате от всеки от останалите да прави онова, което правите вие, означава, че не сте достатъчно напреднал, за да може духът ви да управлява процеса на идентифициране с тялото ви. Това, обаче, се отнася за повечето хора на планетата. Ако някой твърди, че неговата позиция е правилната, а тази на другите – погрешната, значи не е разбрал въпроса за индивидуалността. Онова, което е правилно и вярно за един, може да е неправилно за друг.

цитат от Матрицата  ;)

Да бе, драга, ама Хело веднъж ти го каза ребром, сега ще ти го кажа и аз - ти си тая, която натвърдва за меродавно собственото си мнение, не съм аз или Хело в случая. Ще ти кажа и още нещо - имаш склонност към проекция, собствените си недостатъци ги изкарваш навън и обвиняваш за тях някой друг, че ги има. Просто всичко, което риеш в тая тема, на гърба си го хвърляш.

Цитат
да, гордея се със знанията си и това, което съм постигнала. това е нещо нормално според мен. само един ненамерил себе си човек би се държал като настъпана девственица в този случай
Душата, пробвам да съм максимално мека, ти ми викаш, че се държа като настъпена девственица. Ми да ти кажа тогава право куме та в очи - аз съм далеч по-напреднала от теб. Първо, щото знам много повече, второ, щото съм интегрирала много повече знание от теб, и трето - щото признавам и твоето право да се възгордяваш, така да се каже - пиля си ноктите и си гледам сеир.
Сега подскочи още по-високо и давай да одиме в кеча, що може днес да ми е ден за демонстриране на надмощие. А ще го демонстрирам над теб.

« Отговор #215 -: Март 28, 2010, 02:23:31 pm »
 :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #216 -: Март 28, 2010, 02:28:03 pm »
 :rolleyes: , извинете кайли , да не би случайно да ви е паднало пердето по скорпионски? ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #217 -: Март 28, 2010, 02:33:01 pm »

Не само, че не е смешно, а е направо тъжно.  :( Ако и Вещичка подеме това предизвикателство, направо ще ме удари 3 метра в земята. Какво ви става бе, хора?  :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #218 -: Март 28, 2010, 02:39:54 pm »

Не само, че не е смешно, а е направо тъжно.  :( Ако и Вещичка подеме това предизвикателство, направо ще ме удари 3 метра в земята. Какво ви става бе, хора?  :unsure:

Скарлетка спокойно  ;)  човек, който се опитва да стане гуру на една шепа хора по интернет и е прочел една камара книги /това много го уважавам/, но от тези книги нищо не му е влязло в главата, няма как да ме накара да го чеша по егото - това ми е под достойнството. ако беше на толкова високо ниво колкото твърди, то тя никога не би задавала такива въпроси и много отдавана да беше стигнала до истината за себе си и за другите!

Злато /Скарлетка/, нали ме познаваш - за да ме накара някой да си размърдам мозъка и да се драча, ще му трябва много повече от елементарни обиди  :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #219 -: Март 28, 2010, 02:52:51 pm »
никой няма право да определя нивото на другия ,без значение пол ,години , знания. всеки е свободен да пише и прави каквото си иска.
не мисля ,че нивото на КАЙЛИ , Е ПОД НИВОТО НА КОЙТО И ДА БИЛО!
Кайли е част от това форумно семейство и има правото да пита , защото САМО ЗНАЕЩИЯ ПИТА. НЕЗНАЕЩИЯ МИСЛИ ,ЧЕ ВСИЧКО ЗНАЕ , А ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ ЗНАЕ!
езотерика ,духовност ,матрица ,индивидуалност и каквото се сетите още е част от манипулацията и спекулацията.....спекула за пари ,всеки стига до там до където му е позволено и е заслужил.
аз бях обвинена ,че ми чешат ЕГОТО , е успях да видя ,че не мойто его се чеше , а се налага мнение ,след говорене за допускане и се проектират в/у повечето от нас ,собствените недостатъци или действия.
това е част от пътя...не обвинявам никого и не оправдавам никого.
но ,какво значи ниво? и кой определя нивото? и как мериме това ниво? на дължина ,на ширина ,на грамаж ?
смешно е , още повече дори и жалко.....
никога не бива да се бием в гърдите ,стигнали до познанието /ако изобщо сме го стигнали/. защото знанието за едни е познание за други , а познанието за трети не е знание за четвърти.
харесвам точността и премерените думи на Кайли ,защото упр. на слънцето е сатурн , а тук нещата са кристални , ясни и чисти и знанието е доволно заземено ,за да бъде предадено на останалите....пък ,който може да го разбере го разбира!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците