Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83984 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:КЕЧ
« Отговор #20 -: Август 21, 2009, 02:47:42 pm »
http://www.wallpaperslibrary.com/Wallpapers/Funny/frighten-cat-funny-wallpaper.jpg

HELO, къде са ти останалите 85 % от възможностите, защо не си написа домашното в миналия живот!!!

Това какво означава?  ??? ???

затрила се е снимката от сайта, щото нелегално я краднах!

Ето я!

« Отговор #21 -: Август 21, 2009, 03:02:20 pm »
Много са хубави  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #22 -: Август 21, 2009, 03:22:32 pm »
Кинти, аз тъй като имам доста Скорпионско влияние съм доста потайна и често под прикритие!  ;D ;D ;D

Ето едно някои от моите превъплащения за заблуда на хората.  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #23 -: Август 21, 2009, 08:24:27 pm »
Хей Нло  :P, добре си се "замаскирала", само дето нещо Луната ми в Скорпион, не намирисва  Скорпионското в теб.

Гледам постнала си картинка с коте и тикви от Хелоун, по ти отива да се маскираш като детенце искащо бонбонки ,  по везнишки   ;D :P

« Отговор #24 -: Август 22, 2009, 02:19:23 pm »
Хей Нло  :P, добре си се "замаскирала", само дето нещо Луната ми в Скорпион, не намирисва  Скорпионското в теб.

Гледам постнала си картинка с коте и тикви от Хелоун, по ти отива да се маскираш като детенце искащо бонбонки ,  по везнишки   ;D :P
Приятелката ми от детинство е с Луна в Скорпион........ с такова чудо шега не бива ....
Даже понякога и  тествам интуицията има  над 90% точни попадения.
Инъче е Овен .....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #25 -: Август 23, 2009, 09:16:40 am »
Приятелката ми от детинство е с Луна в Скорпион........ с такова чудо шега не бива ....
Даже понякога и  тествам интуицията има  над 90% точни попадения

такава луна в съвпад с нептун,коренно се променя, нептун омекотява стоманата на скорпиона, придобива доста от качества на луна риби, особено,ако е добре разположена спрямо осите
напр. моята е в 3 дом, там Луната е в радостта си и ако не е наранена, не проявява свойте отрицателни качества. ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #26 -: Август 23, 2009, 09:57:02 am »
 ще се възползвам от темата :P
 оставам с впечатлението, че се фаворитизира една конкретни зодия и на нея се гледа, като на видимо доказателство за специалност  то не бяха теми "най-същностната зодия", "асц скорпион" и двете теми за възхвала на дъбочина и окултни умения и двете теми зъдадени от дами с асц. скорпион  в 29 гр критичен вярно, но доста по-съществено изразен стрелец (което лично аз намирам за по- хубаво);
вярно е, че в астрофорум е по-често срещано явление да се акцентира на плутонови истории, 8 дом, 12 дом и т.н., но запознатите с влиянията на тези домове и мунданните им управители сигурно са забелязали как влияят в живота извън езотеричния контекст- труден живот предимно в емоционално отношение, проблеми с близките, често усещане за изплащане на неща от миналото, здравословни проблеми и загуби в семейството и т.н. зодията или асц скорпион не се дават само за връзка с духвния свят, но и за да предположат издръжливостта на притежателя им;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #27 -: Август 23, 2009, 10:05:56 am »
Аз мисля, че на хората им харесва да си правят автосугестии за тази или за други зодии.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Август 23, 2009, 10:06:21 am »
Точно така, и затова сме най-великите.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Август 23, 2009, 10:11:03 am »
Точно така, и затова сме най-великите.  ;D

Кайли, ти още ли си войнствено настроена? Много дълго те държи, бе мило?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #30 -: Август 23, 2009, 10:11:21 am »
Аз мисля, че на хората им харесва да си правят автосугестии за тази или за други зодии.

така е:), но е по- интерено  и други представители на асц да се включат и да си "споделят" сещанията:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #31 -: Август 23, 2009, 10:58:33 am »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:06:33 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #32 -: Август 23, 2009, 11:07:26 am »
Цял живот ме държи.  >:(

« Отговор #33 -: Септември 28, 2009, 08:46:55 pm »
ще се възползвам от темата :P
 оставам с впечатлението, че се фаворитизира една конкретни зодия и на нея се гледа, като на видимо доказателство за специалност  то не бяха теми "най-същностната зодия", "асц скорпион" и двете теми за възхвала на дъбочина и окултни умения и двете теми зъдадени от дами с асц. скорпион  в 29 гр критичен вярно, но доста по-съществено изразен стрелец (което лично аз намирам за по- хубаво);
вярно е, че в астрофорум е по-често срещано явление да се акцентира на плутонови истории, 8 дом, 12 дом и т.н., но запознатите с влиянията на тези домове и мунданните им управители сигурно са забелязали как влияят в живота извън езотеричния контекст- труден живот предимно в емоционално отношение, проблеми с близките, често усещане за изплащане на неща от миналото, здравословни проблеми и загуби в семейството и т.н. зодията или асц скорпион не се дават само за връзка с духвния свят, но и за да предположат издръжливостта на притежателя им;

Стара е темата но сега  я виждам.Напълно съм съгласна.Драмата при такива хора е страшна.....
Приятелката ми с тази Луна в Скорпи 12 дом -не и личи но си е половин луда.Имам 4 планети там и не само,че не се гордея а бих искала да са на което и да било друго място (без Риби може би).
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Септември 28, 2009, 08:55:40 pm »
Цитат
на мен и рибешките неща ми харесват много и ме привличат, но и за тях се радвам че ги нямам много, защото и те дават много голямо съпротивление и трудности в живота, явно това са смели души, които са си избрали труден живот, за да напреднат бързо, възхищавам им се
Аз пък не познавам "напреднала"риба-всички,които знам са или алкохолички или развратени до мозъка неудачнички-талантливи,но нереализирани.Сигурна съм и че има изключения/Азис!/но около мен рибките са си жалки

« Отговор #35 -: Септември 28, 2009, 09:02:40 pm »
Цитат
на мен и рибешките неща ми харесват много и ме привличат, но и за тях се радвам че ги нямам много, защото и те дават много голямо съпротивление и трудности в живота, явно това са смели души, които са си избрали труден живот, за да напреднат бързо, възхищавам им се
Аз пък не познавам "напреднала"риба-всички,които знам са или алкохолички или развратени до мозъка неудачнички-талантливи,но нереализирани.Сигурна съм и че има изключения/Азис!/но около мен рибките са си жалки
По точно безгръбначни
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Септември 28, 2009, 09:09:40 pm »
Цитат
По точно безгръбначни

абе ей, вас май риба не ви е пердашила а  >:( >:( >:(

досега все си мълчах ама взехте да ставате нагли вече с това плюене по рибите  ???  и аз познавам заспали балъци - моретата и океаните са пълни с тях, ама има и нормални бре  :P ::) 8)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Септември 28, 2009, 09:25:38 pm »
прозерпина ,личи си скорпиона и той няма забравяне! лъва .... ,не ми се коментира щото квото и да се каже за него е блясък под налягане!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #38 -: Септември 28, 2009, 09:33:18 pm »
прозерпина ,личи си скорпиона и той няма забравяне! лъва .... ,не ми се коментира щото квото и да се каже за него е блясък под налягане!
Ми.......който с квито "красоти "си е роден....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Септември 28, 2009, 09:34:53 pm »
Ми.......който с квито "красоти "си е роден....
вярно е!съгласна съм!но досега не съм видяла красив ум ,красива физика,касива душа с аспект в лъв! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците