Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84245 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:КЕЧ
« Отговор #60 -: Септември 29, 2009, 09:21:13 am »
 ;DНе знам кой ги излъга Слънцата в дева, че са работягите на зодиака? ;D ;D
Ами аз по-мързеливи и в същото време изключително претенциозни от женско Слънце в дева, не познавам. Ракът ще ти прави всеки ден първо, второ и трето,така че да си оближеш пръстите, тези ;D веднъж в месеца ще сготвят нещо...и целият свят ще разбере, че са се утрепали от ;D работа и не ги зачитат. От дребнаво вглеждане в незначителен детайл, по правило им се губи цялата картинка и понеже околните може и да не издържат на мрънканиците им, се съгласяват с решението на девата, което е толкова нелогично и безперспективно, че още на другия ден е аут, но затова пак ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ.
Завишена лична самооценка и претенциозност в съчетание с подценяване уменията и менталните способности на другите ;D ;D.
Томове мога да изпиша за глупостта не девата- как от нещо прави нищо- в смисъл руши.
п.п.Казвам само Аня Пенчева..и ..млъквам ;D ;D
п.п.Изключение правят някои мъжки слънца в дева, които наистина са работяги.
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 07:19:10 pm от Uran »

*

mamma_mia

« Отговор #61 -: Септември 29, 2009, 09:37:34 am »
Цитат
виждам,че няма по хубав период от живота да си гледаш детето
На мен пък ми беше много тежко-изолация,еднообразие,нямаше кабелна,мобилни телефони,нет :-Xпамперси даже нямаше ;DЦял ден преях пелени и направо се чувствах затъпяла.Абе затвори Лъва в клетка и стой ,та гледай сеир.Ето повод да кажете и 2-3 лоши думи за Лъва ;D

Аз обичам този период на живота си.Защото изолацията в момента ми е приятна и е насочена към семейството и най-вече детето.Защо?
Аз родих на 35 г. Знаеш ли колко добре съм си поживяла? Връзки,любови,компании,клубове,дискотеки,ресторанти,ходене в чужбина,на морета и планини.И сега това нещо не ми липсва,защото съм го видяла.Разбира се че ми се излиза,но не е така неистово,ако не ми се беше случвало преди.Ако бях родила на 22 г сигурно много щеше да ме дразни майчинството :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #62 -: Септември 29, 2009, 09:56:42 am »
Айде, Девите го отнесохме пак  ;D
Добре, че си насърчавам Стрелчешкия АСЦ и гледам да не ми пука много много.
А тея дето сме със Слънце в Дева и Луна в Рак как сме в кухнята?  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #63 -: Септември 29, 2009, 10:19:15 am »
А какво ще кажете за най-прекрасната зодия от зодиЯка - зодия Телец?  ;D :P ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #64 -: Септември 29, 2009, 10:21:04 am »
Ах, как обичам това биволско спокойствие и пустия им инат.  ;D Абе много са сладки. Мен ме кефят, щото принципно са ми уравновесени стихиите, не ми липсва нищо, но все пак такова перде абсурд да бъда някога.  :P
Слабост са ми Теленцата заради моя 7-ми дом вероятно.  :)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #65 -: Септември 29, 2009, 10:23:40 am »
 ;DАз харесвам телците,само да не са ми в къщата,че май хойкат,демек са палави  ;D ;D :PИначе дето казват,че са материалисти-ами не ми пречи,а и харесвам вкуса им към удобствата.И са толерантни общо взето са готини

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Септември 29, 2009, 10:25:49 am »
Незнам дали хойкат, зависи от много неща, принципно са доста стабилни. И една такава доброта лъха от тях, много са милички, само да не ги ядосаш, че тогаваааа.  ::)

*

Helo

« Отговор #67 -: Септември 29, 2009, 10:29:10 am »
Незнам дали хойкат, зависи от много неща, принципно са доста стабилни. И една такава доброта лъха от тях, много са милички, само да не ги ядосаш, че тогаваааа.  ::)

Ти виждала ли си наиситна ядосан Телец? И ако да, какво стана тогава?

Аз като бях малка не бях способна да се ядосам и вътре в мен да се надигне някакво такова по-голямо чувство, каквото и да ставаше. Но не защото не е имало кой да ме ядоса, а защото просто... ми, не чувствах нищо, въпреки, че не съм била никак доволна от поведението на хората. Ама с годините вече започнах да се ядосвам. Ама бързо ми минава. Иначе не забравям лошите неща.

Добра съм в границите на разумното, но не би било зле, ако ми се отдаде възможност да си върна на някого, на когото имам да си връщам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Септември 29, 2009, 10:33:09 am »
Леле, Хело, мила, виждала съм и още как.  :-X Първото, което е повечето мъже, с които съм имала връзка са били Телци. Освен туй баща ми е Телец - Господаря на света, аз така го наричам.  :P
Аз обаче съм доста опърничава и своенравна и дори тях спокойните успявам да вадя от нерви понякога. Какво е ставало в различните случаи трябва да навлизам в подробности, което не ми се прави. Всичко може да стане, ако Телеца си позволи да излезе от контрол ... кажи по-конкретно какво искаш да разбереш.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Септември 29, 2009, 10:34:23 am »

Добра съм в границите на разумното, но не би било зле, ако ми се отдаде възможност да си върна на някого, на когото имам да си връщам.

Това не е черта на Телеца, а по-скоро на противоположния му знак.  :)

*

Helo

« Отговор #70 -: Септември 29, 2009, 10:35:47 am »

Всичко може да стане, ако Телеца си позволи да излезе от контрол ... кажи по-конкретно какво искаш да разбереш.  :)

По-конкретно искам да знам какво прави един Телец, когато е ядосан. Понеже доста се пише за това, че трудно се ядосвали, но ако се ядосат ставало страшно. Е, кажи какво толкова страшно става, когато един Телец наистина се ядоса? Какво прави?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #71 -: Септември 29, 2009, 10:43:02 am »
Най-общо казано става груб, арогантен, сипе обиди, може и юмруци. Грозно е да видиш да излезе извън контрол човек, който по принцип ти е опора и направо лъха сигурност от него, ако ме разбираш. Но хубавото е, че можеш и да разчиташ на него да те защити, за семейството си по принцип на всичко е готов, дори на крайни действия. Такава ярост и злост не можеш да видиш в други ситуации.
Пък какво прави, когато е ядосан вероятно някога ще разбереш сама по себе си или други хора около теб, и да ти давам примери няма смисъл.  :)   

*

Uran

• 6041
« Отговор #72 -: Септември 29, 2009, 12:18:26 pm »
Ако значително са преминали границата на търпението му, която си е доста еластична, може и да пребие заблудилия се с първия попаднал му пред очите предмет.

*

Skarlet

« Отговор #73 -: Септември 29, 2009, 12:34:53 pm »

Всичко може да стане, ако Телеца си позволи да излезе от контрол ... кажи по-конкретно какво искаш да разбереш.  :)

По-конкретно искам да знам какво прави един Телец, когато е ядосан. Понеже доста се пише за това, че трудно се ядосвали, но ако се ядосат ставало страшно. Е, кажи какво толкова страшно става, когато един Телец наистина се ядоса? Какво прави?

Хело,пак ти задаваш въпроси с повишена трудност.  ;D ;D Ти виждала ли си разярен бик кво прави? Това прави и един ядосан,разярен Телец,както и такива с Марс в Телец.  :P :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #74 -: Септември 29, 2009, 12:36:51 pm »
из лекции на д-р Иван Станчев [/i]

Историята за Бог и знаците е на Мартин Шулман  8)

Хайде да поплюя и аз  ;D Значи нямам нищо против никой знак,а как определено ги изявяват хората определени знаци и планети,поне това което се среща масово  ;D ;D ;D

Така-нелюбим Слънчев знак и при мен водят класацията Рибите .Ми ужасни са-хаос,заблуди,актьори и не знам какво си.No thank you, определено като знак на ДСЦ ми не ги долюбвам  :-X Раците и Скорпионите май следват класацията  ;D

Така нелюбима Венера-във Водолей.Колкото и да е интересно да общуваш с такава е добре всичко да се свежда само до там!  ;D ::) Венерата в Близнаци също не ми допада.

Нелюбим Марс-отново в Риби !!! Даже сигурно повече не изнасям Марс в Риби,отколкото Слънце там  ;D Не искам да го коментирам-той е ясен с неясността си хи хи хи  :P :D Изключително слаба воля и податливост към какво ли не,такива хора са мазохисти и плуват в няколко посоки едновременно,кой както иска да го разбира  :-X

Нелюбима Луна- в Дева и Козирог.Сухарчета не мога да папкам!Плюс това Девишката Луна я гонят някакви мании постоянно,а Козирожката е просто неадекватна  ;D ;D ;D

Нелюбим МеркурийЛъв, после в Телец и Скорпион- това са знаците в опозе и квадрат на моя Мерк, така че явно е нормално. А Меркурий в Близнаци е нещо с което винаги трябва да имаш едно на ум,нищо че се разбирам с такъв!  ;D

Така-никой да не се засяга,просто въпрос на вкус!  :) ;D
Разбира се винаги има изключения,но аз говоря именно обобщено ,което определено ми е направило впечатление от личен опит.

*

abroad

« Отговор #75 -: Септември 29, 2009, 01:18:09 pm »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 05:21:47 am от abroad »

« Отговор #76 -: Септември 29, 2009, 09:20:34 pm »
Незнам дали хойкат, зависи от много неща, принципно са доста стабилни. И една такава доброта лъха от тях, много са милички, само да не ги ядосаш, че тогаваааа.  ::)

Ти виждала ли си наиситна ядосан Телец? И ако да, какво стана тогава?

Аз като бях малка не бях способна да се ядосам и вътре в мен да се надигне някакво такова по-голямо чувство, каквото и да ставаше. Но не защото не е имало кой да ме ядоса, а защото просто... ми, не чувствах нищо, въпреки, че не съм била никак доволна от поведението на хората. Ама с годините вече започнах да се ядосвам. Ама бързо ми минава. Иначе не забравям лошите неща.

аз успях да ядосам един и щеше да ме набие .Беше мъж ок 130 кг.А винаги е бил един спокоен.Наистина на разяен бик приличаше.Не знам къде му е бил Марса.Та в работното ми помещение жена му ми беше работничка похарчила парите и излъгала ,че не съм и платила .Ама избягах де заключих го вътре да не избга извиках полиция ама докато доиде патрулката потроши квото му беше пред очите и полицаите щеше да набие.Успокоиха го все пак и пак стана кротък и тва ми е опита с Телците.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Vision

• 3523
« Отговор #77 -: Септември 29, 2009, 09:55:04 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:58:38 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Skarlet

« Отговор #78 -: Септември 29, 2009, 09:58:15 pm »
все едно някой да ми говори за цска и аз да не кресна САМО ЛЕВСКИ!!!сърце юнашко не трае  8)

РИБИ РУЛЗЗЗ  ;D

А така!  ;D Ей сега вече ще ядем бой на тема футбол.Само Левски!!!!  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #79 -: Септември 29, 2009, 10:02:25 pm »
Браво Вижън,това много ми хареса  Риби Руулз ;D
Права си ,прекалено сме силни :)
"те наистина са като един вид лакмус за състоянието на отсрещния човек" това е абсолютно вярно.Днес баща ми ми дойде на гости и като започнахме едни разговори на семейна тема,той си казваше болката ,аз го разбирах и накрая ми беше толкова лошо,даже и започнах да плача много силно.Много се натоварих,но това е защото много го разбирам и вникнах твърде много в проблема.Така сме устроени.