Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83937 Прегледи
Re:КЕЧ
« Отговор #80 -: Септември 29, 2009, 10:07:25 pm »
Браво Вижън,това много ми хареса  Риби Руулз ;D
Права си ,прекалено сме силни :)
"те наистина са като един вид лакмус за състоянието на отсрещния човек" това е абсолютно вярно.Днес баща ми ми дойде на гости и като започнахме едни разговори на семейна тема,той си казваше болката ,аз го разбирах и накрая ми беше толкова лошо,даже и започнах да плача много силно.Много се натоварих,но това е защото много го разбирам и вникнах твърде много в проблема.Така сме устроени.
Всяка зодия си има положителни и отрицателни страни .И едва ли някъде съществува само едното .Не би ли било по добре,ако се коментира -положителните страни или черти на еди ко си зодия за тези а отрицателните онези.Тук има педполагам представитеи на всички зодии и със сигурност все някой някога се е обиждал(освен тези ,които обичат да се самоиронизират)
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Септември 29, 2009, 10:23:57 pm »
интересно как от всичките мъже риби, които познавам, нито един не е мрънкалник, нито женчо, нито се прави на жертва..казах още в началото, като прописах тук, че ги познавам ама МНОГО добре, вервай ми, няколко връзки, за дълги периоди, както и други познанства..казах също, че те отразяват това, което имат насреща си, това не те ли кара да се замислиш.. ;)
в горния смисъл те наистина са като един вид лакмус за състоянието на отсрещния човек, което се опитах да кажа с други думи и в предния си постинг, на който ти така разгорещено реагира, а беше напълно излишно, аз не ги защитавам, защото знам колко са силни и че нямат нужда от моята защита, просто исках да си покажа пак предпочитанията, все едно някой да ми говори за цска и аз да не кресна САМО ЛЕВСКИ!!!сърце юнашко не трае  8)

РИБИ РУЛЗЗЗ  ;D

Божееее,ама ти това на мен ли го написа?!Отразявали това,което имали насреща... :o С една Риба съм израстнала-мъж,на майка ми е брат.Не ми се разказва за него от уважение,защото той ни е изгледал.Преди известно време,имах малшанса да попадна на втора,този път с друга роля-гадже,ами благодаря ти много!Каквото трябваше да кажа вече го избълвах по-горе.Оттам съм наблюдавала и други познати,колеги,не съм впечатлена,а като чета и на другите съфорумци мненията преобладават тези,които НЕ ги понасят.
Само още веднъж да напомня,че става дума за мъжете.Жените ми харесват,намирам ги женствени и качествата им могат спокойно да бъдат съотнесени към нашето съсловие,според мен.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 10:42:59 pm от Мia21 »

*

Vision

• 3523
« Отговор #82 -: Септември 29, 2009, 10:39:55 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:58:25 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #83 -: Септември 29, 2009, 10:50:43 pm »
проскубан нискочестотен лъф, властен, убижда я, тя не може да 'разцъфти' някак пред него, той е ниска топка отвсякъде, но какво се е пристрастила, ще го спасява ли, ще го отглежда ли!!..всичките и приятелки и говорим, че не е за нея, че я промени за лошо...

На мен пък що ли ми се струва,че при тоя ЛъФ е до възпитание,а и до други подобни подробности?!Аз какви мъже Лъвове познавам,светят отвсякъде и като вид,и като държание и от където и да ги погледнеш...

*

Vision

• 3523
« Отговор #84 -: Септември 29, 2009, 10:54:59 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:58:10 pm от Vision »

*

missKapriz

« Отговор #85 -: Септември 29, 2009, 10:58:04 pm »
Вижън,да не те отчайвам,но когато Рибата си науми нещо няма как да и обясниш,че е разрушително за нея:)
Аз имам една близка позната,която макар ,че живее на квартира,без доходи,затънали в борчове,без помощ от родители-никаква! и със хиперактивен син на 2 годинки,реши да ражда второ дете-планувано.Как ли не и говорих-не та не-за нея аз съм егоистка,щом поставям материалната сигурност преди децата/неродените обаче/?!И спрях да говоря за това...решението е нейно все пак.
Абе хубаво им е когато им е трудно,но нека Рибите да кажат повече

*

Mia21

• 2502
« Отговор #86 -: Септември 29, 2009, 11:02:30 pm »
проскубан нискочестотен лъф, властен, убижда я, тя не може да 'разцъфти' някак пред него, той е ниска топка отвсякъде, но какво се е пристрастила, ще го спасява ли, ще го отглежда ли!!..всичките и приятелки и говорим, че не е за нея, че я промени за лошо...

На мен пък що ли ми се струва,че при тоя ЛъФ е до възпитание,а и до други подобни подробности?!Аз какви мъже Лъвове познавам,светят отвсякъде и като вид,и като държание и от където и да ги погледнеш...

не се пристрастявай към мен  ;)
Ама моля ти се,дай ми нужните пояснения.Какво толкова имаш в наталната си карта,че да привличаш и харесваш Рибите,сън нема да ме хване сега/като едно Слънце в Близнаци/.Честно казано,супер интересна ми стана...Ако имаш желание,разбира се. :)

*

Vision

• 3523
« Отговор #87 -: Септември 29, 2009, 11:24:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:57:58 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #88 -: Септември 29, 2009, 11:31:45 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:57:46 pm от Vision »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #89 -: Септември 30, 2009, 01:39:33 am »
Айде, Девите го отнесохме пак  ;D
Добре, че си насърчавам Стрелчешкия АСЦ и гледам да не ми пука много много.
А тея дето сме със Слънце в Дева и Луна в Рак как сме в кухнята?  ;D

перфектни! :) земя,огън , вода или стабилни , интелигинтни ,живи ,дейни с неограничени погледи и виждания  , като това НЕ ви прави сухи ,А напротив емоционални , чувствителни и ценители!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Септември 30, 2009, 01:49:37 am »
с коментара за рибите спирам!квото имах да казвам ,го казах! да допълня само едно , ако позволите :)
рибите са най-кармичния знак!носят товара на 11 преди тях! обикновено плещите им са слаби ,НЯМАТ ДРОБОВЕ , А ИМАТ ХРИЛЕ! това е едно от основните неща ,които ги отличават от другите! изводите са за ВАС! ;D

ХЕЛО, по въпроса за ТЕЛЕТО , ми да ти кажа имам страхотни впечатления от хората ,които имат стелиуми тук или мц,ясц ,дсц. нямам впечатление от телец на в-ха на 4-ти ;D сиреч иц.
но като едно от основните им качества мога да кажа ,че са страхотни чревоугодници ,обожават добрата кухня , харесватудобството заради самото удобство , а не от снобизъм.обичат лукса ,защото за тях той е начин на живот и конфорт.стабилни са и здравостъпили на земята.обичат природата.трудно допускат въздухари или лигави персони до себе си. а при яд прилагат специални техники с този цвят! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #91 -: Септември 30, 2009, 09:05:46 am »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:57:28 pm от Vision »

*

mamma_mia

« Отговор #92 -: Септември 30, 2009, 09:18:05 am »
Браво Вижън,това много ми хареса  Риби Руулз ;D
Права си ,прекалено сме силни :)
"те наистина са като един вид лакмус за състоянието на отсрещния човек" това е абсолютно вярно.Днес баща ми ми дойде на гости и като започнахме едни разговори на семейна тема,той си казваше болката ,аз го разбирах и накрая ми беше толкова лошо,даже и започнах да плача много силно.Много се натоварих,но това е защото много го разбирам и вникнах твърде много в проблема.Така сме устроени.

имам една приятелка риба, от много години..живее наблизо, над 50 год. е, занимава се с астрология от години, курсове, отделно всякакви други таро, маро, сещаш се..даже кафета и карти, което за мен е малко в повечко, но тя никога не се натрапва, аз пък не питам много, и така, приятелството ни си процъфтяваше всичките тези години..тя е разведена отдавна, синът и е голям, има проблеми и с него, и с майка си, но не това е въпроса, просто толкова се промени последната година, откакто срещна един проскубан нискочестотен лъф, властен, обижда я, тя не може да 'разцъфти' някак пред него, той е ниска топка отвсякъде, но какво се е пристрастила, ще го спасява ли, ще го отглежда ли!!..всичките и приятелки и говорим, че не е за нея, че я промени за лошо, даже външният си вид занемари, заряза всякакви интереси, различни от физическото оцеляване и ние, ест. постепенно се отдръпнахме, защото в тях не мога да понасям да гледам отношението му към нея, навън като се видим пак за него ми говори колко е нещастен и как има нужда от нея, откачам!!тя е риба с асц. лъв..просто не знам как да я разтърся, какво трябва да се случи, че да се разхипнотизира...на теб какво би ти повлияло.......

Много интересно :)Аз съм риба с АС Лъв,но не бих спасявала никой(имам предвид гадже),предпочитам мен да ме спасяват.Пък съм и властничка,не търпя някой да ме води ,предпочитам аз да го водя :)
Имала съм големи любови,но не си губя ума.Не изглупявам толкова много ;D Все пак имам и доста планети в земни знаци ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #93 -: Септември 30, 2009, 09:19:30 am »
Хубавото трябва да се отбележи.
Vision, много красиво описание! :)
По темата, баща ми е Риба, та не мога да се оплаквам много  ;D
Само потайността им ми идва в повече понякога :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Vision

• 3523
« Отговор #94 -: Септември 30, 2009, 09:41:13 am »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:57:09 pm от Vision »

*

mamma_mia

« Отговор #95 -: Септември 30, 2009, 12:25:48 pm »
Даааа,доста кармична връзка ???
Вижън,а ти коя зодия си? :)

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Септември 30, 2009, 12:30:41 pm »
Малееее,ако го фана тоя лъф, ша го спукам от бой.  >:( Кретен! Ама нали я знаете и поговорката:"Не е луд тоя,дето яде баницата,а тоя дето я дава". Яд ме е и на нея,че го позволява.Оф,толкова тежки съдби има на този свят!!!  :'(

*

veshti4ka

« Отговор #97 -: Септември 30, 2009, 12:39:11 pm »
за последно се включвам по тази тема, защото ми омръзна да чета повърхностни нападки, ситуирани предимно от неразбиране, оценка на прима виста, която няма нищо общо с реалността, глупави нападки към определена слънчева позиция предизвикани от лично негодувание и неприемане на другият отсреща, защото "приемащия" не е приел първо себе си....

смятам, че е глупаво да ви напомням ГОСПОДА / ГОСПОЖИЦИ АСТРОЛОЗИ, че визия базирана на слънчев знак е като приемане на една пъпка за краста без оглед и констатиране на диагноза!

Вижън, поздравления за погледа върху този толкова оплюван знак! поздравления и за факта, че си успяла да разбереш този/тези отсреща /визирам десцедента/. успяла си да събереш и абсорбираш отсрещният си знак и си го приела /за разлика от повечето хора/.

като една типична риба ще ви кажа следното: успявам да доловя и недоловимите нюанси в тези оплюващи постове, както успявам винаги да разбера настроението на този отсреща /дори и да се правя на дръж ми шапката в повечето случаи/. рибите можеш да ги "контролираш" единствено и само с ЛЮБОВ - по никакъв друг начин. всеки друг опит базиран на насилие върху личността, върху ума, върху свободата търпи всячески провал и това не е заради рибата, а заради опитващия да я контролира. никога не забравяйте факта, че една риба е събрала квинтесенцията на всяка предшестваща зодия и е способна да прозре в незримото, а това води и да прозре зад намеренията на отсрещния. друг е въпросът дали самата риба осъзнава тези неща и дали ги използва за добро.
да верно е, че рибоците са пияндета, наркомани и сексомани, но е и трудно все пак да съвместяваш всички тези неща и да не се побъркаш. повечето риби са отрекли същността си и се движат по течението, защото е по лесно. вие виждате това течение и съответно плюете по него, но не правите опит да събудите другарчето си риба и да го обърнете в правилната за неговото съществуване посока. по-лесно ви е да го наплюете и да го отлъчите от обществото... е... ваша работа... но никога не забравяйте, че това си е ваш проблем, а не проблем на рибока  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #98 -: Септември 30, 2009, 04:36:34 pm »
За да не съм едностранчива, ще наблегна на + страни на мъжете със Слънце в риби.
Отговорни са към семейството си и правят всичко, за да удовлетворят  притенциите( независимо дали са разумни или не) на половинките  и децата си. Основна цел им е осигуряване на висок стандарт на семействата им.

« Отговор #99 -: Септември 30, 2009, 09:03:19 pm »
Много мога да говоря за рибите, Uran e права за това, че си гледат семействата, но аз лично вече се убедих , че не е само това, много се влияят, обвиняват, пият, винаги се мислят за прави, без да се поставят от другата страна, потайни са, лъжат на дребно доста често, прахосници са, като не е на тяхната стават арогантни, комарджии са, не си показват чувствата, не казват това което мислят, скрити лимонки общо взето....но са и работливи и жалостиви  ;D, май на тях им е най - трудно  :( ...... или се правят незнам
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...