Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84208 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:КЕЧ
« Отговор #100 -: Септември 30, 2009, 09:36:27 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:56:55 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #101 -: Септември 30, 2009, 09:44:22 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:56:43 pm от Vision »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #102 -: Октомври 01, 2009, 09:29:28 am »
Рибите или хора със засилено Нептуново влияние са склонни да поддържат връки, които ги разрушават.

Що се отнася до какви били Рибите, ми много общо казано. Има всякви, както от всички слънчеви представители.

Проблемът е, че Нептун на ниско ниво е наистина опасен и доста неприятен така да го нарека. В много големи крайности са неговите хубави и лоши проявления, надявам се разбирате какво искам да кажа. Сега нямам време, трябва да тръгвам.  :) На вас усмихнат ден.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #103 -: Октомври 01, 2009, 09:43:36 am »
Ама какво сте се зачудили за тази връзка с този Лъв?!Рибите по принцип не разсъждават трезво.В повечето случаи си избират хора,които въобще не са за тях.Нали трябва да са жертви.Съжалявам,че го описвам по този начин,но на практика това забелязвам.Няма нужда да говорим само възвишени слова,нека се чуе и другата гледна точка.

« Отговор #104 -: Октомври 01, 2009, 09:55:10 am »
Ама какво сте се зачудили за тази връзка с този Лъв?!Рибите по принцип не разсъждават трезво.В повечето случаи си избират хора,които въобще не са за тях.Нали трябва да са жертви.Съжалявам,че го описвам по този начин,но на практика това забелязвам.Няма нужда да говорим само възвишени слова,нека се чуе и другата гледна точка.
Познавам 2 жени едната Стрелец съвпад на Слънце с Нептун ,а другата Риби пак съвпад на Слънце с Нептун .Освен,че са добри и свестни обожават семейството и най вече мъжете си виждат половинките си по начин ,който за останалите е неразбираем а самите мъже са пародия на такива.Единият агресивен пияница,нойто не работи.Та тази с пияницата има и 2 дъщери на 20 и 22 и двете ги издържа и отглежда все още та грижи се женицата за мъж 2 големи деца свекър и свекърва отглежда също и разни животни .не знам как успява работи денонощно много умна красива и начетена и тя самата казва защо го прави.Мъжът и освен това я бие редовно и тя самата се чуди защо ама трябвало да е жерртва в името и тя не знае на какво.
Другата пък е от богато семейство и живее с един мързелив в нечовешко мизерни условия и дете има което спи на замазка на земта а жената си има луксозна къща,но смята ,че тва и идеалния начина на живот и и харесва.Не знам дали е само от намесата на Риби но ми е много странно явлението като цяло.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Vision

• 3523
« Отговор #105 -: Октомври 04, 2009, 12:20:55 am »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:56:17 pm от Vision »

*

missKapriz

« Отговор #106 -: Октомври 05, 2009, 08:19:44 pm »
Вижън,кажи какво видя дееее ;)Кое е това,дето я задържа при човек,който:първо е отскоро с нея;второ:не и носи радост,а напротив?!Много ми е интересно как си обясняваш тоя феномен на Многострадалната Геновева :P
Иначе е супер,че ти е било пълноценно и готино вчера :)Дай Боже всеки ден така!

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Октомври 05, 2009, 09:02:51 pm »
Познавам 2 жени едната Стрелец съвпад на Слънце с Нептун ,а другата Риби пак съвпад на Слънце с Нептун .Освен,че са добри и свестни обожават семейството и най вече мъжете си виждат половинките си по начин ,който за останалите е неразбираем а самите мъже са пародия на такива.Единият агресивен пияница,нойто не работи.
Другата пък е от богато семейство и живее с един мързелив в нечовешко мизерни условия и дете има което спи на замазка на земта а жената си има луксозна къща,но смята ,че тва и идеалния начина на живот и и харесва.Не знам дали е само от намесата на Риби но ми е много странно явлението като цяло.

В лайната сме, ама сме си заедно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Октомври 05, 2009, 11:15:13 pm »
Вижън,кажи какво видя дееее ;)Кое е това,дето я задържа при човек,който:първо е отскоро с нея;второ:не и носи радост,а напротив?!Много ми е интересно как си обясняваш тоя феномен на Многострадалната Геновева :P

Понеже съм от този сорт хора,къде първо подлагат всичко на съмнение и след това вече си правят генералния извод,та по въпроса за по-горната дама с Лъфа си мисля,че нещо преувеличава и се "прави" на жертва.Не зная каква ще е тая сила на Земята,която може да накара жена,да не харесва някого,да се тормози от присъствието му,той да е пияница,да няма секс,да я ругае най-хамалски,да я използва за пари,да няма любов и т.н. и т.н и тя да бъде с него.Доколкото разбирам не са и семейство в пълния смисъл на думата и май нямат и деца та да кажеш,че стои заради това.
Според мен нейната истина е някъде по средата,ама не се казва. :-\
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 12:26:33 am от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #109 -: Октомври 05, 2009, 11:50:49 pm »
ЗАЩО ТАКА Я Е ОБСЕБИЛ И КАК МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГО!!!! ;D ;D ;D тя знае защо, но иска да види дали аз мога да видя и аз видях, ама не ме питайте какво видях,

Колкото и изтъркано да звучи,логиката ми казва само едно-КЕКСА  ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Октомври 06, 2009, 12:02:14 am »
Колкото и изтъркано да звучи,логиката ми казва само едно-КЕКСА  ::)

Синухе,взе ми думите от устата! ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #111 -: Октомври 06, 2009, 10:47:05 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:55:58 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #112 -: Октомври 06, 2009, 10:52:38 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:55:14 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #113 -: Октомври 06, 2009, 10:59:58 pm »
.
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 08:55:31 pm от Vision »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #114 -: Октомври 06, 2009, 11:07:38 pm »
Ох,болната ми тема, а не съм разбрала.. :-[
От опита ми 7 години с една Рибка, разбрах едно, дай Боже да не ме среща живота повече с мъж Риби.Това е в рамките на шегата. Не мога да ги разбирам, много шикалкавят, а на конкретно поставен от мен въпрос, или не получавам отговор или е толкова дразнещо шикалкавещ, че ме избива на агресия. ;D ;D
Но нещото което ме е дразнило,че нямаше собствено мнение.Аз лично не разбирам, какво ни е беше събрало толкова време, след като нямахме кой знае колко силна синастрия... :-\

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #115 -: Октомври 06, 2009, 11:11:59 pm »
Най-общо казано става груб, арогантен, сипе обиди, може и юмруци. Грозно е да видиш да излезе извън контрол човек, който по принцип ти е опора и направо лъха сигурност от него, ако ме разбираш. Но хубавото е, че можеш и да разчиташ на него да те защити, за семейството си по принцип на всичко е готов, дори на крайни действия. Такава ярост и злост не можеш да видиш в други ситуации.
Пък какво прави, когато е ядосан вероятно някога ще разбереш сама по себе си или други хора около теб, и да ти давам примери няма смисъл.  :)   
Много точно казано!Потвърждавам! :)
Много съм добричка,но аз лично често се ядосвам и съм доста язвителна, но това го отдавам на Овнешкия Меркурий в сескиквадрат с Марс и Уран.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Октомври 06, 2009, 11:28:54 pm »
Ох,болната ми тема, а не съм разбрала.. :-[
От опита ми 7 години с една Рибка, разбрах едно, дай Боже да не ме среща живота повече с мъж Риби.Това е в рамките на шегата. Не мога да ги разбирам, много шикалкавят, а на конкретно поставен от мен въпрос, или не получавам отговор или е толкова дразнещо шикалкавещ, че ме избива на агресия. ;D ;D
Но нещото което ме е дразнило,че нямаше собствено мнение.Аз лично не разбирам, какво ни е беше събрало толкова време, след като нямахме кой знае колко силна синастрия... :-\

И теб ли те е избивало на агресия с мъж Риби и при мен беше така.С що народ съм се познавала и познавам и горе-долу се оправям,с тези хора се чудя на земята ли съм или на небето направо.Само мрънкат,все недоволни,целия свят им е крив и т.н.и т.н.,а хората,които правят за бой са точно те.Между другото водят класацията и за най-големи женкари.Горките те-все жените им налитат,а те нали са съжалителни и не могат да отказват!Пак жертви!Това го пропуснахме да споменем. ;)
И аз мъж Риби,не желая да срещам повече,толкова много съм разочарована от тях.
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 11:37:20 pm от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #117 -: Октомври 06, 2009, 11:53:41 pm »
Между другото водят класацията и за най-големи женкари.Горките те-все жените им налитат,а те нали са съжалителни и не могат да отказват!Пак жертви!Това го пропуснахме да споменем. ;)

;D ;D ;D Колко точно! Важи 99,99 процента и за Марс в Риби  :-X :-[

« Отговор #118 -: Октомври 07, 2009, 08:58:20 am »
    Риба-Акула - обичам го от мига, в който ме хвана за ръката...Кво съм преживяла с него, що страст.....остави ме без душа и пак ми я върна...Женкар е, беше пияница и побойник, но се е кротнал вече...Обича жените, просто защото са жени, а и всяка жена била с него се е чувствала поне за момента щастлива....

*

missKapriz

« Отговор #119 -: Октомври 07, 2009, 09:16:31 am »
Цитат
Риба-Акула - обичам го от мига, в който ме хвана за ръката...Кво съм преживяла с него, що страст.....остави ме без душа и пак ми я върна...Женкар е, беше пияница и побойник, но се е кротнал вече..
Туй вече хич не го разбирам-как някой такъв може да събуди подобни чувства у теб,Дейзи ???Че и побойник!!Мале,мале..Те уж рибите все едни мили,кротки,пък виж и кви ги имало...ТцТцТц
Цитат
дай Боже да не ме среща живота повече с мъж Риби
Хахах а аз жена Риби не искам,щото работих с една такава "изтерзана душица",все нещастна милата,все прецакана,светица направо,а разгонена за цял отбор ;DМяукаше като коте,лъжеше за спорта,изобщо жалка от всякъде беше.Абе една планета в Риби да имат и предпочитам да са по-далече от мен,че от вътре ми идва да ги приземявам от време на време,пък после трябва и да ги утешавам ;D ;D ;D
Дали има обяснение в картата на всеки,коя зодия или преобладаващ знак са най-далече от представата ни за приятен човек?! ::)