Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84067 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:КЕЧ
« Отговор #120 -: Октомври 07, 2009, 09:46:41 am »
Ако имат по някоя планетка там ще е лек нюанс,няма да се забелязва чак толкова,ама слънцето му ако е там си личи от километри.

« Отговор #121 -: Октомври 07, 2009, 10:41:55 am »
     Честно казано, ако не знаеш че е зодия Риби, никога няма да разбереш коя зодия е всъщност...Марса му в Лъффф. Аз нали си падам по кармичната астрология - за това да си кажа - всичко е карма....и хиииич не са им гледала зодиите, когато всичко това се е случвало...Казвала съм го редовно и сега ще го кажа, всеки човек си е отделна планета и си се върти в своя орбита....За това не може да отсъдим - кой крив, кой прав....
     А иначе за статистиката - недолюбвам мъже Деви...

*

missKapriz

« Отговор #122 -: Октомври 07, 2009, 10:49:38 am »
Цитат

Дааа-тоя ще ти избира какво да обличаш и ще мрънка що си му преместила чехлите с 2 см в ляво ;DПеданти са

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #123 -: Октомври 07, 2009, 10:55:07 am »
Цитат

Дааа-тоя ще ти избира какво да обличаш и ще мрънка що си му преместила чехлите с 2 см в ляво ;DПеданти са

Според зависи...Има и крайни, ама не сме всички така.  ;)
Въобще няма много смисъл в това поставяне на всички със Слънце еди-си-къде под общ знаменател...Явно идеята е да върви разговорът  ::)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

missKapriz

« Отговор #124 -: Октомври 07, 2009, 10:58:12 am »
даа,няма как всички да са еднакви-всеки казва своите лични впечатление от някой,който познава-не е правилно да се обобщава.И не трябва никой да се обижда според мен-аз лично,когато пиша не визирам никого от форума,защото никого не познавам лично.Да върви разговора :)

« Отговор #125 -: Октомври 07, 2009, 10:59:10 am »
   Ъхъм точно така

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #126 -: Октомври 07, 2009, 11:19:13 am »
Ясно, поддържайте огъня, няма да се обиждаме.  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

nerealna

« Отговор #127 -: Октомври 07, 2009, 11:08:45 pm »
аз пък обожавам мъжете със слънце в дева :) сериозни, отговорни, честни..на тяха може да се разчита. най не ме кефят мъже везни - обратното на девите . ..
поне това са ми наблюденията от мъже, които познавам

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #128 -: Октомври 07, 2009, 11:30:28 pm »
Пълна подкрепа за всички момичета,плюещи мъже Риби.. ;D ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #129 -: Октомври 07, 2009, 11:32:27 pm »
от наблюденията ми за мъже риби - или  алкохолици или тирани вкъщи  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #130 -: Октомври 07, 2009, 11:43:37 pm »
Не пиеше,аз го тероризирах,Сатурна ми му беше приклещил Марса... :)
Идеален вариант за търсещи несигурност и празни обещания..Ненадминат майстор -творец..Имам предвид една реплика на д-р Хаус:"Лъжата е творчески процес.По-лесно е да кажеш истината"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #131 -: Октомври 07, 2009, 11:44:02 pm »
 ;D много ме изкефихте и двете! мимс и нереална.. :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #132 -: Октомври 08, 2009, 09:46:54 am »

Всичко може да стане, ако Телеца си позволи да излезе от контрол ... кажи по-конкретно какво искаш да разбереш.  :)

По-конкретно искам да знам какво прави един Телец, когато е ядосан. Понеже доста се пише за това, че трудно се ядосвали, но ако се ядосат ставало страшно. Е, кажи какво толкова страшно става, когато един Телец наистина се ядоса? Какво прави?

"А когато веднъж бъде ядосан, Телеца избухва с опустошителна и продължителна сила, досущ като земетресение и няма по опасен от него в този момент. Бързо бегай, - много бързо...да не дадеш фира..."  ;D  http://www.jenite.net/2007/08/blog-post_3878.html

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #133 -: Октомври 18, 2009, 10:18:32 am »
Ей я темата за виртуални битки. Тук са позволени удари - под и над кръста, кой каквото има, да си го казва. Кой комуто има зъб, да си го извади.  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #134 -: Октомври 18, 2009, 12:14:22 pm »
Ха,Кайли ти са сети кога-след Кеча...Кеч  ;D

Кеча вече стана извън ринга и кечистите каквото имаха май си го изкараха,но виж по някое време може и да има 2ри сезон  :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Октомври 18, 2009, 01:13:32 pm »
Много интересен подход - имаш нещо да споделиш на 4 очи с някого, но не му пишеш бележка, която той със сигурност ще прочете, напротив, изтъпанчваш се пред всички и публично съобщаваш, - аз шушу мушу това и онова, ти знаеш къде.
Интересно какво се цели с това?

Марайче,
да ти напомня, че чакам условията ти за домашната помощница, която търсеше така упорито.  :)
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 01:20:41 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Октомври 18, 2009, 01:28:54 pm »
Кайли, ако камъните са в моята градина, да ти обяснА сА.
Не е "шушу мушу"... И други хора бяха поканени, включително и Марая, тъй като очаквах по това време да е във Варна. Ако беше в София мястото, щяха да бъдат поканени всички софийски колеги, стига да имат желание да присъстват.
Дотук видях доста лични теми да се обсъждат в сайта, както и отношения. Така че не би трябвало с изявлението си да ощетявам по някакъв начин другите съфорумци. Който иска ред, пръв ще трябва да го спази.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #137 -: Октомври 18, 2009, 01:44:33 pm »
Не бе, не ощетяваме никой, просто продължаваме с обсъжданията.

Сега остана и Марая да ми даде подробностите за заплащането, както ми обеща снощи, и ще съм спокойна.

*

nerealna

« Отговор #138 -: Октомври 18, 2009, 01:56:13 pm »
...а казваха, че хубавото на този форума е, че царяла приятелска атмосфера  ;D

в никой друг астро форум не съм срещала теми като "кеч", "вставайте на бой" "до лили ", която бих нарекла по точно "срещу лили"  и др. подобни ...
астрологията тук пак остава на заден план :( колко жалко ... 

*

nerealna

« Отговор #139 -: Октомври 18, 2009, 02:10:12 pm »
кайли ... какво толкова ти е направила лили, че си се задеркала с нея .. почнах да се замислям  ;D
защото лили ми се струва приятен и позитивен човек, а ти ми правиш впечетление на заядлива и агресивна. агресията се поражда от страх .. от какво ли те е страх се чудя ..
не те познавам, може и да си готин човек иначе, нищо лично няма срещу теб.  може и да греша. и лили не познавам. мненията ми са само от форума.