Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84163 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:КЕЧ
« Отговор #140 -: Октомври 18, 2009, 02:20:22 pm »
Темата я отворих специално за кеч, когато други дами се бяха хванали за косите.
Не знаеш ли, че японците правят кукли на шефовете си, за да ги бият вечер след работа?
Вечната хармония не е присъщо свойство на човека, изпада в агресии чат пат. Бидейки будни за тези чисто човешки черти, мъдрият създава отдушници за излизане на парата.
Ако парата е затворена в гърнето, то се пука. Така стоят вселенските закони.

Така че приятелският клуб трябва да включва, а не да изключва едни такива отдушници.
Сега сламата е скъпа, достъпът до нея затруднен, как да правя сламени кукли?

*

nerealna

« Отговор #141 -: Октомври 18, 2009, 02:29:15 pm »
 ;D  ;D  ;D

да, някои психолози препоръчват родителите да направят вкъщи парцалена кукла на децата си и когато са ядосани да я бият. на мен лично този подход въобще не ми харесва. тази енергия може да се изразходва в някои спорт, карате наприер. или да се занимават с нещо- арт терапия. защо трябва да им стимулираме агресията ..
и мен моята шефка ме ядосва, но никога не съм имала желание да я бия  ;D променила съм си мисленето - вместо да й се ядосвам и се смея на акъла ...  ;D
ако всички сме агресивни един срещи друг , ако отговаряме на агресията с агресия докъде ще стигнем ...

п.с. това, че японците са го измислили не го прави правилно  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #142 -: Октомври 18, 2009, 02:32:56 pm »
Атмосферата тук няма да се окаже по-различна от другаде, в това съм напълно убедена. Да не се заблуждаваме. На повечето места влизат едни и същи хора. Ако до скоро е поддържано нещо изкуствено, то най-сетне ще избие навън и всичко ще си дойде на мястото. Просто лъжата и фалша в отношенията или в каквото и да било са до време. В един момент лъсват и идва реалността. Тя е такава, за съжаление.
Аз просто не разбирам каква пара, какви кечове и какви глупости са нужни на астрофорумите. Не можем ли просто да се уважаваме, да общуваме и да бдим за една приятна атмосфера, където да ни е приятно заедно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #143 -: Октомври 18, 2009, 02:42:17 pm »
Агресията съществува, нека пак подчертая.
Ти или я трансформираш, или я потискаш, или я изразяваш.
Да трансформират агресията могат малцина.

Потискането на агресията води до заболявания и до нейното избухване в един произволен момент в бъдещето.
Изразяването може да става цивилизовано.

Аз също мога да се смея на акъла на тоя или оня. Но понякога пък усещам, че акъла на тоя влияе на ен на брой акъли на други и така оная приказка с острова и маймуните чувала ли си я?
На един остров хвърлили банани на пясъка с цел да проучат дали маймуните ще се научат да ги мият от пясъка и да ги ядат.
Понеже маймуните им се дзверили дълго време, хората слезли на острова и показали как може да се измие банан, за да може да се изяде после.
След дълги опити една две разбрали какво трябва да направят и почнали да си мият бананите, от тях видяли другите маймуни и лека полека почнали и те да правят същото. Обаче най-интересното в експеримента било, че в момента, когато на този остров една критична маса маймуни се научили да си мият бананите, на съседния остров, където никога не бил правен експеримент и никога хората не били учили маймуните какво да правят, на този съседен остров маймуните изведнъж също започнали да си мият бананите.

Не знам това истинска история ли е, но така или иначе тази вселена е едно цяло и нищо не съществува отделно.
Когато някой налага погрешни ценности на обществото, ти само ще стоиш и ще се смееш на акъла му и така, докато се видиш заобиколена от полуидиоти?
Примерно чалгата, скъпите коли, мутрите - ето ти ценности, наложени на нашето общество от някой, който или ги е имал наистина за свои ценности, или така му е било изгодно.
А когато колата се обърне, пътища много.

*

kaily

• 5145
« Отговор #144 -: Октомври 18, 2009, 02:44:28 pm »
Цитат
Ако до скоро е поддържано нещо изкуствено, то най-сетне ще избие навън и всичко ще си дойде на мястото. Просто лъжата и фалша в отношенията или в каквото и да било са до време.

Аз не виждам нищо изкуствено поддържано тук. Ако ти си поддържала нещо изкуствено, кажи си.
Именно за това съм за честните и открити отношения - имаш нещо наум - кажи си го. Ако го държиш вътре, то ще избие и в по-грозна форма.
Честността и относителната умереност са гаранция за чисти отношения.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #145 -: Октомври 18, 2009, 02:48:12 pm »
Кайли, въобще не ме намесвай в някви силикони, изкуствени неща. Просто казвам страничното си наблюдение и мнение.  :) Ако имам нещо си го казвам, вярвай, на никой нищо не спестявам, та затова обикновено ми се сърдят. 

*

nerealna

« Отговор #146 -: Октомври 18, 2009, 02:56:21 pm »
:) аз не искам като японците да правя кукла на моята шефка и да я бия, защото не я мразя, не изпитвам агресия и нямам нужда от това. приемам хората такива кавито са и се опитвам да ги разбера, вместо да ги нападам. /за сега моята шефка не мога да я разбера и ми остава само да се смея /  ;D

за да промениш света първо трябва да започнеш от себе си.

*

nerealna

« Отговор #147 -: Октомври 18, 2009, 03:00:22 pm »
моя принос срещу чалгата е, че не я слушам  ;D

*

Helo

« Отговор #148 -: Октомври 18, 2009, 03:08:21 pm »
Оффф, толкова сте досадни с това изясняване на взаимоотношенията си. Ако имах мъж и така ми се обясняваше, едва ли щях да продължавам да съм с него.  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #149 -: Октомври 18, 2009, 04:47:28 pm »
Изкуствени са и конфликтите.
Ако направим една среща на форума съм сигурна, че с малко хора ще има повод за сблъсък, а ще ни обедини астрологията. Тъй, че предлагам да мислим в тази посока.  :)
А дотогава да не забравяме, че Уран владее интернет и вместо да го ползваме за наелектризиране на напрежението, нека използваме енергията му да научим повече за света около себе си.  :)

Пък Марс е в Лъв и явно ще е доста интересно и май не само Лъвовете ще си покажат буйната природа.  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #150 -: Януари 31, 2010, 03:00:39 pm »
Предлагам да се срещнем някъде и да си "извадим очите" реално! Марая с Лили /ако не са се сдобрили все още/, Сънрайн със Скарлет, Синухе с Хело, а аз ще си намеря мишена на място. Мислех,че само аз съм избухлива с моя Марс на Ац-то, но се оказа грешка на астрологията...
Хайде давайте сега! Няма смисъл да спамим всичките теми!
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 03:05:39 pm от Mia21 »

*

Nebesna

« Отговор #151 -: Януари 31, 2010, 03:05:36 pm »
Предлагам да се срещнем някъде и да си "извадим очите" реално! Марая с Лили /ако не са се сдобрили все още/, Сънрайн със Скарлет, Синухе с Хело, а аз ще си намеря мишена на място. Мислех,че само аз съм избухлива с моя Марс на Ац-то, но се оказа грешка на астрологията...
Хайде давайте сега!Няма смисъл да спамим всичките теми!

Всичко оттук нататък ще бъде пропито с лицемерие и няма да е истинско.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #152 -: Януари 31, 2010, 03:06:45 pm »
Явно и преди това не е било истинско.

*

missKapriz

« Отговор #153 -: Януари 31, 2010, 03:07:46 pm »
Цитат
Пък Марс е в Лъв и явно ще е доста интересно и май не само Лъвовете ще си покажат буйната природа.  Tongue
Че ние даже сме най-кротките тука :-\Докато някой не ни настъпи опашките ;D ;D ;D
Обаче аз си преработвам Марса в Стрелец,3 дом и се подготвям за Саде Сати и всичките квадрати,елипси и геометрии да вървят на м... си-няма им се подам на провокациите. ;D
Що няма емотикон с лкепенка на устата

*

missKapriz

« Отговор #154 -: Януари 31, 2010, 03:10:12 pm »
Цитат
Всичко оттук нататък ще бъде пропито с лицемерие и няма да е истинско.
Аааа само това не трябва да става!!!Който нещо не харесва-ИГНОРЕ,но нека всичко останало да бъде истинско!
Може игнорето да накара сигналните лампички да светнат тук там-ако не са изгорели по рождение.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #155 -: Януари 31, 2010, 03:11:44 pm »
а аз ще си намеря мишена на място.

А ти може да ни бухаш всички, взети заедно.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #156 -: Януари 31, 2010, 03:14:21 pm »
а аз ще си намеря мишена на място.

А ти може да ни бухаш всички, взети заедно.  ;D

Аз съм миролюбив човек.
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 03:26:38 pm от Mia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Януари 31, 2010, 03:20:33 pm »
Що няма емотикон с лепенка на устата

Как да няма? Има!

:-X :-X :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #158 -: Януари 31, 2010, 03:22:23 pm »
аа не
Зеленото човече е гневно-позеленяло е от яд
аз искам като в скайп-точно с лепенка
щото ще мълча като риба-само по същество ще пиша
поне ще се постарая

*

elfidka

• 3129
« Отговор #159 -: Януари 31, 2010, 03:23:18 pm »
От всичко изчетено до сега, стигам до извода, че преработката на транзитния марс в лъв е изключително трудна и сложна задача и той успя да си покаже Овенските рога и да прояви излишна Лъвска гордост под всякаква форма  този форум.  
И какво стана накрая ?
Излиза, че една от т.нар. бързо транзитиращи планети ни се опъва, какво
ще правим  с по-тежките транзити ?
Нека погледнем в себе си и си зададем въпроса, къде е еволюцията в нас и има ли въобще такова животно ???  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!