Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861165 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2020 -: Юни 08, 2010, 02:06:39 pm »
Във Варна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #2021 -: Юни 08, 2010, 02:17:39 pm »
За съжаление не познавам специалисти във Варна.

« Отговор #2022 -: Юни 08, 2010, 02:38:35 pm »
    :blink: Тоо ник как го измисли Мама ЯЯ, всеки път като го прочета и ми се плъзга езика, мислено де, или все едно чете йойо....асоциации разни.
    Не знам кво те притесняват тригоните...По начало това са добри планетни енергии, които може и да не ги усетим как действат, те просто улесняват по-лесно да възприемеш реалността и да си в синхрон с нея. Повече би трябвало да се притесняваш за ТАО-квадрата, където Нептун ти е връх - но си късметлийка, защото едновременно с това, той е връх в голям тригон....помага ти да уравновесиш противоборството между разум и емоции Луна-Слънце....
Какво да ти кажа, Дейзи, малкия ми вика така. Опитах се да го сменя скоро, ама не става. А за разум и емоции равновесие няма при мен, толкова съм импулсивна... мразя си Луната  ;D в толкова кофти аспект ми е, и за 7ми, и за 9ти дом!!!

« Отговор #2023 -: Юни 16, 2010, 10:47:31 pm »
Ако един човек има връзка с друг на семейни начала, съвместно съжителство и пр. После има просто връзка, после брак с трети човек, после пак семейни начала с втората връзка кой дом да гледам за връзките? От 7ми започвам да ги броя с първата връзка ли? Нали се разглежда брак в широк смисъл... Връзките са около 3г. Или 7ми е за брака със семейство?

« Отговор #2024 -: Юни 18, 2010, 07:33:09 pm »
  Наистина доста интересна,че и хубава карта със звездата на Давид. Обикновено съдбите им са необикновени на тези хора. Бях писала някъде, че имам 2 приятелки, с една и съща дата на раждане, които "откачили" горе долу на една и съща възраст - 29-30г. Разликата с тази дама в рождените им дни е 2 дена....Общото в картите им е - и трите имат съвпад на Венера и Марс ! На двете са в знака на Овена, на 1-та е в знака на Близнаците. Явно нещо с янско-инските енергии бива провокирано. Приятелката ми от детинство - всъщност е най-зле - от 10г. е на хапчета, страда от агарофобия и панически атаки. Първите признаци на заболяването са подобни, на тези които описваш Сънрейн. Също има асц - Везни - до тук 2-повтарящи се елемента. Ако и другата ми позната, дето тази година се разболя от маниакална депресия, но я хванаха в самото начало и сега е доста добре и тя ако има асц.Везни /с трапчинки е/- тогава имаме потвърждение -Асц - Везни, Слънце - Телец, Венера и Марс в  :soe: в съседен знак...Въпроса е - кой транзит или прогресия или дирекция отключва нещата - за да се разболее душата ?
И аз имам съвпад на Марс и венера в Скорпион и съм зодия Везни и имам някаква слаба фаза на агорофобия ,но не знам куде точно е причината.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2025 -: Юни 18, 2010, 07:41:05 pm »
Ако един човек има връзка с друг на семейни начала, съвместно съжителство и пр. После има просто връзка, после брак с трети човек, после пак семейни начала с втората връзка кой дом да гледам за връзките? От 7ми започвам да ги броя с първата връзка ли? Нали се разглежда брак в широк смисъл... Връзките са около 3г. Или 7ми е за брака със семейство?

вселената не се интересува от договори. всяко съжителство над 3 месеца се записва като брак.
7-ми е първия/та/ , 9-ти е втория /та/ , 11-ти е третия/та/ , 1-ви е четвъртия/та/.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2026 -: Юни 18, 2010, 07:42:08 pm »
Абсолютно си права! Ама и задължително гледаме и пак седми дом
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #2027 -: Юни 18, 2010, 08:20:31 pm »

вселената не се интересува от договори. всяко съжителство над 3 месеца се записва като брак.
7-ми е първия/та/ , 9-ти е втория /та/ , 11-ти е третия/та/ , 1-ви е четвъртия/та/.....

Марайче, тук идеята е кой дом да се гледа при евентуално повторно съжителство с един от партньорите.
Например: Ти си живяла с първия мъж 1 година (гледаш 7 дом), после се скарвате и започваш да живееш с втория (гледаш 9 дом), след една година обаче се скарваш и с втория и се връщаш отново при първия. Е, тук сега кой дом да се гледа 7 или 11? Защото човекът е същия, но ти започваш ново съжителство с него.
И аз не мога да си отговоря на тоя въпрос.

*

Divna

« Отговор #2028 -: Юни 18, 2010, 08:21:32 pm »
Абсолютно си права! Ама и задължително гледаме и пак седми дом

кабала, защото 7ми дом остава фондамента ли?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2029 -: Юни 18, 2010, 08:28:18 pm »
няма ново съжителство Дивна. гледаме седми дом.
а Кабала е абсолютно права , че винаги гледаме плюс всичко останало за поредния си съпруг и 7-ми.
Дори една малка тайничка от мен ;) :blink: , гледам управителя на 7-ми към 9-ти , на 7-ми към 11-ти .
след това тяхната аспектация към асц-то.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2030 -: Юни 18, 2010, 08:33:16 pm »
няма ново съжителство Дивна. гледаме седми дом.
а Кабала е абсолютно права , че винаги гледаме плюс всичко останало за поредния си съпруг и 7-ми.
Дори една малка тайничка от мен ;) :blink: , гледам управителя на 7-ми към 9-ти , на 7-ми към 11-ти .
след това тяхната аспектация към асц-то.....

О, благодаря ти Марая!
Винаги съм се чудила и аз как да разглеждам повторното съжителство с един и същ човек.
Оценявам, че споделяш тайничката си с мен  :blink:. Ще ми бъде тоя трик от полза, и въобще не съм се сещала да го правя.

« Отговор #2031 -: Юни 18, 2010, 09:54:33 pm »
Много интересно.... А ако човекът е имал връзка, но без съжителство? Да приемем, че просто не са живяли в домакинство, но връзката е била силна, прескача друга със съжителство, после пак се появява... Пак ли като 9ти дом я гледаме или като 11ти вече?
И изобщо тези връзки, които продължават години, но хората не съжтелстват, как ги гледаме? Един приятел например има връзка от 8г, но не живеят заедно- ходили са, скъсали са, живяли са заедно, късат, после пак ходят, но всеки си живее с родителите. Хора на по 33г. са, не са малки деца.
Кой дом се гледа, когато няма 1 домакинство,а е само връзка? Пак ли се редуват и ако връзката се повтори, продължава ли поредността или се връщаш на съответния дом, характеризирал връзката предния път?

*

Divna

« Отговор #2032 -: Юни 23, 2010, 10:36:35 pm »
Днес обядвах с една колежка и тя ми спомена, че преди 10 години си е правила хороскоп.
Нещото, което ме слиса е, че астроложката й е казала (писала), че никога няма да се задоми.
Току що й построих картата. Гледам, цикля и не мога да разбера от къде тая астроложка е видяла, че момичето ще остане само завинаги. Не ми се вярва от това, че У7 е в изгнание, все пак е в 1 дом и няма лоши аспекти. Както и в 7 дом нама никакви малефици. Лилит, също не е в 7 дом (във втори е).
Бихте ли дали мнението си?

*

missKapriz

« Отговор #2033 -: Юни 23, 2010, 10:44:27 pm »
Дивна,а дали е точен часа,защото ако не е сатурн отива на асц ,а сатурн прави квадрат с Нептун,който ако съм права за часа,ще е част от 7 дом-негов втрори управител

*

Divna

« Отговор #2034 -: Юни 23, 2010, 10:46:47 pm »
Дивна,а дали е точен часа,защото ако не е сатурн отива на асц ,а сатурн прави квадрат с Нептун,който ако съм права за часа,ще е част от 7 дом-негов втрори управител

Да, часът е точен. Днес умишлено я попитах няколко пъти.

*

missKapriz

« Отговор #2035 -: Юни 23, 2010, 10:48:08 pm »
Значи търсим друго-то и сега виждам,че съм в грешка с предположението си

*

Uran

• 6041
« Отговор #2036 -: Юни 23, 2010, 10:50:20 pm »
Да не би да е заради Юпитер (У5- все пак трябва да има любовно начало) в съвпад с Хирон в 8 дом и част от Т-квадрат?

*

Divna

« Отговор #2037 -: Юни 23, 2010, 10:51:49 pm »
У5 (Юпитер) е на трон. Вярно, че не е перфектно аспектиран, но все пак, не ми се вярва и по него да са установили безбрачието. Толкова ми стана интересно, че се кьорявя от час с картата й.

*

missKapriz

« Отговор #2038 -: Юни 23, 2010, 10:52:39 pm »
Уран,това е мн логично.И като се прибави асц Лъв,Уран и Плутон в 1 дом-абе не е лесна дамата-може и наистина да няма обект за брак :unsure:А дали тази астроложка не и е повлияла прекалено с предсказанието си

*

Divna

« Отговор #2039 -: Юни 23, 2010, 10:58:10 pm »
Уран, Хирон в 8 дом има почти същото значение като Хирон в 12 (с малки изключения). Тук той дава потенциял да се навлезе дълбоко в духовното. Жената е духовна личност, практикува редовно йога, храни се здравословно ... А като допълним, че е в знака Риби, то това е един аспект много астрален.

Мис Каприз, току що е приключила 6 годишна връзка.
Жената е много симпатична, еродирана ... -истинска дама. Има си обожатели.