Ванила, по питането ти относно професията. :blink:
Според мен имаш проблем с авторитетите. Да кажем, че е преодолим, но трудно ще оставиш някой да те контролира и владее положението, освен теб.
В такъв случай намирам за най-подходящо за теб работата да ти дава такава възможност, да бъдеш независима и да управляваш.
Незнам какво работиш в момента и какво си учила, но ми се струва, че имаш потенциал за нещо, свързано с прилагането на закона.
Стремиш се към материална сигурност, но искаш и да се развиваш като личност, не само да трупаш пари. Ти си много отдадена в работата си и си готова да се посветиш на нея, но стига да намериш призванието си.
За търговия също мисля, че имаш някакви дадености, но теб ти трябва сякаш нещо по-задълбочено, да се ровиш, да проучваш, да създаваш и утвърждаваш.
Дори мисля, че и като лекар може би ще си добра, стига образованието да го позволява.
Взаимна рецепция на Марс и Луна се опитвам да разгадая тук и тя е свързана с евентуалната ти професионална реализация. Луна/Плутон е в 9 дом и това се отнася по-скоро към образователната сфера, вероятно това е, но много са водни акцентите, трябва да е по-тясна специалност, не просто педагогическа.
Подчертаният ти 6 дом потвърждава другите положения, че ти си един прекрасен и отдаден служител, но стига да ти се дава нужната възможност за развитие, да обичаш това, което правиш и да не те ръководят разни мишки, да те подтискат по някакъв начин със своите управленски решения.

Абе много вода в твоята карта... :blink: Как е? :rolleyes:
Марая, ти се появи, бе. 
Тъкмо оня ден по картата, пусната от Дивна, викам ей сега кака Марая ще дойде и да вдъхне оптимизъм, да каже еди кога си ще срещне любовта тая дама. :blink: