Мама Яя, тук имаме новолуние в Лъв в един знак с Плутон - изключително властна и налагаща се личност, най-вероятно и самовлюбена, с мания за безпогрешност (Венера в съвпад с Юпитер в Дева).
Марс в съвпад с Меркурий в Дева - критикарка, с остър език, хаплива, заядлива, умът е бърз и пресметлив. Ако се разширят орбисите, има и квадрат с Уран - сприхава, не си контролира думите и не си дава сметка кога наранява отсрещния, склонна към вербална агресия.
Венера е в падение в съвпад с Юпитер и секстил със Сатурн - има и големи претенции към другите, предполагам.
В картата няма нито една опозиция, изглежда ми доста едностранчива личност. Независимо от струпването на планети в Дева според мен не е достатъчно обективна, но има орлов поглед за чужди несъвършенства и грешки.
Интересно, обаче тук имаме синастричен съвпад на Сатурн на дъщерята със Слънцето на майката. Би трябвало да е по-дискомфортно за майката. Да не би егото й по-някакъв начин да се чувства потиснато в присъствието на дъщерята? И да не би дъщерята да нанася несъзнателно някакъв удар по самооценката на майката?
А при майката като че ли има доста висока самооценка, но може би мисли, че от страна на дъщеря си не получава вниманието и признанието, които е решила, че й се полагат по право.
Сатурн на майката е в квадрат с Луната на дъщерята, Нептун на майката е в съвпад с нейната Луна - според мен проблемът е залегнал в емоционалната връзка помежду им, те въобще нямат ясна представа какво очакват една от друга и какъв емоционален отклик могат да предизвикат у отсрещната страна.