Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860665 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2300 -: Юли 01, 2010, 01:02:47 pm »
Скарлето, моя Нептунчо е съвсем в края, по-близо е до К2, за което между другото съжалявам. Дава отражение върху делата на втори дом.  :-[

Хахаха....да не би само ти да си с Нептун в 1 дом, та се оправдаваш? Изобщо не съм имала теб предвид, още повече, че асц. Скорпион обича пълното отдаване /освен ако има други индикации за изневери/.

*

tanina80

« Отговор #2301 -: Юли 01, 2010, 06:49:15 pm »
Навремето един Козирог с Венера и Меркурий във Водолей ми каза, че директният поглед право в очите било покана за секс.  ;D Не знам какво е искал да каже с това.  ;D

Амиии аз като, че ли го разбирам човека.Като се замисля се сещам за очите само на мъже, с които съм искала да става нещо ....  ;) Ако го искам (мъжа)  ;D превключвам на втренчен следящ котешки поглед и сама се издавам  :-[.

Но по принцип избягвам да гледам хората в очите. Незнам дали ми е от Луната Стрелец в съвпад с Нептун (Съмнява ме, да е от нея, като знам колко прями и огнени са като знак), или от Марса Дева (който си ми е доста срамежлив) или от АСЦ Козирог(май от това ще да е), но преди да погледна някой в очите, първо го разучавам, от голяма дистанция, като съм по съсредоточена върху цялостното му излъчване - осанката, движенията му (много често ми се е случвало в тъмното да разпознавам познати, само по осанката им). После, ако имаме нещо общо започваме "някакво" общуване, и евентуално след два-три месеца, половин година, ако много неща ме свързват с него и ако го харесвам, тогава мога да го погледна право в очите и имам чувството, че го познавам от сто години.
Общо взето погледна ли някой право в очите означава, че му имам пълно доверие, харесвам го, и може би... бих си легнала с него  ;) (майтап да става, ама тия коментари на Крис, за жените с АСЦ Козирог ме развеселиха  ;D , не че са нимфоманки обаче ....)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2302 -: Юли 01, 2010, 08:37:11 pm »
Това с белезите по лицето от Марс съвпад АЦ ли трябва да е.

« Отговор #2303 -: Юли 01, 2010, 10:35:27 pm »
Цитат на: vanilla
ще си постна новата карта....ако на някой му е интересно да коментира, защото много се обърках....с тази разлика в часа на раждане(от болницата ми казаха 22,30(АЦ Водолей), майка ми 21,50(АЦ Козирог))....мога да постна и другата ...
във външния си вид мисля, че нямам нищо водолейско ...не съм висока, среден ръст, тъмни очи....
може ли АЦ ми да е някъде на границата...или в края на Козирог.... :unsure: :unsure: :(

Най-вероятно обяснението е, че в болницата са попълнили като час на раждане часа, в който са попълвали докумените за раждането. Кой да ти се престарава да помни точно минутите я. Аз съм записана повече от час по-късно и това го знам със сигурност.

*

tanina80

« Отговор #2304 -: Юли 08, 2010, 01:05:07 pm »
Слагам една натална карта за обсъждане, на момиче на 25 години. Предлагам да познаете каква специалност е студентка, до кога смята да учи, ще излиза ли в чужбина, как ще й влияе този съвпад Марс-Венера-Лилит в 12-ти дом, а също и трета лична планета - Луна, както и СЛВ също в този дом...
Сподели ми, че очаква да реализира поне една от мечтите си, които май са доста  :rolleyes:, и чак след това да мисли за дом и семейство. Дали ще и се отдаде такава възможност и кога ... Казва, че от 7 години е в тежък период - финансово, професионално... Може ли да се каже, кога ще приключи този период.

Ако има интерес може да пусна и една синастрия в другата тема.
« Последна редакция: Юли 08, 2010, 01:09:33 pm от tanina80 »

« Отговор #2305 -: Юли 08, 2010, 06:50:21 pm »
Какво мислите за това момиче? Досега не съм разглеждала карта на човек с неизвестен час на раждане.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2306 -: Юли 08, 2010, 08:42:02 pm »
Слагам една натална карта за обсъждане, на момиче на 25 години. Предлагам да познаете каква специалност е студентка, до кога смята да учи, ще излиза ли в чужбина, как ще й влияе този съвпад Марс-Венера-Лилит в 12-ти дом, а също и трета лична планета - Луна, както и СЛВ също в този дом...

Нещо допълнително? Например колко брака и деца ще има...не я ли интересува да познаем? А дали ще е богата? Само толкова ли трябва да познаем? Добреее....   :08:

*

tanina80

« Отговор #2307 -: Юли 09, 2010, 09:40:13 am »
Например колко брака и деца ще има...не я ли интересува да познаем?
Ами сигурно ще е повече от един, с този Уран в седми дом, още повече, че е в подвижен огнен знак, който е и на ДСЦ.
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 09:46:27 am от tanina80 »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2308 -: Юли 16, 2010, 10:40:09 pm »

tova e kartata na mama.
i pri neq, kakto i pri men i sestra mi pluton e na AC.
ot 2 godini ima seriozni zdravoslovni problemi.
ako vi se zanimava, poznaite kade e nai-golemiq i problem v jivota.

« Отговор #2309 -: Юли 17, 2010, 06:40:18 am »

poznaite kade e nai-golemiq i problem v jivota.

съпруга :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Инти

• 2068
« Отговор #2310 -: Юли 17, 2010, 01:46:20 pm »
При майка ти веднага се забелязва ретро Сатурн съвпад южен възел в пети дом, като Сатурн е и управител на пети дом в Козирог, вероятно това е оказало влияние върху начина , по който изразява себе си в интимните взаимоотношения, както и върху творческа  й изява. Тригона към Слънце и Меркурий засилва, строгостта  и принципността , която се проявява силно на ментално ниво, но в емоционален план, тя по-трудно се обвързва, може би нуждата от нежност и сантименталност по Венера в Рак, трудно се съчетава с въздушната й природа и тя търси стабилни интимни взаимоотношения.

Луната в Лъв, ще търси пламенни емоции и еротичнен пламък, които тя може би се опитва да задоволи на екстровертно ниво, като психологически и емоционално  на нея и е нужен подхранващ огън отвън, който тя самата получава чрез взаимообмен със сродни души , големи групи и организации, сплотява ги, или открива такава подкрепа от тяхна страна.

При Нептун в трети дом в Скорпион и тригон към Юпитер в Риби, трудно улява финните духовни вибрации, а тази тао квадратура на Марс и Нептун към наталния Сатурн, много спъват волята й.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2311 -: Юли 17, 2010, 02:12:35 pm »
ot 2 godini ima seriozni zdravoslovni problemi.
ako vi se zanimava, poznaite kade e nai-golemiq i problem v jivota.

Не е изключено, когато е била малка, да е имало проблеми в семейната среда. Отношенията с майката /баба ти/ са сложни, но въпреки това вероятно е оказала силно влияние върху нея.
В отношенията със съпруга също има проблематични моменти. На майка ти, ако е по-експанзивен емоционално човек, възможно да й е липсвало в един или друг смисъл усещане за обратна връзка с партньора, някак да й се е струвал по-студен и ригиден човек. Съпругът й имал ли е друг брак или връзка, която може да се приеме за брачно съжителство, преди нея?
В джйотиш картата има силно поставени Луна и Сатурн в съвпад с възлите по оста 6-12 дом. Не е изключено натрупаната с годините неудовлетвореност да е провокирала някакъв здравословен проблем. Марс е много силен в картата от гледна точка на индийската астрология, но аспектира Луна/Раху, 4 дом и се явява управител на 4 дом. Неспокойна и противоречива личност ми изглежда майка ти, не е в хармония със себе си, душевното й равновесие е е било нарушено. Има ли проблеми с храносмилателния тракт, стомашни проблеми?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2312 -: Юли 17, 2010, 06:27:08 pm »
Maйка ти била ли е отдадена на кариерата си?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2313 -: Юли 17, 2010, 06:42:50 pm »

и какъв е проблема?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2314 -: Юли 17, 2010, 06:53:18 pm »
Тригона към Слънце и Меркурий засилва, строгостта  и принципността , която се проявява силно на ментално ниво, но в емоционален план, тя по-трудно се обвързва, може би нуждата от нежност и сантименталност по Венера в Рак, трудно се съчетава с въздушната й природа и тя търси стабилни интимни взаимоотношения. - абсолютно вярно

Луната в Лъв, ще търси пламенни емоции и еротичнен пламък, които тя може би се опитва да задоволи на екстровертно ниво, като психологически и емоционално  на нея и е нужен подхранващ огън отвън, който тя самата получава чрез взаимообмен със сродни души , големи групи и организации, сплотява ги, или открива такава подкрепа от тяхна страна. - по-скоро има тяхната подкрепа.

При Нептун в трети дом в Скорпион и тригон към Юпитер в Риби, трудно улява финните духовни вибрации, а тази тао квадратура на Марс и Нептун към наталния Сатурн, много спъват волята й.

Тя е много общителна, много надъхана, не може да стои на едно място. Никога не е работила на нормиран работен ден, с изключение по времето на хиперинфлацията, когато се хвана на допълнителна работа за пари.
Не е много чувствителна, по-скоро е прагматична и неемоционална. Винаги, когато съм имала проблем и съм й ревала на главата ме е отблъсквала и ми е казвала, че с хленчене нищо няма да оправя, ами да се хвана в ръце и да не давам на никой да ми разваля настроението и живота. Това добре, ама съм имала нужда да ме прегърне и да ми каже, че всичко ще е наред, а не да ми крещи.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2315 -: Юли 17, 2010, 07:00:23 pm »

Не е изключено, когато е била малка, да е имало проблеми в семейната среда. Отношенията с майката /баба ти/ са сложни, но въпреки това вероятно е оказала силно влияние върху нея.
В отношенията със съпруга също има проблематични моменти. На майка ти, ако е по-експанзивен емоционално човек, възможно да й е липсвало в един или друг смисъл усещане за обратна връзка с партньора, някак да й се е струвал по-студен и ригиден човек. Съпругът й имал ли е друг брак или връзка, която може да се приеме за брачно съжителство, преди нея?
В джйотиш картата има силно поставени Луна и Сатурн в съвпад с възлите по оста 6-12 дом. Не е изключено натрупаната с годините неудовлетвореност да е провокирала някакъв здравословен проблем. Марс е много силен в картата от гледна точка на индийската астрология, но аспектира Луна/Раху, 4 дом и се явява управител на 4 дом. Неспокойна и противоречива личност ми изглежда майка ти, не е в хармония със себе си, душевното й равновесие е е било нарушено. - такава е на 100%.
Има ли проблеми с храносмилателния тракт, стомашни проблеми? - не, проблемите тръгнах от гинекологична операция за отстраняване на матката.

Проблемите в семейството са били между нейните родители, и родителите на баща й, с които са живеели заедно.
С баба сега се разбират, но когато майка е била млада са имали много противоречия, най-вече заради баща ми. Но баба е човека, който винаги я е надъхвал, винаги й е помагала, макар и с цената, на това да се слуша волята й. В последствие се оказва, че винаги е било за добро.
Не знам баща ми да е имал друга сериозна връзка преди да се оженят.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2316 -: Юли 17, 2010, 07:02:46 pm »
Maйка ти била ли е отдадена на кариерата си?

няма кой знае каква кариера, но работата й и контактите с други хора, винаги са били преди нас.
винаги съм имала чувството, че стоенето вкъщи я задушаваше и в този смисъл не е била най-добрата майка за нас. но пък така се научихме да се справяме сами и да бъдем самостоятелни.

« Отговор #2317 -: Юли 17, 2010, 09:07:06 pm »

и какъв е проблема?

Ако и е първи брак - упр 7 дом Нептун с голям кръст , в опозе с Марс,каре  Сатурн и Луна
съвпада Луна/СЛВ наранена от Сатурн и Марс, усещане за неудоволетвореност,  неотстъпчивост,лесно раздразнение, ,невъздържаният нрав,до някъде се удържа от силният Сатурн,но трупя гняв  по темите, сигнф. на който е Луната,вкл. брака,майчинство
тау квадрата с връх Слънце/Мерка в 10, последният упр.Асц и МС,Слънцето сигн. на съпруга
Слънце каре Плутон и Юпитер в 7, съпругът е властен,налагащ се, изискващ подчинение

но Венерката е голям воден тригон с Юпитер и Нептун, упр.2 дом и Марс,упр.8, щастливка
умее да извлича чужди активи в своя полза :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2318 -: Юли 20, 2010, 06:26:40 pm »
Здравейте, дъщерята на моя приятелка е в много тежко здравословно състояние, а пък и житейски в цялото семейство само неприятности. Преди години е имала две тежки психични кризи, но сега от около месец е страшно. Гледам картата е гадна,  моля ви да кажете вие че за мен нещата са черни....
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 06:45:37 pm от ligonia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2319 -: Юли 20, 2010, 06:47:45 pm »
Тъкмо написах отговор и гледам, че картата е сменена.
Затова го изтрих.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.