Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861633 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2560 -: Август 12, 2010, 11:08:26 am »
Виждам, че не й е лесно, но трябва да работи малко и върху себе си. На никого не му е лесно...независимо, че сферите на трудностите са различни. Работа върху себе си в позитивна насока.  :blink:

« Отговор #2561 -: Август 12, 2010, 11:47:34 am »
  Абсолютно точно Марая, аз също никакви фаталности, не видях. Напротив - даже има добри показатели. Управители на асц и десц - в тригон, както и че същите са управители и на 2 и 8 дом, което ще рече че при добро желание, лесно може да постигне материална обезпеченост. Светът ще я възприема добре, има конфигурация - платноходка, така че макар и отвреме на време да бъде разлюлявана, накрая пак ще намери добър изход от ситуациите. Проблема може да се окаже опозицията на Венерата с Юпитера /тук или има комплекс за малоценност или раздуване на егото - горделивост и отхвърляне/. Понеже Венерата е в падение /градуса й ако не се лъжа е много интересен/, рано или късно такава Венера бива провокирана да даде най-доброто от себе си. Но ако не се справи с проблемите по Юпитер /себеоценката не е реална, включвам и върха на Тао-то тук Нептун/ може да се срине тотално. Значи трябва да повярва в себе си, да отхвърли гордостта, като начин да демонстрира лична сила и да приеме, че всичко което се случва около нея има някакъв замисъл. Да не се впримчва в хората около нея, в нещата, да повярва малко повече на висшите сили.

Кат каза "фаталности" и аз се узяпах.  :blink: Те са по мойта специалност. Майтапа настрана, но вие двете не видяхте ли квардатурата на Плутон с натален Плутон, както и съвпада на транзитните Сатурн, Марс и Венера с наталните Марс и Плутон? При положение, че и възлите транзитират през 7 дом, мисля че има някакъв започнал процес в партньорствата. Сатурн не е поставен добре в Рак /в заточение е/ и е в квадратура с Уран в натала. Това създава предпоставка за трудни отношения в брака и партньорствата....и по-точно с първия партньор, защото никой не е споменал има ли бракове, кое по ред и т.н. Другият вариант е да изкочи проблем с дете. Скорпион е интерсептиран в 5 дом и Марс е в съвпад с Плутон. Предстои и съвпад по-късно на Сатурн с нат. Плутон, както и Сатурнов квадрат....така че, може да има проблеми или в партньорството или с дете. Ако има живи баба или дядо, също е възможно да има там събития.....промени в дома - транизитират в 4 дом....зависи много и от солара с прогресии и дирекции. Така си пишем общи тенденции, ама дали е така.....кой ще ми каже? Аз вървя по света и подсвирквам си дажееее....а сърцето ми спира, спира да бие.....  :blink:

да добавя е аз тр.Юпитер и Уран в каре към Асц и опозе Марс,Плутон
и тр. Плутон на Дсц. в опозе на Асц и каре Марс/Плутон в 4
всичките тези внезапни промени насочени към нея и усещането и за
сигурност , особенно ако до сега всичко се е случвало лесно ,
да загубиш контрол и да си безсилен  трудно се преживява  си мисля  :o
шокиращи промени я очакват ,
стагнацията е вече факт при тр. Сатурн преминал през Венера и Слънцето
« Последна редакция: Август 12, 2010, 11:58:30 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2562 -: Август 12, 2010, 12:36:21 pm »
  Мдааа, Стреличке, трудностите, тепърва й предстоят /визирам приятелката на Белика/...До тук е било само подготовка, един вид репетицийка...Лекичко съм намекнала, какво може да се случи, аз не обичам да изброявам аспекти и др.такива - пак повтарям трябва да повярва в силите си, във Вселената, не можем вечно да държим нещата под контрол и да сме се впримчили яко в тях - тр.Плутон на ДСЦ, пък и която и да е било тежка планета - винаги носи някакви големи промени...Ама с Плутон е зорноволно, в момента е ретро - дава й се шанс да поспре и да се замисли, къде ли аджеба бърка и какво трябва да промени, щото като тръгне директно, ще отнесе, ще  разкъса, ще изхвърли, ще изкорени - де що има негодно...не е необходимо това да се случи директно в нейния живот. А индиректно, променяйки хората, събитията около нея, така че волю, неволю да рефлектират на вътрешното й осъзнаване.

« Отговор #2563 -: Август 13, 2010, 12:19:07 pm »
Привет! От известно време разглеждам този форум и днес реших да се регистрирам, като имам доброто желание да обогатя и без това скромните си познания по астрология. В момента чета книгите на Марион Марч и Джоан Макевънс "Най-добрия начин да научим астрология". Чел съм и друга литература по темата, но уви, не мога да намеря отговорите на някои въпроси. Прилагам наталната си карта и се надявам да ми помогнете в намирането на някои отговори. Живо ме вълнуват проблемите с любовта и брака. Наскоро имах тежка раздяла с момиче, което ужасно обичам и реших да се задълбая малко в наталната си карта. Уви, всичко, което успях да разбера беше прекалено оскъдно, едно от нещата е, че би трябвало да забравя брака си до 28 или след 28 годишна възраст. Знам, че по принцип в 7-ми дом се виждат връзките и разделите, но нищо не мога да схвана. Чудя се, кога най-сетне ще срещна жената с главно Ж. Точно време знам, че е невъзможно да се даде, но... ще се радвам ако някой успее да ми каже нещо повече по въпроса.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2564 -: Август 13, 2010, 12:35:13 pm »
Няма да ви липсват връзки, а и е видно, че са важни за вас.Не сте ли малко властен и в същото време фриволен когато се отнася до лично поведение?

« Отговор #2565 -: Август 13, 2010, 12:42:34 pm »
Властен, може би. Усещам, че съм обсебващ на моменти, но се старая да смекча това у себе си. За фриволен, не мисля, че съм такъв, дори напротив - доста задълбавам за някои неща.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2566 -: Август 13, 2010, 12:46:12 pm »
Водолейска Луна в 5 дом връх на Т-квадрат? :-\Щом казвате ;) може...водолеят все пак е фиксиран знак.

« Отговор #2567 -: Август 13, 2010, 12:54:46 pm »
А само да попитам, от какво се определя, че няма да ми липсват връзки? В последните години, съм се убедил тъкмо в обратното - жените сякаш ме отбягват, а в чести случаи чувствата ми са несподелени.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2568 -: Август 13, 2010, 12:58:48 pm »
Юпитер в съвпад със СЛВ в 7 дом, а и не ви чужда идеята за офисни авантюри. :blink:(У8- Венера в 6 дом)

*

Asol

• 4140
« Отговор #2569 -: Август 13, 2010, 12:59:32 pm »
Tornquist, това твоето е нещо, с което почти всеки се сблъсква, а и какво означава "кога най-сетне"  :unsure: Та ти си 87 набор. Казват, че за всяко нещо си има време.

« Отговор #2570 -: Август 13, 2010, 01:06:05 pm »
Добре дошъл Tornquist ,

Къде си се разбързал имаш време,за любовта те разбирам, ама   пък  и брака  ;)

какво виждам на прима виста,

сигф.на връзките  Венера каре Уран, упр. Асц. и У7- в подвижен знак, не знае какво търси
пък се чуди кога ще срещне главното Ж , при дир.Венера съвпад Слънце - нейде около
30-31 г при добро желание от твоя страна
упр.Дсц. - Марс в Близнаци, някой тук го наричат дашният Марс, и съчувствена Венерка Риби
как да имаш дълга връзка, като бързо ти омръзват
Луната и тя Водолейка в 5 дом, не е от най-издръжливите шампиони по дълготрайност в рутиннни ежедневни повтаряеми дейности, разбирай брак

само ЮЛВ  ти в 1 Везни, затуй си се размислил, ма СЛВ в 7 в Овен е да постигнеш самостоятелност в партньорствата, ма как ще стане питай ме и отговор не искай ;)
с това опозе Плуто/Слънце в 8 - даването/получаването как си там и в секса,
и в любовтта май дърпаш повече към теб одеалцето и като ги простудиш и те вземат та ти избягат, а ти се чудиш защо, къде сбъркахме,
да те питам толерантен ли си към околните и как го постигаш  :rolleyes:
« Последна редакция: Август 13, 2010, 01:10:08 pm от strelicka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2571 -: Август 13, 2010, 01:06:14 pm »
Знам, че по принцип в 7-ми дом се виждат връзките и разделите, но нищо не мога да схвана. Чудя се, кога най-сетне ще срещна жената с главно Ж. Точно време знам, че е невъзможно да се даде, но... ще се радвам ако някой успее да ми каже нещо повече по въпроса.

Точното време /ден и месец/ наистина е трудно да се отгатне, но по принцип таймингът на важните за нас срещи е заложен в картата. Някои предиктивни техники показват кои са вероятните години това да се случи.
В момента нямам възможност да разгледам картата ти детайлно по моята система, ще го направя може би по-късно, но това, което виждам на прима виста, е че връзки и интерес от страна на срещуположния пол няма да ти липсват. Дори е заложена вероятност за повече от един брак, макар че в наши дни за такъв може да се брои и някое по-дълготрайно съжителство без подпис. Вероятно половинката ти ще бъде доста привлекателна жена и същевременно образована, ерудирана и силно вярващ човек, състрадателна и харизматична личност.
Също така би имал успех с чужденци или в изучаването на чужди езици, а може и по линията на бъдещата половинка да има нещо "чуждо".

И добре дошъл от мен.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2572 -: Август 13, 2010, 01:11:48 pm »
с тоя Марс Близнаци, двоен знак, У7 , имал ли си две паралелни връзки

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2573 -: Август 13, 2010, 01:15:39 pm »
А само да попитам, от какво се определя, че няма да ми липсват връзки? В последните години, съм се убедил тъкмо в обратното - жените сякаш ме отбягват, а в чести случаи чувствата ми са несподелени.

Обикновено това се случва, когато човек вътрешно не е готов. Но рядко си дава сметка за това и се чуди защо има периоди, когато като че ли нищо не "върви" и всяка връзка се проваля преди да е започнала... Често се случва след болезнена раздяла да има един междинен период, през който имаш чувството, че нещата просто не се "случват". След като човек "узрее" да посрещне предстоящата промяна, тя най-сетне идва, т.е. манифестира се от тънкия план в материалното обкръжение.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2574 -: Август 13, 2010, 01:17:13 pm »
Добре дошъл Tornquist ,

Къде си се разбързал имаш време,за любовта те разбирам, ама   пък  и брака  ;)

какво виждам на прима виста,

сигф.на връзките  Венера каре Уран, упр. Асц. и У7- в подвижен знак, не знае какво търси
пък се чуди кога ще срещне главното Ж , при дир.Венера съвпад Слънце - нейде около
30-31 г
упр.Дсц. - Марс в Близнаци, някой тук го наричат дашният Марс, и съчувствена Венерка Риби
как да имаш дълга връзка, като бързо ти омръзват
Луната и тя Водолейка в 5 дом, не е от най-издръжливите шампиони по дълготрайност в рутиннни ежедневни повтаряеми дейности, разбирай брак

само ЮЛВ  ти в 1 Везни, затуй си се размислил, ма СЛВ в 7 в Овен е да постигнеш самостоятелност в партньорствата, ма как ще стане питай ме и отговор не искай ;)
с това опозе Плуто/Слънце в 8 - даването/получаването как си там и в секса,
и в любовтта май дърпаш повече към теб одеалцето и като ги простудиш и те вземат та ти избягат, а ти се чудиш защо, къде сбъркахме,
да те питам толерантен ли си към околните и как го постигаш  :rolleyes:

Леко се отчаях  :(. С омръзването - съвсем не е вярно (съжалявам, че споря), дори се привързвам страшно (което ми е главния проблем) и от там нататък желанието ми постоянно да съм заедно с половинката ми се увеличава (от там и обсесивността). За секса - не съм егоист, обичам комуникацията с партньорката и искам да знам какво иска и харесва, за да й доставя максимално удоволствие. Ще призная обаче, че сексуалния ми апетит често е по-голям от този на жената, с която съм и може би това е проблема, който виждате.
 За толерантността с околните - толерантен съм, до момента, в който не ми навлязат в личното пространство. Забелязал съм, че често има около мен индивиди, които сякаш нарочно ме провокират, без да контактувам с тях или да им обръщам внимание. Толерантността ми се базира в случая на уважението и сериозността на човека отсреща, трудно понасям системни дразнители, но въпреки всичко се старая да стоя максимално далеч от конфликти.

с тоя Марс Близнаци, двоен знак, У7 , имал ли си две паралелни връзки

Не, никога, дори не мисля, че съм способен на това - устроен съм така, че насочвам цялата си енергия в един човек и нищо и никой друг не ме интересува.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 01:21:33 pm от Tornquist »

« Отговор #2575 -: Август 13, 2010, 01:24:28 pm »
Ще призная обаче, че сексуалния ми апетит често е по-голям от този на жената, с която съм и може би това е проблема, който виждате.

Това не е проблем. Кога да ти е голям апетита, ако не сега.

Имаш Луна във Водолей и Венера в риби. Това е малко противоречиво относно вкусовете ти към жените. Бих ти препоръчала да обърнеш внимание, когато имаш любовна връзка с представителка на воден знак дали се чувстваш по-разбран, по-желан. Водните са по-дашни :P. Разбира се Луната ти във водолей ще иска да има и акъл в главата, да не е дребнава и прилепчива така че само секса няма да е достатъчен, за да ти се чувстваш добре с нея. Затова казах, че това съчетание дава противоречие ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2576 -: Август 13, 2010, 01:25:08 pm »
Лили, що не напишеш книга  :rolleyes: Иначе по въпроса на Tornquist - това, че се привързваш и така чувстваш нещата не би трябвало да го схващаш като недостатък, а просто че не си попаднал на човек, който да е на твоята вълна. Вероятно харесваш по-интелигентни и образовани жени, може би и по-доминантни.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 02:32:46 pm от Asol »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2577 -: Август 13, 2010, 01:25:37 pm »
Извън астрологията. Вие сте около 23годишен, което предполага партньорки приблизително на тази възраст 18-23г. Те дали са готови за толкова зрели отношения? Ако са 22-23г почти, ако са в долната граница- почти ;D е изключено.

« Отговор #2578 -: Август 13, 2010, 01:30:00 pm »
Ще призная обаче, че сексуалния ми апетит често е по-голям от този на жената, с която съм и може би това е проблема, който виждате.

Това не е проблем. Кога да ти е голям апетита, ако не сега.

Имаш Луна във Водолей и Венера в риби. Това е малко противоречиво относно вкусовете ти към жените. Бих ти препоръчала да обърнеш внимание, когато имаш любовна връзка с представителка на воден знак дали се чувстваш по-разбран, по-желан. Водните са по-дашни :P. Разбира се Луната ти във водолей ще иска да има и акъл в главата, да не е дребнава и прилепчива така че само секса няма да е достатъчен, за да ти се чувстваш добре с нея. Затова казах, че това съчетание дава противоречие ;)

Имах приятелка - риби, изобщо не се чувствах разбран, даже ме обвиняваха, че аз не съм разбирал. Не искам да обидя никого, но водните знаци ми се струват леко егоистични - очакват от мен, а нищо не дават. Най-добре се чувствах с жената, с която се разделих наскоро, тя е дева. И да, държа на жена с ум в главата, това е вярно.

Извън астрологията. Вие сте около 23годишен, което предполага партньорки приблизително на тази възраст 18-23г. Те дали са готови за толкова зрели отношения? Ако са 22-23г почти, ако са в долната граница- почти ;D е изключено.

Знам, това съм го усетил и за жалост е вярно, че по-малките са несериозни (че даже и тия на моята възраст). Наистина търся сериозна връзка и вкарвам възрастта като фактор.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 01:35:56 pm от Tornquist »

« Отговор #2579 -: Август 13, 2010, 01:33:18 pm »
Имаш предимството да си астролог. Оглеждай акцента на елементите в хороскопите им не само слънчевия знак  ;)

Имай предвид, че сексуалното желание при мъжете е по-голямо в тяхната младост. А при женитев тяхната....зрялост ;D Може да пробвяш как ще бъде с някоя кака, например.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.