Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857266 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2600 -: Август 13, 2010, 03:44:53 pm »
Това повторено толкова пъти, някак ми дава доста стимул и макар отчайващата прогноза за 30 - 31 за брак да ме съсипва, бих чакал до тогава. :D

Сега нямам никакво време да разгледам партньорската ти карта /навамша/, но и по заложеното в основната карта /раши/ ми се струва, че бъдещата ти половинка може да бъде от твоите среди. Управителят на АС /по сидерал/ е Меркурий и се намира в съвпад с У7 /Юпитер/ и Венера /сигнификатор на партньорката/ в 7 дом. А щом попадат и върху нодалната ос, няма как да се разминеш с нея. За евентуалния тайминг ще видя по-късно, като се върна...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2601 -: Август 13, 2010, 03:47:45 pm »
желанието да създадеш стабилно семейство е продиктувано понякога от липси в детството
на авторитетна фигура или един от родителите, при теб как е , питам защото имаш Нептун в 4 дом и У4 е в съвпад със Уран :rolleyes: У10 каре Плутон, родителската ос
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2602 -: Август 13, 2010, 03:59:30 pm »

Имай предвид, че сексуалното желание при мъжете е по-голямо в тяхната младост. А при женитев тяхната....зрялост ;D Може да пробвяш как ще бъде с някоя кака, например.  :blink:

като прочетох това,ми изникна, че Марс Близнаци У7, дали пък за бъдещата ти брачна половинка,
това да е втори брак  :rolleyes:

« Отговор #2603 -: Август 13, 2010, 04:25:17 pm »
Ти си долу горе водна натура - Слънцето в Телец само мъти водата  ;D

според мене по разпределението на елементи той е огнено -въздушен тип, като най-преобладаващ е огненият елемент.

« Отговор #2604 -: Август 13, 2010, 04:28:23 pm »
Това повторено толкова пъти, някак ми дава доста стимул и макар отчайващата прогноза за 30 - 31 за брак да ме съсипва, бих чакал до тогава. :D

Сега нямам никакво време да разгледам партньорската ти карта /навамша/, но и по заложеното в основната карта /раши/ ми се струва, че бъдещата ти половинка може да бъде от твоите среди. Управителят на АС /по сидерал/ е Меркурий и се намира в съвпад с У7 /Юпитер/ и Венера /сигнификатор на партньорката/ в 7 дом. А щом попадат и върху нодалната ос, няма как да се разминеш с нея. За евентуалния тайминг ще видя по-късно, като се върна...

Ще съм ти безумно благодарен, ако намериш време да ми кажеш нещо повече.

желанието да създадеш стабилно семейство е продиктувано понякога от липси в детството
на авторитетна фигура или един от родителите, при теб как е , питам защото имаш Нептун в 4 дом и У4 е в съвпад със Уран :rolleyes: У10 каре Плутон, родителската ос

Мда, с Нептун в 4-ти дом, си имам баща алкохолик, а детството ми си го прекарах доста самотен и неразбран. Родителите ми са простодушни хорица и от малък им направих впечатление, че съм донякъде самостоятелен. Не са се бъркали в нито един аспект от развитието ми, а майка ми е единствения човек, който ме е насърчавал и поддържал (и до ден днешен), но никога не е заемала авторитетна позиция. Предвид проблемите на баща ми, той най-малко би могъл да се яви като авторитет. Така, че - права си в тази интерпретация, наистина имам липси в детството си и го осъзнавам отдавна.

като прочетох това,ми изникна, че Марс Близнаци У7, дали пък за бъдещата ти брачна половинка,
това да е втори брак  :rolleyes:

Дано, щото ме ужасява мисълта за развод.  :-\

според мене по разпределението на елементи той е огнено -въздушен тип, като най-преобладаващ е огненият елемент.

И аз се самоопределям като такъв, дори името ми е огнен тип. :D
« Последна редакция: Август 13, 2010, 04:32:46 pm от Tornquist »
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #2605 -: Август 13, 2010, 05:00:47 pm »
30-31 год. казах за жената с главно Ж

дир.Венера съвпад Слънце
прогр.Луна съвпад Венера,а Луна У 10
прогр.Марс У7 сменя знака и е в сходящ съвпад с МС,

« Отговор #2606 -: Август 13, 2010, 05:07:59 pm »
Моето мнение по татз карта, на пръв поглед е, че този човек ще има брак с помлада от него жена и вероятността тя да е чужденка е много голяма. Също така може да се запознаят чрез работата. Роденият има карма откъм брак и сериозно съжителство и трябва да развивеа именно това, иначе личността идва с опит от минали препраждания. Венера, отквадратирана от Сатурн, Уран и Нептун дава дсота проблеми в любовта - съмнения в партнъора, заблуди. Тау квадратурата Луна - Слънце  - Плутон, дава една ранима обсебваща и искаща да бъде обсебена душа, търсеща или всичко или нищо в една връзка.Мился, че основнияе пробелм в любовта идва от липсата или разминаването в комуникацията с партнъора. Управител на АСЦ в съвпад с ДСЦ дава непрекъснат стремеж към партнъорство, за да се чувства човекът добре и пълноценен. Доста противореччива карта отностно партнъорства - хем неистово желание да е с някой, хем трудно се заръджа с човек до себе си, трудни отношения като цяло. И тъй като картата сочи /според мене/, че бъдещата съпруга/жена ще е по-млада, мисля, че за брак може да се говори след Сатурновия възврат - 30/31години.

До тогава - пътуване, свобода, но и авантюри няма да липсват, определено!  :blink:

« Отговор #2607 -: Август 13, 2010, 05:11:53 pm »
Пропуснах да отбележа, че има много голяма вероятност за 2 по-сриони връзки, които могат да преминат в брак.

« Отговор #2608 -: Август 13, 2010, 05:15:14 pm »

дир.Венера съвпад Слънце

:'( Доста плашещо ми звучи това. Сетих се да питам за деца, там съвсем нищо не разбирам. Само една луна в 5-ти дом, не ми казва много.

« Отговор #2609 -: Август 13, 2010, 05:22:12 pm »

дир.Венера съвпад Слънце

:'( Доста плашещо ми звучи това. Сетих се да питам за деца, там съвсем нищо не разбирам. Само една луна в 5-ти дом, не ми казва много.

е кво плашещо има?? Един мъж трябва до 30 да прави кариера и пари! Щото като ти се друсне жената с децата да те питам как ще ги гледаш .. трябва да си зрял характер, за да имаш сериозни отношения, за мене лично момче на 23 не е мъж и не можем да говорим за зрялост, защото съм убедена, че има мноого още да се развива и тепърва да разбира какво иска. А и мъжете тр да имат повече гаджета, преди да преминат към по-сриони отношения, така че всяко разочарование и всяка връзка те прави по-зрял! Не знам....то иа з съм на 25 и  нямам гадже /и не съм имала сериозно/ и само подсмърчам, ама ..... абе не знам, писна ми от разочарования в любовта, ама вече, няма ли някой да се похвали със споделена любов .. :( ех...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2610 -: Август 13, 2010, 05:25:05 pm »
Властен, може би. Усещам, че съм обсебващ на моменти, но се старая да смекча това у себе си. За фриволен, не мисля, че съм такъв, дори напротив - доста задълбавам за някои неща.

Странно , всички търсим астрологията по време на твърдите аспекти на Уран към наталната си позиция! :blink: ;)
Слънце в телец - критичен градус. Ината е в пълни обороти... :blink:
Брак -да , деца 1, но ще е достатъчно за 10.  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2611 -: Август 13, 2010, 05:29:02 pm »
Както сама отбеляза по-горе, една стабилна връзка, ме кара да се чувствам пълноценен. Кризите в любовта ме съсипват ментално и точно сега се намирам в една дупка. А плашещо ми звучи, защото тъкмо си стъпя на краката (а това ми отнема доста време) и направя нещо с живота си (или започна да правя) и идва някоя femme fatale, която да обърка вътрешния ми мир. И в тоя ред на мисли, се чудя каква кариера ще правя, при условие, че се чувствам толкова зависим от един такъв баланс в любовта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2612 -: Август 13, 2010, 05:29:10 pm »
Ще съм ти безумно благодарен, ако намериш време да ми кажеш нещо повече.

Забравих да кажа (докато обикалях напред-назад, го мислех), че също така не те виждам много време като наемен работник. Има потенциал да създадеш нещо свое и с бъдещата ти половинка да работите по съвместни проекти, може и някакъв общ бизнес /занаят/. Щом казваш, че с дизайн се занимаваш, никак не е изключено и тя да има някаква връзка с изкуството. Като поразгледам някои производни карти, ще уточня някои детайли, ако видя нещо по-различно от това, което ти казвам дотук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2613 -: Август 13, 2010, 05:34:19 pm »
Както сама отбеляза по-горе, една стабилна връзка, ме кара да се чувствам пълноценен. Кризите в любовта ме съсипват ментално и точно сега се намирам в една дупка. А плашещо ми звучи, защото тъкмо си стъпя на краката (а това ми отнема доста време) и направя нещо с живота си (или започна да правя) и идва някоя femme fatale, която да обърка вътрешния ми мир. И в тоя ред на мисли, се чудя каква кариера ще правя, при условие, че се чувствам толкова зависим от един такъв баланс в любовта.

Неее , тя все още не е дошла :blink: , има време ще дойде!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2614 -: Август 13, 2010, 05:36:29 pm »
Дано, щото ме ужасява мисълта за развод.

Това по приляга на Сатурн в 7 дом, а не на Меркурий и Юпитер там, при това в Овен.  ;D А щом двамцата са в съвпад със Северния възел, според мен някои формалности, свързани с брака, би трябвало да изиграят някаква роля в живота и отношенията ти... Но още е твърде рано да се говори за това, не съм гледала тайминга, за който споменах по-горе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2615 -: Август 13, 2010, 05:37:16 pm »
Забравих да кажа (докато обикалях напред-назад, го мислех), че също така не те виждам много време като наемен работник. Има потенциал да създадеш нещо свое и с бъдещата ти половинка да работите по съвместни проекти, може и някакъв общ бизнес /занаят/. Щом казваш, че с дизайн се занимаваш, никак не е изключено и тя да има някаква връзка с изкуството. Като поразгледам някои производни карти, ще уточня някои детайли, ако видя нещо по-различно от това, което ти казвам дотук.

Ако трябва да съм искрен, такова нещо със свой бизнес отдавна обмислям (може би от около година). Идеите ми зреят още, а желанието ми беше да го споделя с бившата си (уви) приятелка, която също е дизайнер.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2616 -: Август 13, 2010, 06:03:48 pm »
Забелязвам при някои седмодомни стелиуми идентифициране на личността с другия. Връзката това съм Аз. :-\
Не изнасилвай ситуциите и любовта/отношенията ще дойдат по естествен начин.
п.п.Аз също имам натоварен 7 дом, но имах страх от това да не се изгубя във връзките и странното е, че когато най-много съм се опитвала да ги избягвам, са ми сеизсипвали по много. Когато съм търсела връзка.....СУША. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2617 -: Август 13, 2010, 06:10:05 pm »
Забелязвам при някои седмодомни стелиуми идентифициране на личността с другия. Връзката това съм Аз. :-\
Не изнасилвай ситуциите и любовта/отношенията ще дойдат по естествен начин.
п.п.Аз също имам натоварен 7 дом, но имах страх от това да не се изгубя във връзките и странното е, че когато най-много съм се опитвала да ги избягвам, са ми сеизсипвали по много. Когато съм търсела връзка.....СУША. :blink:

офффффф, :( :( и аз! и на гърба си го нося!

*

Divna

« Отговор #2618 -: Август 13, 2010, 06:10:20 pm »
Добре дошъл, Tornquist!

Поздравления за хубавия изказ, който имаш.
Не се отчайвай, хубавото тепърва ти предстои  :blink:.
Наскоро ли се раздели с приятелката си (края на пролетта, началото на лятото)? И завинаги ли е затворена вратичката?  

« Отговор #2619 -: Август 13, 2010, 06:31:06 pm »

Ако трябва да съм искрен, такова нещо със свой бизнес отдавна обмислям (може би от около година). Идеите ми зреят още, а желанието ми беше да го споделя с бившата си (уви) приятелка, която също е дизайнер.

ако не е тайна колко време продължи връзката ви и какво ви раздели