Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861393 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2820 -: Август 16, 2010, 04:37:16 pm »
..... Изключвам гурбетчиите.

и да не забравим тези, които са продали много дини  ;D

;D ;D в сезона на дините! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2821 -: Август 16, 2010, 05:07:44 pm »
Колко бездънна и колко сложна е тзи тема... За снахите и свекървите...

мм даа такава е! дори и да ми скочите ми е все тая, но аз не бих гледала /вече бившата си/ свекърва. и ще ви кажа защо  :blink:

когато се омъжих приех всички роднини като мои собствени и ги заобичах типично по нептуновски предварително - все пак бяха роднини на съпруга ми. обаче още от началото свекито идва у дома и започва да ме нарича "путка заспала" /шефе сори, ама да си го кажа/ и да ми обяснява, че за нищо не ставам.

да то е ясно, че като бях на 18,5 години дори и кафе не можех да си направя, ама мъжо не протестираше ами двамата се учехме да готвим. ние между нас си проблеми нямахме, но дъртата уруспия не миряса да идва и да ме трови и да образува скандали помежду мен и съпружието. после като се родиха децата не ги е гледала и един ден - само по няколко часа, през които или им крещеше,или ги биеше, или ги тъпчеше с храна насила докато не повърнат... абсолютно смахнато куку... борела съм се по всякакъв начин с това бедствие. после пък един ден аз още млада булка и не моа се оправя от сутрин до вечер и с манджите и с бебето и тя луда работа - стигах до рев, че няма кой да ми помогне, щото мъжо на работа, а тая пача идва и ми хвърля мръсните си дрехи и ми вика: това ще го опереш в пералнята, а това го искам на ръка! и кога ще наготвиш, че съм гладна!

малииииииииии, ми честно казано изтърпях точно 5 дни и казах на мъжо: или аз си тръгвам или тя! не съм ничия прислуга и тя вместо да ми помага, тя ме тровеше до откат.
после пък като се разведох, три пъти ми прави магии за смърт и не спираше да ме трови докато не подадох жалба в полицията. децата ми никога не са я харесвали и винаги се крият от нея като я видят - просто не могат да я понасят. и то имайте в предвид, че аз не ги подкукуросвам - това си е техен избор...

толкова тормоз съм видяла от тази жена, че не е истина. простила съм и всичко отдавна, но никога няма да я гледам - за нищо на света. мога да и наготвя и да и занеса чиния храна, но само до там - нищо повече. и никой няма право да ме съди за това!

и това, което ви разказвам е само върха на айсберга. има толкова много неща, че направо е кошмарно, но не ми се припомнят...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2822 -: Август 21, 2010, 01:24:45 pm »
Да се опитаме да прогнозираме кога ще се роди бебчо, предвид това,че жената вече е в 9 месец може би трябва да се гледат транзитите на Луната.Според мен в близките два дена,заради квадратурата на тр. марс (упр.на 4 дом) към слънцето упр. на 8 дом.В момента и тр.Луна е върху слънцето.Вие как мислите?
Ето картите

*

Vision

• 3523
« Отговор #2823 -: Август 21, 2010, 01:28:21 pm »
Да се опитаме да прогнозираме кога ще се роди бебчо, предвид това,че жената вече е в 9 месец може би трябва да се гледат транзитите на Луната.Според мен в близките два дена,заради квадратурата на тр. марс (упр.на 4 дом) към слънцето упр. на 8 дом.В момента и тр.Луна е върху слънцето.Вие как мислите?
Ето картите

сигурно ще роди на 24-ти, на пълнолуние..тогава в родилните отделения не могат да подвият крак от раждания..дано всичко да е наред.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #2824 -: Август 21, 2010, 01:32:07 pm »
Lina_re, ако може данните, за сверка и по другите методи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2825 -: Август 21, 2010, 01:33:57 pm »
Като  кацне Венера на МЦ би следвало да има раждане , венера е упр. на 5-ти дом.
А къде е прогресивната луна?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2826 -: Август 21, 2010, 01:49:39 pm »
Транзитна Венера съвпад с Плутон натален

« Отговор #2827 -: Август 21, 2010, 03:10:01 pm »
Като  кацне Венера на МЦ би следвало да има раждане , венера е упр. на 5-ти дом.
А къде е прогресивната луна?
Ето картата

*

Asol

• 4140
« Отговор #2828 -: Август 21, 2010, 03:23:46 pm »
Ха, интересно - има си стабилни индикации за раждане. Аз нали съм скептик де  :-[ Ще се включа като поразгледам. :blink:
« Последна редакция: Август 21, 2010, 05:54:40 pm от Asol »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2829 -: Август 21, 2010, 03:28:51 pm »
Ето картите

Имам процедурно питане - този "бебчо" втори ли е, момче ли е и от коя дата е влязла в 9-я месец? Това също е важно. За първите две питам от любопитство. Според мен по-вероятно е да роди на 23 - Луната е в съвпад с нат. Венера или на 26 - Луната е в съвпад с прогресивна Венера. Но, ако е в първите дни на 9 месец, може и да не е тогава. На 23 и транзитния Марс е в съвпад с МЦ.  ;)

« Отговор #2830 -: Август 21, 2010, 03:36:45 pm »
Второ раждане е,според лекарите е момиче.Термина е 3 септември т.е вече е потчи на финала.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2831 -: Август 21, 2010, 03:45:59 pm »
Според мен раждането ще е след 28 август  :blink: Вероятна е оперативна намеса.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2832 -: Август 21, 2010, 03:51:07 pm »
Може да роди на 23 август или на 1 септември. За 23 съм написала защо мисля така, а на 1 септември Луната прави тригон с прогресивната Луна, после с прогресивното Слънце и нат. Венера и към транзитните Марс/Венера и МЦ във Везни.  А първото дете какво е, момче ли е или момиче? На куспидата на 5 дом е Телец - женски знак, пък самата Венера е в мъжки знак. На куспидата на 7 дом е мъжки знак Близнаци, пък Мерка е в женски знак. В някои карти е трудно да се определи отраз пола.  :blink:
« Последна редакция: Август 27, 2010, 07:34:41 pm от Скарлет »

« Отговор #2833 -: Август 21, 2010, 03:52:14 pm »
Според мен раждането ще е след 28 август  :blink: Вероятна е оперативна намеса.
Защо мислиш,че ще има оперативна намеса?

« Отговор #2834 -: Август 21, 2010, 03:54:47 pm »
Първото дете е момиче,сега пак чакат момиче. :blink:
Много се надявам всичко да е наред.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2835 -: Август 21, 2010, 04:00:00 pm »
Чакай пак да питам - а първото раждане тежко ли беше или беше със секцио? Венера е в квадрат с Уран. В момента Плутон е в съвпад с управителя на 7 дом - второто дете. Може би това има предвид Асол. Но в натала Меркурий няма такива аспекти...само квадрат със Сатурн, което може да даде малко забавяне или затруднения. Ми, Меркурий е в женски знак.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2836 -: Август 21, 2010, 04:05:09 pm »

Много се надявам всичко да е наред.

Пусни по някое време хорар и ще го видим.  ;)

« Отговор #2837 -: Август 21, 2010, 04:13:23 pm »
Чакай пак да питам - а първото раждане тежко ли беше или беше със секцио? Венера е в квадрат с Уран. В момента Плутон е в съвпад с управителя на 7 дом - второто дете. Може би това има предвид Асол. Но в натала Меркурий няма такива аспекти...само квадрат със Сатурн, което може да даде малко забавяне или затруднения. Ми, Меркурий е в женски знак.  :rolleyes:
Първото раждане е минало леко,бързо, безпроблемно и без оперативни намеси.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2838 -: Август 21, 2010, 04:23:12 pm »
Първото раждане е минало леко,бързо, безпроблемно и без оперативни намеси.

и това ще мине леко и безпроблемно ,най-много леко цепване. Момиче е и според мен заради Венерата ,която първо видях...

*

Asol

• 4140
« Отговор #2839 -: Август 21, 2010, 04:29:49 pm »
Поради квадратурата на Венера с Уран. Може и да не е така. Във всеки случай струва ми се, че няма да преноси бебето извън термина.  :blink: