Колко бездънна и колко сложна е тзи тема... За снахите и свекървите...
мм даа такава е! дори и да ми скочите ми е все тая, но аз не бих гледала /вече бившата си/ свекърва. и ще ви кажа защо :blink:
когато се омъжих приех всички роднини като мои собствени и ги заобичах типично по нептуновски предварително - все пак бяха роднини на съпруга ми. обаче още от началото свекито идва у дома и започва да ме нарича "путка заспала" /шефе сори, ама да си го кажа/ и да ми обяснява, че за нищо не ставам.
да то е ясно, че като бях на 18,5 години дори и кафе не можех да си направя, ама мъжо не протестираше ами двамата се учехме да готвим. ние между нас си проблеми нямахме, но дъртата уруспия не миряса да идва и да ме трови и да образува скандали помежду мен и съпружието. после като се родиха децата не ги е гледала и един ден - само по няколко часа, през които или им крещеше,или ги биеше, или ги тъпчеше с храна насила докато не повърнат... абсолютно смахнато куку... борела съм се по всякакъв начин с това бедствие. после пък един ден аз още млада булка и не моа се оправя от сутрин до вечер и с манджите и с бебето и тя луда работа - стигах до рев, че няма кой да ми помогне, щото мъжо на работа, а тая пача идва и ми хвърля мръсните си дрехи и ми вика: това ще го опереш в пералнята, а това го искам на ръка! и кога ще наготвиш, че съм гладна!
малииииииииии, ми честно казано изтърпях точно 5 дни и казах на мъжо: или аз си тръгвам или тя! не съм ничия прислуга и тя вместо да ми помага, тя ме тровеше до откат.
после пък като се разведох, три пъти ми прави магии за смърт и не спираше да ме трови докато не подадох жалба в полицията. децата ми никога не са я харесвали и винаги се крият от нея като я видят - просто не могат да я понасят. и то имайте в предвид, че аз не ги подкукуросвам - това си е техен избор...
толкова тормоз съм видяла от тази жена, че не е истина. простила съм и всичко отдавна, но никога няма да я гледам - за нищо на света. мога да и наготвя и да и занеса чиния храна, но само до там - нищо повече. и никой няма право да ме съди за това!
и това, което ви разказвам е само върха на айсберга. има толкова много неща, че направо е кошмарно, но не ми се припомнят...