Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859880 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2900 -: Август 22, 2010, 02:59:08 pm »
Някъде през септември трябва да е било това, по мои сметки. През м. март т.г., доколкото разбрах, е навлязла в шестия месец. А може би и в петия, колегите не бяха много сигурни.
Точно по времето, когато зачева, транзитният Раху е минавал в съвпад с Луната, т.е. през накшатрата, в която се намира по рождение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2901 -: Август 22, 2010, 03:04:01 pm »

И на мен би ми било интересно да разбера за съдбата на момичето и кой гледа тези бебета в момента, но няма начин. Яд ме е, че навремето не успях да й отида на гости в квартирата, когато ме канеше. Сега ако знаех адреса, щях да ида и да я потърся там, на място, живее някъде в нашия район, близо до Чаталджа...

Лили, Марс прави квадратура с Луната - управител на интерсептирания Рак в 8 дом. Ако едното бебе е починало по време или след раждането, възможно е да не е показано в картата й. Толкова акцентиран Скорпион и компанията на Марс с малефиците, натам ми бие.   :mellow: 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2902 -: Август 22, 2010, 03:08:34 pm »
Лили, Марс прави квадратура с Луната - управител на интерсептирания Рак в 8 дом. Ако едното бебе е починало по време или след раждането, възможно е да не е показано в картата й. Толкова акцентиран Скорпион и компанията на Марс с малефиците, натам ми бие.   :mellow: 

За съжаление няма как да разбера. Не е изключен и този вариант, както казваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2903 -: Август 22, 2010, 03:10:40 pm »
И е възможно това да го няма в картата...?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2904 -: Август 22, 2010, 03:12:35 pm »
Ако някой ден все пак разбера истината за обстоятелствата, свързани с нейната бременност, обещавам да ви дам обратна връзка тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2905 -: Август 22, 2010, 03:13:51 pm »
И е възможно това да го няма в картата...?

Не, ставаше дума за това, че в картата й не се вижда никаква вероятност за близнаци. А колегите на Лили са казали, че била бременна с близнаци.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2906 -: Август 22, 2010, 03:15:08 pm »
Ако едното бебе е починало по време или след раждането, възможно е да не е показано в картата й.

Конкретно затова питам дали наистина смятате така.  

Имаш предвид, че може да има показатели за по-малко, понеже може да е станало нещо такова, разбирам, но нали и това трябва да го има, загуба е.

Аз просто вече съм готова да се предам на отбора на невярващите в астрологията, ще ме спечелят с тия разминавания в много отношения, но все още драпам да си намеря обясненията, не, че нещо.  ;D
« Последна редакция: Август 22, 2010, 03:22:16 pm от sunrain »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2907 -: Август 22, 2010, 03:20:04 pm »
Ако едното бебе е починало по време или след раждането, възможно е да не е показано в картата й.

Конкретно затова питам дали наистина смятате така. 

Цитат
СКАРЛЕТ: Марс прави квадратура с Луната - управител на интерсептирания Рак в 8 дом. Ако едното бебе е починало по време или след раждането, възможно е да не е показано в картата й. Толкова акцентиран Скорпион и компанията на Марс с малефиците, натам ми бие.

Аз предполагам това. Не виждам индикации за близнаци в натала, а напрегнатия аспект на У5 към У8 и на Марс-а в съвпад с малефиците ме насочи към тази възможност.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2908 -: Август 22, 2010, 03:23:01 pm »
И ако продължа в този ред на мисли....12 дом от производните е 8 дом на първото дете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2909 -: Август 22, 2010, 03:24:28 pm »
Ясно.  :blink: Да, ако е загубила едното, това е някакъв вариант, но не се знае към момента, да.

Дано да е добре момичето, пък все ще се разбере след време.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2910 -: Август 22, 2010, 03:26:17 pm »
Дано всички да са добре. Ние само си чоплим и се упражняваме. Дано не сме прави и да е родила успешно.

*

Divna

« Отговор #2911 -: Август 22, 2010, 03:38:30 pm »
Добре сте разсъждавали по казуса. Доста неща ме впечатлиха и реших да направя аналогия с моя радикс.
Имам две живородени деца  и нека да са ми живи и здрави! Имам след второто дете една прекъсната бременост. У9 дом е Луна /третото дете/ се намира в Скорпион и прави квадратура с Марс,  който е на К8 на 3то дете. Управителят на К8 е Уран, който пък е на К12 в съвпад с Лилит.
Какво да ви кажа, направо се изумявам от точността на астрологията!

« Отговор #2912 -: Август 22, 2010, 03:42:43 pm »
по картата,която поснах, има един много точен отговор

въпроса ми е какво е станало с първото дете :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2913 -: Август 22, 2010, 03:47:00 pm »
ето картата

*

Divna

« Отговор #2914 -: Август 22, 2010, 03:49:49 pm »
Стреличка, У5 дом/Нептун/ е в 12 - детето е разделено от майката. Или е осиновено или живее в чужбина.

« Отговор #2915 -: Август 22, 2010, 03:50:38 pm »
   Първото дете, сигурно много пътува, вероятно е и да се занимава с кораби /капитан далечно плаване/ или големи превозни средства. Издигнато в обществото.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2916 -: Август 22, 2010, 04:03:01 pm »

Тъкмо ще разберем дали вярно представят производните домове. 5 дом е 1 дом на първото дете. И като броим производните домове 12 дом е 8 дом на първото дете. Вероятно е починало от свръх доза или се е отровило, заради любовно разочарование - Нептун в Скорпион. Възможно е и удавяне. 8 дом в картата е в Близнаци, а управителя Меркурий е в съвпад с Уран в 9 дом /негов 5/ - възможна внезапна смърт. Вторият управител на Риби - Юпитер, е в 1 дом /негов 9/ - предполагам, че е работил в чужбина /управлява 2 дом/ - негов 10. Момиче ли е?  :mellow:
« Последна редакция: Август 22, 2010, 04:07:39 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2917 -: Август 22, 2010, 04:14:48 pm »
Слънцето в картата управлява 10 дом, който е 6 дом на детето и е в квадрат с възлите, а в самия 10 дом /негов 6/ са Венера и Плутон. Сега като се загледам...7 дом е 3 дом на детето и Венера е в съвпад в 10 /негов 6/ с Плутон /У на негов 9 д/...и при положение, че Меркурий управлява 8 дом в картата /негов 4 - дом на края/ и е в съвпад с Уран не изключвам и катастрофа в нетрезво състояние дали от негова страна или с партньор /Меркурий управлява 11 дом в картата /негов 7/.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2918 -: Август 22, 2010, 04:18:04 pm »
Хммм, Стреличка упр. на 5-ти в 12-ти . Дали не е в затвора? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2919 -: Август 22, 2010, 04:50:36 pm »
ето една карта, какво ще кажете за децата

С Риби на куспидата на 5 дом управители на дома са Нептун и Юпитер. Нептун в 12 дом показва тайни любовни връзки /като У на 5 дом/ и възможно извънбрачно /тайно/ дете. Нептун в Скорпион е с диспозитор Марс в 9 дом - втори партньор в живота й. Венера управлява 7 и 12 домове и е в съвпад с управителя на асцендента. Предполагам, че или има развод с първия си партньор - У1 и У7 са в съвпад /Венера е в падение в Дева/ и квадратират Юпитер в 1 д. Или няма официален развод, но има дете от любовник.

Водните знаци са плодовити и Слънцето прави тригон с Юпитер, а Нептун - секстил с Венера и Плутон. Може да има 3 деца или три бременности, но с 2 деца. Нептун се свързва още и с проблеми от емоционално или психично естество. Може някое то децата да има някаква зависимост - алкохолна или наркотична - У7 /второто дете/ е в съвпад с Плутон и Венера е в падение. С ЮЛВ в 5 дом определено има карма, свързана с любовта или децата.  :-\
поздравления Скарлет , точен отговор;) ;D

психичните проблеми са при майката, но причината за тях е първото дете

Тъкмо ще разберем дали вярно представят производните домове. 5 дом е 1 дом на първото дете. И като броим производните домове 12 дом е 8 дом на първото дете. Вероятно е починало от свръх доза или се е отровило, заради любовно разочарование - Нептун в Скорпион. Възможно е и удавяне. 8 дом в картата е в Близнаци, а управителя Меркурий е в съвпад с Уран в 9 дом /негов 5/ - възможна внезапна смърт. Вторият управител на Риби - Юпитер, е в 1 дом /негов 9/ - предполагам, че е работил в чужбина /управлява 2 дом/ - негов 10. Момиче ли е?  :mellow:
да - първото дете е момиче

дойдоха да живеят в нашият вход и тя беше бременна,преместили са се за това
през соц.реализма това бе  позор за семейството, картата съм я пускала и преди,
ражда момиченце и го оставя в родилното за осиновяване, :'(

след това се жени и има двама сина, но психо-проблемите се задълбочават с годините и всички я напускат - изгони свекърва си,спи по входовете жената, девер си,мъжа си,след това се премести при родителите си и тях изгони на село, собствените й деца избягаха, неиздържайки на повтарящата се цикличност,периоди на агресивност,стигащи до пряк физ.сблъсък, със скандали, трошене, полиция и циркове и периоди на задушаваща, отровна любвеобилност,целящи пълно подчинение, ако ли не, става агресивно-разрушителна, злословеща, проклинаща, бълваща злъч:'( скандална и отблъскваща, маниакалност за чистота, за преследване, за внимание, къде сте вии,къде съм аз,
на настояшият етап е стигнала до ниво-" всичко правим за една кутия цигари" :o