ето една карта, какво ще кажете за децата
С Риби на куспидата на 5 дом управители на дома са Нептун и Юпитер. Нептун в 12 дом показва тайни любовни връзки /като У на 5 дом/ и възможно извънбрачно /тайно/ дете. Нептун в Скорпион е с диспозитор Марс в 9 дом - втори партньор в живота й. Венера управлява 7 и 12 домове и е в съвпад с управителя на асцендента. Предполагам, че или има развод с първия си партньор - У1 и У7 са в съвпад /Венера е в падение в Дева/ и квадратират Юпитер в 1 д. Или няма официален развод, но има дете от любовник.
Водните знаци са плодовити и Слънцето прави тригон с Юпитер, а Нептун - секстил с Венера и Плутон. Може да има 3 деца или три бременности, но с 2 деца. Нептун се свързва още и с проблеми от емоционално или психично естество. Може някое то децата да има някаква зависимост - алкохолна или наркотична - У7 /второто дете/ е в съвпад с Плутон и Венера е в падение. С ЮЛВ в 5 дом определено има карма, свързана с любовта или децата. 
поздравления Скарлет , точен отговор;)

психичните проблеми са при майката, но причината за тях е първото дете
въпроса ми е какво е станало с първото дете :rolleyes:
Тъкмо ще разберем дали вярно представят производните домове. 5 дом е 1 дом на първото дете. И като броим производните домове 12 дом е 8 дом на първото дете. Вероятно е починало от свръх доза или се е отровило, заради любовно разочарование - Нептун в Скорпион. Възможно е и удавяне. 8 дом в картата е в Близнаци, а управителя Меркурий е в съвпад с Уран в 9 дом /негов 5/ - възможна внезапна смърт. Вторият управител на Риби - Юпитер, е в 1 дом /негов 9/ - предполагам, че е работил в чужбина /управлява 2 дом/ - негов 10. Момиче ли е? :mellow:
да - първото дете е момиче
дойдоха да живеят в нашият вход и тя беше бременна,преместили са се за това
през соц.реализма това бе позор за семейството, картата съм я пускала и преди,
ражда момиченце и го оставя в родилното за осиновяване,

след това се жени и има двама сина, но психо-проблемите се задълбочават с годините и всички я напускат - изгони свекърва си,спи по входовете жената, девер си,мъжа си,след това се премести при родителите си и тях изгони на село, собствените й деца избягаха, неиздържайки на повтарящата се цикличност,периоди на агресивност,стигащи до пряк физ.сблъсък, със скандали, трошене, полиция и циркове и периоди на задушаваща, отровна любвеобилност,целящи пълно подчинение, ако ли не, става агресивно-разрушителна, злословеща, проклинаща, бълваща злъч:'( скандална и отблъскваща, маниакалност за чистота, за преследване, за внимание, къде сте вии,къде съм аз,
на настояшият етап е стигнала до ниво-" всичко правим за една кутия цигари"