Интересното е, че с първият човек/както и с вторият/ имам съвпад с моя Уран и неговия СЛВ. Съвпадът е точен.
Също и Венера/Сатyрн, Нептун/Уран, Марс/Слънце..
В смисъл говорим все за много интересни неща. 
И в двете карти слънце и сатурн са в 12-ти дом. В първата карта мерка е почти на к 12 , 5гр.орбис , а във втората е в 12-ти.
Т.е има за какво да си говорите , защото Слънцето в 12-ти е сигурен знак освен за закрила от звездите и за други неща ,особенно в съвпад със Сатурн. Интересно е , че първата карта носи заряда на много стар дух, Момчето е много издръжливо ,има мотивирана мисъл и е много упорито. Луната е земна и практична , той е здраво стъпил на земята , педант е , и е по-малко *екстремист* от втория.
Във втората карта прави впечатление въздушната луна и наситените анонси за паранормални способности.Твърде възможно е ,те да не са развити ,макар ,че не го вярвам. По- различното мислене и виждане на нещата и от другата страна не могат да се отрекат.
Мисля ,че и при двамата ограничението от единия родител е калило воля и чувство за отговорност. Възможно ли е да са разделени или разведени родителите им? Мисля ,че и двамата няма да живеят в България. Добри матемаци са.