Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859869 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2940 -: Август 23, 2010, 02:48:49 am »
Интересното е, че с първият човек/както и с вторият/ имам съвпад с моя Уран и неговия СЛВ. Съвпадът е точен.
Също и Венера/Сатyрн, Нептун/Уран, Марс/Слънце..
В смисъл говорим все за много интересни неща.  ;D

И в двете карти слънце и сатурн са в 12-ти дом. В първата карта мерка е почти на к 12 , 5гр.орбис , а във втората е в 12-ти.
Т.е има за какво да си говорите , защото Слънцето в 12-ти е сигурен знак освен за закрила от звездите и за други неща ,особенно в съвпад със Сатурн. Интересно е , че първата карта носи заряда на много стар дух, Момчето е много издръжливо ,има мотивирана мисъл и е много упорито. Луната е земна и практична , той е здраво стъпил на земята , педант е , и е по-малко *екстремист* от втория.

Във втората карта прави впечатление въздушната луна и наситените анонси за паранормални способности.Твърде възможно е ,те да не са развити ,макар ,че не го вярвам. По- различното мислене и виждане на нещата и от другата страна не могат да се отрекат.
Мисля ,че и при двамата ограничението от единия родител е калило воля и чувство за отговорност. Възможно ли е да са разделени или разведени родителите им? Мисля ,че и двамата няма да живеят в България. Добри матемаци са.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #2941 -: Август 23, 2010, 03:59:16 pm »
Според мен раждането ще е след 28 август  :blink: Вероятна е оперативна намеса.

Може и на 28 да е по вечерно време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2942 -: Август 24, 2010, 12:32:10 am »
Качвам карта на жена , какви са отношенията с децата , има ли такива , с каъв бизнес се занимава?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2943 -: Август 24, 2010, 09:23:02 am »
колко деца има...?
явно отношенията са трудни кармични...
има ли проблеми с авторитета си пред тях...?
може би отношенията им не са много топли, а са по-скоро като формални....и мое би тя не може да разбере защо е така, а всъщност причината е в нея.... :-\ :unsure:
Марая, пробвам само  :-[ това може да са си мои въобразяванки....
някакъв консултант е може би...  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #2944 -: Август 24, 2010, 11:01:07 am »
колко деца има...?
явно отношенията са трудни кармични...
има ли проблеми с авторитета си пред тях...?
може би отношенията им не са много топли, а са по-скоро като формални....и мое би тя не може да разбере защо е така, а всъщност причината е в нея.... :-\ :unsure:
Марая, пробвам само  :-[ това може да са си мои въобразяванки....
някакъв консултант е може би...  :-\

Ще очаквам още някой да се включи и тогава ще кажа.

« Отговор #2945 -: Август 24, 2010, 11:26:18 am »
Аз ще се пробвам по картата въпреки ,че нямам толкова познания, но ще се радвам на корекция от ваша страна.
 Първото което ми се набива в очи е,че упр. на 5-ти и 6-ти са в съвпад в 12 дом и участват в голям квадрат.Луната е в Козирог ,който не е плодовит знак и е засегната оста 6-12,което ме кара да си мисля,че жената има здравословни проблеми в това отношение и по-скоро може да няма свои собствени деца а осиновени.За Венера в 11 съм чела,че показва гледане на чужди деца.Хирон също е там ,което би могло да показва болезнена тема.   
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2946 -: Август 24, 2010, 12:07:08 pm »
И според мен тази жена няма деца, но се грижи за чужди. Има склонност към повече от един интимни партньори, чужденци. Почитателка е на бойните и водните спортове. Като че ли вярва силно в нещо. Има здравословни проблеми. И вероятно домашни любимци. За работа - фирма с търговска дейност или организация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2947 -: Август 24, 2010, 12:25:44 pm »
Аз ще се пробвам по картата въпреки ,че нямам толкова познания, но ще се радвам на корекция от ваша страна.
 Първото което ми се набива в очи е,че упр. на 5-ти и 6-ти са в съвпад в 12 дом и участват в голям квадрат.Луната е в Козирог ,който не е плодовит знак и е засегната оста 6-12,което ме кара да си мисля,че жената има здравословни проблеми в това отношение и по-скоро може да няма свои собствени деца а осиновени.За Венера в 11 съм чела,че показва гледане на чужди деца.Хирон също е там ,което би могло да показва болезнена тема.   

нещо друго можеш ли да кажеш по отношение на партньори ,работа....

*

Марая

• 28287
« Отговор #2948 -: Август 24, 2010, 12:26:30 pm »
И според мен тази жена няма деца, но се грижи за чужди. Има склонност към повече от един интимни партньори, чужденци. Почитателка е на бойните и водните спортове. Като че ли вярва силно в нещо. Има здравословни проблеми. И вероятно домашни любимци. За работа - фирма с търговска дейност или организация.

Защо мислиш така?

« Отговор #2949 -: Август 24, 2010, 01:04:46 pm »

Защо мислиш така?

Уран в 6 дом до колкото знам дава здравословни проблеми. При нея е в рак (У12) - гърдите и стомаха. Сл. знак е водолей, вероятно има проблеми с краката или кръвта.
Марая, може ли по някакъв начин работата да й е свързана с хуманитарна дейност - медицина?

« Отговор #2950 -: Август 24, 2010, 01:05:37 pm »
Основен сигнификатор на майчинството е Луната, в тази карта тя е в заточение в съвпад с Меркурий /упр.на 5 дом/ в квадратура с диспозитора си Сатурн,квадратура с Юпитер и опозиция Уран.Позицията на упр. на 5 дом в 12 дом не е благоприятна за деца.Според мен тази жена няма деца,най-вероятно около 18 годишна възраст е претърпяла гинекологична операция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2951 -: Август 24, 2010, 01:07:37 pm »

Защо мислиш така?

Уран в 6 дом до колкото знам дава здравословни проблеми. При нея е в рак (У12). Сл. знак е водолей, вероятно има проблеми с краката или кръвта.
Марая, може ли по някакъв начин работата да й е свързана с хуманитарна дейност - медицина?

Не , не работи в сверата на медицината!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2952 -: Август 24, 2010, 01:08:21 pm »
У6 и У8 ранени в 12-ти дом...плюс Сатурн и Нептун в 8-ми, Уран в 6-ти....
това за болестите....по принцип хора с акцент в 12-ти дом могат да социални или медицински работници....щом тя няма деца явно работи в подобно заведение....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2953 -: Август 24, 2010, 01:10:21 pm »
да не би да е детски психолог...?

« Отговор #2954 -: Август 24, 2010, 01:11:49 pm »

нещо друго можеш ли да кажеш по отношение на партньори ,работа....

За работата мисля,че няма да се справя а по отношение за партньорствата въпреки ,че СЛВ в първи показва в някои случаи липса на бракове а Слънцето във Водолей и първи дом няма да е от тези ,които лесно се водят за носа ,си мисля по-скоро,че жената е с два брака,като първия може да е бил доста болезнен.Има и интерсептиран знак във 7-ми,което също би показвало възможност за повече от един брак.Мисля,че е чувствителна но и своенравна.Намирам връзка между 9-ти и 10-ти дом.Упр на 9-ти Венера е в СТрелец в 11ти и прави аспекти с уп. на МС Марс и Плутон.Марс като упр на МС е в 9-ти .Упр на 6-ти работата е в 12-ти.Може професията да е свързана по някакъв начин с чужбина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2955 -: Август 24, 2010, 01:58:06 pm »
Деметра , има само един брак!

« Отговор #2956 -: Август 24, 2010, 02:55:40 pm »

А имала ли е преди брака друга сериозна връзка?Кажи поне дали има нещо вярно в това ,което съм писала. :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #2957 -: Август 24, 2010, 02:58:20 pm »

А имала ли е преди брака друга сериозна връзка?Кажи поне дали има нещо вярно в това ,което съм писала. :(

Не ,не е имала друга връзка!
Давай смело ,мисли :blink: ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2958 -: Август 24, 2010, 03:07:00 pm »
да не би да е вдовица..? :-\ :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2959 -: Август 24, 2010, 03:17:24 pm »
да не би да е вдовица..? :-\ :unsure:

НЕ...