Това е картата на мойта учителка по астрология :blink: и първия астролог който познавам в живота си от далечната 1992г.
Има дъщеря , която преди около 10г. я ограби ,беше зависима / на твърдо/ и беше неадекватна. Жената е разведена ,мъжът и е бил стрелец/Венера планетата на любовта в натала й се намира в стрелец/, развежда се ,защото след време разбира ,че не може да е женена за всичките си приятели /стрелец-11/. Преди години ,дъщеря и преживява шок и така изведнъж спира с горивото- умира нейн приятел от свръхдоза. Омъжва се за канадец ,който има страхотен бизнес свързан с полезни изкопаеми и пътува много из Европа. Луната в 12-ти дом показва ,че тя предпочита самотата. Наред с това уран в 6-ти дом дава инфо ,че тя ежедневно работи по темите на уран. уран в твърд аспект с меркурий е гаранция за висши дирения и прозрения ,работа с астрология. освен това в наталната карта има аспект на меркурий и сатурн-квадратура. Мерка в знака на козирога дава методично и стабилно мислене ,реално и заземено. На мц в картата има марс на трон ,сатурн е в екзалтация, в 8-ми дом заедно с нептун. дома на окултното и тайното.
В един миг ,когато при нея отиват тези ,които сега познаваме от екрана и и предлагат да започне работа с тях по съвместни проекти свързани с телевезията ,тя категорично отказва с мотива -аз имам луна в 12-ти , а слънцето макар и в първи дом е в неподходящ аспект към МЦ.
Това е учителката на покойния ИВ.Станчев.
Много добър професионалист , много коректен и точен предактивен астролог ,уникален астропсихолог/завършила е психология,дълги години беше асистент в катедрата по психология на Софийския университет/ , има като заболяване псориазис....