Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861844 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2960 -: Август 24, 2010, 04:02:11 pm »
Марайче,дай поне едно жокерче,че аз съм блокаж.Айде и още някой да се включи да помага :-\ :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2961 -: Август 24, 2010, 04:03:48 pm »
Марайче,дай поне едно жокерче,че аз съм блокаж.Айде и още някой да се включи да помага :-\ :blink:

Има една дъщеря.разведена е... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2962 -: Август 24, 2010, 05:13:45 pm »
Да казвам ли вече или иска още някой да опита! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2963 -: Август 24, 2010, 05:33:15 pm »
казвай... :unsure: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #2964 -: Август 24, 2010, 05:52:05 pm »
Това е картата на мойта учителка по астрология :blink: и първия астролог който познавам в живота си от далечната 1992г.
Има дъщеря , която преди около 10г. я ограби ,беше зависима / на твърдо/ и беше неадекватна. Жената е разведена ,мъжът и е бил стрелец/Венера планетата на любовта в натала й се намира в стрелец/, развежда се ,защото след време разбира ,че не може да е женена за всичките си приятели /стрелец-11/. Преди години ,дъщеря и преживява шок и така изведнъж спира с горивото- умира нейн приятел от свръхдоза. Омъжва се за канадец ,който има страхотен бизнес свързан с полезни изкопаеми и пътува много из Европа. Луната в 12-ти дом показва ,че тя предпочита самотата. Наред с това уран в 6-ти дом дава инфо ,че тя ежедневно работи по темите на уран. уран в твърд аспект с меркурий е гаранция за висши дирения и прозрения ,работа с астрология. освен това в наталната карта има аспект на меркурий и сатурн-квадратура. Мерка в знака на козирога дава методично и стабилно мислене ,реално и заземено. На мц в картата има марс на трон ,сатурн е в екзалтация, в 8-ми дом заедно с нептун. дома на окултното и тайното.
В един миг ,когато при нея отиват тези ,които сега познаваме от екрана и и предлагат да започне работа с тях по съвместни проекти свързани с телевезията ,тя категорично отказва с мотива -аз имам луна в 12-ти , а слънцето макар и в първи дом е в неподходящ аспект към МЦ.
Това е учителката на покойния ИВ.Станчев.
Много добър професионалист , много коректен и точен предактивен астролог ,уникален астропсихолог/завършила е психология,дълги години беше асистент в катедрата по психология на Софийския университет/ , има като заболяване псориазис....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2965 -: Август 24, 2010, 06:06:04 pm »
Това е картата на мойта учителка по астрология :blink: и първия астролог който познавам в живота си от далечната 1992г.

Хм, интересно. Дори мислех да питам дали работата й е свързана по някакъв начин с преподаване. Има съвпад на Меркурий и Юпитер в 10 дом в навамша като мен. Чудех се какъв може да е бизнесът, за който споменаваш, и нищо не ми дойде като идея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2966 -: Август 24, 2010, 06:15:08 pm »

Хм, интересно. Дори мислех да питам дали работата й е свързана по някакъв начин с преподаване. Има съвпад на Меркурий и Юпитер в 10 дом в навамша като мен. Чудех се какъв може да е бизнесът, за който споменаваш, и нищо не ми дойде като идея.

А от твойте карти вижда ли се астрологията ,като призвание и ежедневна рутинна работа?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2967 -: Август 24, 2010, 06:18:45 pm »
Марая, Сатурн и тримцата след него са ретроградни при нея. Ти как го тълкуваш, предвид това, че я познаваш като личност?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2968 -: Август 24, 2010, 06:38:17 pm »
Марая, Сатурн и тримцата след него са ретроградни при нея. Ти как го тълкуваш, предвид това, че я познаваш като личност?

Много е последователна ,има спартанска дисциплина , хигиена на контактите , често е обърната навътре към себе си.
Няма да забравя навремето ,като дъщеря й и въртеше номерата , тя като всяка майка се ядосваше ужасно /била съм неволно свидетел и тел.разговори и на семейни сцени/ , винаги след конфликта -откривайки астрологичното обяснение ,тя търсеше първо вината у себе си ,заложеното в картата си ,а след това у дъщеря си.
Виж обаче колко работя Съни в тази карта производните домове...7ми от 5-ти /брака на детето в чужбина! и стрелеца там :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2969 -: Август 24, 2010, 07:19:44 pm »
Марая, твоята учителка цял живот само с астрология ли се занимава?
Защото повечето съвременни астролози имат и друга професия, с която се интегрират в обществото, обикновено астрологията е допълнителна "екстра". В България е трудно да бъдеш само и единствено астролог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2970 -: Август 24, 2010, 07:21:47 pm »
Марая, твоята учителка цял живот само с астрология ли се занимава?
Защото повечето съвременни астролози имат и друга професия, с която се интегрират в обществото, обикновено астрологията е допълнителна "екстра". В България е трудно да бъдеш само и единствено астролог.

Психология и астрология! Преподавател в Софийския университет!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2971 -: Август 24, 2010, 07:27:05 pm »

Тогава в картата би трябвало да потърсим къде е дефинирана преподавателската й професия, както и това, че работата й ще е свързана с хора, групи... Астрологията вече е допълнителна квалификация към основната, но при нея сигурно е и призвание. Тук вероятно ключова роля е изиграл съвпадът на Луната с Меркурий в опозиция с Уран и квадрат със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2972 -: Август 24, 2010, 07:37:22 pm »
В пуснатия хороскоп има показания за много възможности в професионален план - за юрист - Венера управлява 9 дом /висшето образование/ и е в Стрелец, за преподавател - Марс като У10 дом и намиращ се в 9, както и Венера в Стрелец, психолог - Луната /У6/ в Козирог в 12 дом с диспозитор Сатурн в 8 дом в съвпад с Нептун, Марс в Скорпион. Уран в 6 дом с диспозитор Луна в 12 дом дава възможност за работа като и като астролог. Но би могла успешно да бъде лекар или мед. сестра... и т.н.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2973 -: Август 24, 2010, 07:37:47 pm »
Лили ,Юпитер секстил слънце-учител :blink: ;) и управителя на мц-марс в 9-ти дом-висшето учебно заведение.
така мисля аз! Юпитер във втори дом също дава пари от преподаване ,висши знания по принцип. Така в тази карта виждаме и успешен бизнес по 2-ри дом ,чрез юпитерови изяви...допълва се и от упр. на 2-ри дом на к9-нептун.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2974 -: Август 24, 2010, 07:40:00 pm »

Тогава в картата би трябвало да потърсим къде е дефинирана преподавателската й професия, както и това, че работата й ще е свързана с хора, групи... Астрологията вече е допълнителна квалификация към основната, но при нея сигурно е и призвание. Тук вероятно ключова роля е изиграл съвпадът на Луната с Меркурий в опозиция с Уран и квадрат със Сатурн.
  Мисля, че груповата работа се вижда от Венера в 11 дом и в тригон към Плутон в 7 - У на 10.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2975 -: Август 24, 2010, 07:40:35 pm »
Не е нужно да имаш Слънце в мажорен аспект с Юпитер, за да преподаваш нещо.
Познавах навремето жена с АС Стрелец и Слънце в съвпад с Юпитер в Лъв - нищо общо с преподавателската и образователна дейност нямаше.
По-скоро бих го търсила по Меркурий в аспект със Сатурн, макар че и това не е никаква гаранция. То е ясно, че факторите са комплексни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2976 -: Август 24, 2010, 07:47:29 pm »
Всъщност дори имам наблюдания, че мажорен аспект между Меркурий и Сатурн се среща много по-често в картите на преподавателите и хората, чиято изява е свързана с академични среди, отколкото аспект Меркурий-Юпитер.
В Джйотиш Меркурий и Юпитер се свързват с астролозите и астрологията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2977 -: Август 24, 2010, 07:50:06 pm »

Мисля, че груповата работа се вижда от Венера в 11 дом и в тригон към Плутон в 7 - У на 10.

Тя никога не се е занимавала с групова работа. Тя е преподавател - ндивидуализма е ясно подчертан от аспекта на марс  и слънце. асц се упр. от сатурн в 9-ти , а слънцето от уран в 6-ти.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #2978 -: Август 24, 2010, 07:58:07 pm »
Не е нужно да имаш Слънце в мажорен аспект с Юпитер, за да преподаваш нещо.Познавах навремето жена с АС Стрелец и Слънце в съвпад с Юпитер в Лъв - нищо общо с преподавателската и образователна дейност нямаше.
По-скоро бих го търсила по Меркурий в аспект със Сатурн, макар че и това не е никаква гаранция. То е ясно, че факторите са комплексни.

Не е задължително ,но е един от факторите.Все по-често напоследък се убеждавам ,че в астрологията нищо не е задължително. В картата и обаче тоси аспект присъства и е един от факторите. а юпитер е гурото...в аспект с творчеството , което свързвам със слънцето във водолей-нетрадиционите и висши прозрения и знания в нейния случай е един от факторите за преподавателска дейност....
още повече , че в 9-ти дом откриваме диспозитора на юпитер -марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2979 -: Август 24, 2010, 08:00:38 pm »
Всъщност дори имам наблюдания, че мажорен аспект между Меркурий и Сатурн се среща много по-често в картите на преподавателите и хората, чиято изява е свързана с академични среди, отколкото аспект Меркурий-Юпитер.
В Джйотиш Меркурий и Юпитер се свързват с астролозите и астрологията.

:o мислех ,че има отношение сатурн, а то юпитер и меркурий....