Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861097 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2980 -: Август 24, 2010, 08:05:45 pm »
При положение, че Уран й аспектира Луната и има водолейско Слънце, предполага се че би трябвало да е индивидуалист. Вероятно е борбена жена заради аспекта Слънце/Марс. Марс и е най-високо издигната планета, заедно със Сатурн. Най-вероятно е отговорен човек. В картата има голям квадрат или така ми се струва.

При положение, че куспидата на 6 е в знака рак, а Луната е аспект с Уран, нищо чудно че се занимава с астрология, а с Луната в 12 дом вероятно е интуитивна и усеща нещата.
« Последна редакция: Август 24, 2010, 08:13:54 pm от Asol »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2981 -: Август 24, 2010, 08:09:22 pm »
Марая, жената от картата има ли някакви по-сериозни заболявания?
Тази конфигурация квадрат е доста изтощителна от към житейски събития.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2982 -: Август 24, 2010, 08:13:57 pm »
Тя никога не се е занимавала с групова работа. Тя е преподавател - ндивидуализма е ясно подчертан от аспекта на марс  и слънце. асц се упр. от сатурн в 9-ти , а слънцето от уран в 6-ти.....

Преподаването не е ли пред аудитория?
Мислех, че в университетите преподаването е повече групова работа, отколкото индивидуална.
А пък астрология може да се преподава и индивидуално, и в група разбира се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2983 -: Август 24, 2010, 08:48:50 pm »
Тя никога не се е занимавала с групова работа. Тя е преподавател - ндивидуализма е ясно подчертан от аспекта на марс  и слънце. асц се упр. от сатурн в 9-ти , а слънцето от уран в 6-ти.....

Преподаването не е ли пред аудитория?
Мислех, че в университетите преподаването е повече групова работа, отколкото индивидуална.

А пък астрология може да се преподава и индивидуално, и в група разбира се.

Това , че преподава на група и на стусенти не я прави групажна. Под работа в група аз разбирам други неща! В група работи колектив от фирма -маркетингов отдел , финансов отдел ,юридически. там където единия прави едно ,другия друго ,за да се получи продукта. Преподавателската дейност е индивидуална , преподадавал ми е само един професор по опр еделена специалност в ХТИ , а не 10 по специалността.
А астрология групово никога не е преподавала ,защото винаги е искала да даде най-доброто на този ,който иска да научи и според нея за астролог се иска много! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2984 -: Август 24, 2010, 08:49:46 pm »
Марая, жената от картата има ли някакви по-сериозни заболявания?
Тази конфигурация квадрат е доста изтощителна от към житейски събития.

Все още не  :blink:! Но знае кога ,опасна работа е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2985 -: Август 24, 2010, 09:01:35 pm »
Това , че преподава на група и на стусенти не я прави групажна.

За мен преподаването пред аудитория, включваща повече от един-двама души, е работа с група, което имах предвид. Работата на един научен сътрудник в някой университет също е групова, защото предполага екипност. Има разделение по катедри, доценти, асистенти и т.н. Това е колективна работа, когато си ангажиран в обществена институция. Не знам, може би има и независими преподаватели, които обикалят от ВУЗ на ВУЗ и изнасят лекции, не са ангажирани в екип. Тук има повече индивидуализъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2986 -: Август 24, 2010, 09:17:06 pm »
Според мен един практикуващ астролог работи и с колективни енергии, и с индивидуални.
Вярно е, че консултациите протичат на четири очи с клиента, има и индивидуално обучение.
Но има и обучение в група, има създване на специализирани сайтове, публикации, издателска дейност - всичко, което е предназначено за широката аудитория, за групата, за колективното съзнание.  :blink:
Астрологът може и да е индивидуалист, но той борави с енергията на групата, затова обикновено в картата му има връзка и с 11 дом. А за астролога-практик в интерес на истината не съм се замисляла кои домове трябва да са подчертани при него. При всички положения, когато астрологията се превръща в занаят (а от някои и в бизнес), би трябвало да е застъпен и земният елемент по някакъв начин или може би земя/въздух, а също сатурнови аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2987 -: Август 24, 2010, 09:28:36 pm »
Според мен един практикуващ астролог работи и с колективни енергии, и с индивидуални.
Вярно е, че консултациите протичат на четири очи с клиента, има и индивидуално обучение.
Но има и обучение в група, има създване на специализирани сайтове, публикации, издателска дейност - всичко, което е предназначено за широката аудитория, за групата, за колективното съзнание.  :blink:

Лили , не отртичам ,но за каква група , за какви саитове говорим в онези години 1980 ....тогава и нет нямаше и компа го нямаше....Тя е от онези които са били заедно с МАКСИМ -Бог да го прости ,за който си говорехме с Леон в Несебър.

Астрологът може и да е индивидуалист, но той борави с енергията на групата, затова обикновено в картата му има връзка и с 11 дом.[/b] А за астролога-практик в интерес на истината не съм се замисляла кои домове трябва да са подчертани при него. При всички положения, когато астрологията се превръща в занаят (а от някои и в бизнес), би трябвало да е застъпен и земният елемент по някакъв начин или може би земя/въздух, а също сатурнови аспекти.

Всеки астролог е индивидуалист именно заради Уран.
Елемента земя не знам ,както и въздух не знам дали трябва да е застъпен , знам ,че тя найстина е астролог и знам ,че грешка няма.....При нея съм изпратила много хора ,които са били готови да си платят цената-недоволни няма... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2988 -: Август 24, 2010, 09:53:23 pm »
Лили , не отртичам ,но за каква група , за какви саитове говорим в онези години 1980 ....тогава и нет нямаше и компа го нямаше....

Ама аз не говоря за твоята учителка конкретно, а просто разсъждавам по принцип. Нали въпросът ти е какви показатели трябва да търсим в картата на един практикуващ астролог? Според мен и епохата си казва думата. Един астролог от нашето съвремие не е това, което са били астролозите от преди няколко века, и това е факт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2989 -: Август 24, 2010, 09:56:32 pm »
Елемента земя не знам ,както и въздух не знам дали трябва да е застъпен , знам ,че тя найстина е астролог и знам ,че грешка няма.....При нея съм изпратила много хора ,които са били готови да си платят цената-недоволни няма... :blink:

Нали ти казах, в нейната карта конкретно го отдавам на съвпада Луна/Меркурий в Козирог в опозиция с Уран и квадрат с екзалтирал Сатурн - точност, прецизност, аналитична мисъл и прозрение. И предполагам, че е особено добра в предиктивната астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2990 -: Август 24, 2010, 10:06:25 pm »

Нали ти казах, в нейната карта конкретно го отдавам на съвпада Луна/Меркурий в Козирог в опозиция с Уран и квадрат с екзалтирал Сатурн - точност, прецизност, аналитична мисъл и прозрение. И предполагам, че е особено добра в предиктивната астрология.

не познавам по-добра от нея , а познавам много астролози. В момента е в канада при дъщеря си , а толкова ми е нужна.... :(

« Отговор #2991 -: Август 24, 2010, 10:25:31 pm »
Според мен раждането ще е след 28 август  :blink: Вероятна е оперативна намеса.

Може и на 28 да е по вечерно време.
Асол, досега смятах и си играх с карата,според мен бебчо ще се роди на 02.09 ,тогава тр.меркурий прави тригон с върха на 5 дом в карата ,а слънцето е съвпад с нат. Юпитер - 1гр. орбис.Тогава транзитна Луна ще направи точен тригон с натална Венера.Има и още показатели,но ще видим ....
Живи и здрави дано всичко е наред :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #2992 -: Август 24, 2010, 10:33:51 pm »
Да, дано всичко е наред  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2993 -: Август 25, 2010, 06:33:50 am »
Да, дано всичко е наред  :blink:

бебето не се ли роди през ноща..какво чака.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2994 -: Август 25, 2010, 09:01:46 am »
ей хора дайте някоя карта за практика и упражнение...  :blink:

*

abroad

« Отговор #2995 -: Август 25, 2010, 09:08:07 am »
ето ти, от съседната тема, картата на izida ;D, ако това е часът на раждане, де

*

Asol

• 4140
« Отговор #2996 -: Август 25, 2010, 09:59:46 am »
Коя нощ,  :unsure: Вижън!?!  Написала съм дата - 28 август. А пък вече дали ще е тогава, ще видим - не се опитвам да изземвам ролята на Господ  ;D  Важното е всичко да протече нормално и майката и бебето да са добре.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2997 -: Август 25, 2010, 07:39:54 pm »
Коя нощ,  :unsure: Вижън!?!  Написала съм дата - 28 август. А пък вече дали ще е тогава, ще видим - не се опитвам да изземвам ролята на Господ  ;D  Важното е всичко да протече нормално и майката и бебето да са добре.  :blink:

все се надявах да роди по пълнолуние, макар че не знам добре ли е това, или не..но звучи добре..затова попитах.. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #2998 -: Август 25, 2010, 07:41:53 pm »

все се надявах да роди по пълнолуние, макар че не знам добре ли е това, или не..но звучи добре..затова попитах.. ;)
Не е добре.(Казва ти го едно пълнолуние. :blink: :blink:)

*

Vision

• 3523
« Отговор #2999 -: Август 25, 2010, 07:44:54 pm »
ето ти, от съседната тема, картата на izida ;D, ако това е часът на раждане, де

по картата на Изида това, което първо ми хрумна е, че първи и втори дом са и празни- тя има затруднения с идеите за Аз и Моето /това се засилва от луна в риби/..както и празен 12-ти дом- отдалечаването и вътрешната концентрация, а девети не знам, може би щом е в овен, тя признава само тази философия, която по някакъв начин се е обособила в нея с времето, сигурно от каквото е чула като дете- нещо като- знам си, не ме учи..и може би и е трудно да види нещо различно..ама това са само идеи, и то въз основа само на една идея- празни домове, може и да не съм права.. ;)