Да, за нещастие усещам и вече знам, че в личния живот имам и ще имам проблеми :S .
Всичко идва с времето си, Торн. Има периоди на спад, има периоди на подем. Има и по-"безлични" периоди, бедни на събития, и обикновно ги изживяваме преди някой важен за нас повратен момент.
Що се отнася до личните ти взаимоотношения, недей да подхождаш с пораженческа нагласа. Тук също е важно да се изчака и улови точният момент. По принцип мунданната опозиция между Сатурн и Уран, засягаща натална Венера, не е най-добрият период за започване на
трайна връзка, а ти в радикса имаш Венера в квадрат с тези две планети. Ако се търси вълнуваща авантюра, която да ни разтърси из основи (без оглед на нейната продължителност във времето), тогава звездите ни дават зелена светлина. :blink: Ако отношенията с постоянния партньор се намират в задънена улица и ни липсва "въздух" във връзката, периодът е подходящ да се сложи край на тези отношения, след като са се изчерпали и не съдържат вече нищо градивно.
Мисля, че в средносрочна перспектива ще дойде твоят шанс, но според мен по-вероятно е да се случи след окончателното излизане на Сатурн и Уран от знаците Дева/Риби. По-нататък транзитният Сатурн ще мине през нодалната ос, аспектирайки Юпитер (опозиция), Луната (тригон) и Марс (тригон) в радикса. Предстои и юпитерово завръщане, а след около две години Юпитер ще мине през Слънцето ти. :blink: